Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Floris Expanded Mod Pack 2.3 błąd przy włączaniu gry  (Przeczytany 3712 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dothis

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Floris Expanded Mod Pack 2.3 błąd przy włączaniu gry
    « dnia: Lutego 28, 2011, 20:41:55 »
    Witam. Proszę o pomoc. Mój problem tyczy się tego, że po skopiowaniu moda do folderu Modules i odpaleniu go tak jak każdy inny, włącza się ekran łądowania, gdy pasek dochodzi mniej więcej do połowy, gra sie wyłącza i zastępuje ją komunikat RGL ERROR : "Unable to open file: CommonRes\weapon_meshes_e.brf". Uprzedzam pytanie. Gra oryginalna, mod ściągany z neta.

Proszę o szybką pomoc.

EDIT:Problem załatwiony. patch 1.134 + *** i po sprawie.

Na forum piractwa nie tolerujemy więc radzę unikać wspominania o jakichkolwiek jego formach.
    Dodatkowo polecam zapoznać się bliżej z przyciskiem
    « Ostatnia zmiana: Marca 01, 2011, 11:39:13 wysłana przez sir Luca »

Offline marcin145

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Floris Expanded Mod Pack 2.3 błąd przy włączaniu gry
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 01, 2011, 16:21:27 »
    wgraj patcha czy coś takiego ja mam taki problem że nie mogę zacząć kariery daje zrób nową a tu wróć

Offline dothis

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 08, 2011, 20:33:18 »
    Wywaliłem grę od kumpla i zakupiłem osobiście, żeby nie mieć wątpliwości co do oryginalności. Wszystko śmiga (troche steam się długo instalował :P ) poza tym, że w trakcie walki gra mi się zacina. Mam na polu niewielką ilość wojowników, bo dopiero zaczynam grę, a jak na mojego kompa, to sielanka (4x3.0 GHz, 4 gb ramu, geforce gt430 (1 gb ramu)

Jakieś propozycje jak ten problem rozwiązać? Ewentualnie czy wyszła nowa wersja tego moda? Możliwe, że to jakiś bug i w nowej go już nie ma.

Offline zanstaszek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 25, 2011, 18:14:06 »
    Witam, mam problem z tym modem w wersji 2.4. Otóż jest on strasznie nie stabilny na moim komputerze. Podczas ładowania mam RGL Error, a jak nie to podczas gry mam problem z warband.exe. Ściągnąłem moda w wersji 2.4, wypakowałem do Modules, więc chyba dobrze. Mam Warbanda 1.134. Zrobiłem też zalecenia stąd: http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,131274.0.html, ale tylko punkt 1 bo drugiego nie rozumiem. Mój komputer to:
    Windows XP Home Edition 32 bit;
    GeForce 7300 LE (komp z przed 4 lat :D)
    2x Intel Core 2 CPU 2.13GHz
    1 GB RAM'u.
    Byłbym wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam.