Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: pwmod 4  (Przeczytany 2564 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sokół

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    pwmod 4
    « dnia: Marca 05, 2011, 15:34:35 »
    MAM PROBLEM. ZABIJALEM KOGO POPADNIE I ZOSTALEM OUTLANDEREM. CO MAM ZROBIC ABY ZOSTAC COMMONEREM?

Offline Matim

• Użytkownik
    • Piwa: 54
    • Matim loves you
    Odp: pwmod 4
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 05, 2011, 16:03:37 »
    Po pierwsze, nie ten temat.
    Po drugie, wyłącz capsloca.
    Po trzecie, PW nie jest modem w którym robisz sieczkę (i dlatego między innymi, ja w niego nie gram).

Na resztę pytań odpowie ci może ktoś inny.

Offline Dravic

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 05, 2011, 16:28:29 »
    Po pierwsze, nie ten temat dział.
    Po drugie, wyłącz capsloca.
    Po trzecie, PW nie jest modem w którym robisz sieczkę (i dlatego między innymi, ja w niego nie gram), tylko modem do roleplejowania.

Na resztę pytań odpowie ci może ktoś inny - Ja

Musisz poczekać kilka minut. Poza tym, takie pytania to w temacie PWmoda, a przede wszystkim: w dziale dla modów multiplayer.
    -i oczywiście saga Sienkiewicza- Wiedźmin

Offline Hector

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 05, 2011, 18:53:55 »
    wedlug mnie jest to mieszanka klasycznego pwmoda z pw war modem. Jest 6 frakcji(4 krolestwa, wolni ludzie i wyrzutki). Aby dolaczyc do frakcji wystarczy przytrzymac f na widlach. Zaczynasz od mieszkanca, a za uzbierana kase kupujesz tytuly, specjalizacje, orez itp. Skupiono sie bardziej na wspolpracy i administracji. Serfy pracuja i wytwarzaja, rycerze pilnuja porzadku na zamkach i szlakach, a administracja zajmuje sie lord z przydupasami. Dla tych co grac z innymi nie umieja mam zle wiesci. Za masowe zabijanie swoich i neutralnych mozna zostac banita nieodwolalnie. Serwer zapamietuje twoje poczytania wiec zmiana nicku nie pomoze. Z funkcji zarobku znam tylko okradanie trupow, wycinka drzew(jest realna),gornictwo, hutnictwo i metalurgia. Dodam ze lagi zniknely, gra jest plynna i uwazajcie na bandytow. Odradzam serwer rcc ze wzgledu na chamskich adminow i ogolna samowole.
    Native: Hektor

Offline Vondagar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Marca 07, 2011, 10:24:58 »
    Gdzies na tym forum widziałem ze trzeba iśc do kościoła za drewnianym zamkiem,  i trzeba sie modic czy cos, potem po jakims karnym czasie jak sie wyzeruje outlawsowy rating trzeba isc za kosciol i przy paliku chyba tracimy przynależnośc do outlawsów, natomiast rezygnacje z danej frakcji robimy w miescie portowym sa tam widły za 50 i wracamy do frakcji commonersów.

Offline El Vito

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Marca 19, 2011, 22:25:33 »
    Niech ktos to usunie bo juz 8 raz w poszukiwaniu Konkretów(o co trudno na tym forum) na temat pwmod 4 a mianowicie linka, trafiam na ten sam temat który jest w zupełności zbędny
    Pozdrawiam

Offline |Swordsman|

• Użytkownik
    • Po prostu Jędruś
    « Odpowiedź #6 dnia: Marca 20, 2011, 08:34:15 »
    http://www.mbrepository.com/file.php?id=2636 - mod
    http://www.mbrepository.com/file.php?id=2639 - patch
    Po prostu wypakowujesz to w folderze modules jako osobny moduł.

PS. Tak ciężko wejść na repozytorium?
    W grze o tron wygrywasz, albo dostajesz 2-8.