Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Ave  (Przeczytany 927 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Shagrath

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Ave
    « dnia: Lutego 26, 2011, 13:50:51 »
    Mam na imię Wojtek. Przygodę z M&B zacząłem... no dobra, nie pamiętam ale dawno temu. Pamiętam że pierwsza część mojego M&B był Mount&Blade 0.808 potem szedłem przez Mounta 1.011 aż do teraz czyli WB. Podstawka spoko ale w WB przynajmniej samemu nie dam rady rozwalić lorda samemu. Nie wiem czemu bo wychodziło i to na hardzie na 1.011 więc czemu miałoby nie wyjść na hardzie WB, ale się przeliczyłem :D. Jestem najzwyczajniejszym na świecie chłopakiem. Nauka, znajomi, technologia i moje ukochane średniowiecze. Zgłębiając temat "mojego średniowiecza" to dlatego, że jestem w bractwie rycerskim w Bydgoszczy (http://www.bractworycerskiemaximus.yoyo.pl/ -> dla ciekawskich). Słucham wielu rodzajów metalu, z tego łatwo się też domyślić, że jestem najzwyklejszym w świecie metalowcem, znaczy długie włosy, czarne ciuchy, glany... wiecie o co chodzi. Na razie to chyba wszystko co chciałbym ująć tak więc jak ktoś coś będzie chciał wiedzieć o mnie, moich zainteresowaniach czy innych rzeczach to walić śmiało, w miarę możliwości postaram się odpowiedzieć :D
    90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój podpis.

92% młodzieży zaczęło słuchać HIP-HOPu i POPu. Jeśli jesteś częścią 8%, która słucha metalu, rocku (czyt. fajnej, nie sztucznej MUZYKI) wklej to proszę na swój podpis.

Offline Tapase

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Ave
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 15, 2011, 23:18:07 »
    wohoo. Maximus tia? ;P No to do zobaczenia pod Nakłem nad Notecią? [;
    - próba przeniesienia Wojny o Pierścień na silnik M&B!
    "Mod nigdy się nie spóźnia, nie jest też zbyt wcześnie, lecz właśnie wtedy kiedy ma na to ochotę." - Gandalf do moderów.

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    Odp: Ave
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 16, 2011, 12:48:55 »
    Witam serdecznie i życzę miłego pobytu na forum. Obciąłeś paznokcie zanim zarejestrowałeś się na forum? Brudasów nie przyjmujemy.