Mam na imię Wojtek. Przygodę z M&B zacząłem... no dobra, nie pamiętam ale dawno temu. Pamiętam że pierwsza część mojego M&B był Mount&Blade 0.808 potem szedłem przez Mounta 1.011 aż do teraz czyli WB. Podstawka spoko ale w WB przynajmniej samemu nie dam rady rozwalić lorda samemu. Nie wiem czemu bo wychodziło i to na hardzie na 1.011 więc czemu miałoby nie wyjść na hardzie WB, ale się przeliczyłem :D. Jestem najzwyczajniejszym na świecie chłopakiem. Nauka, znajomi, technologia i moje ukochane średniowiecze. Zgłębiając temat "mojego średniowiecza" to dlatego, że jestem w bractwie rycerskim w Bydgoszczy (
http://www.bractworycerskiemaximus.yoyo.pl/ -> dla ciekawskich). Słucham wielu rodzajów metalu, z tego łatwo się też domyślić, że jestem najzwyklejszym w świecie metalowcem, znaczy długie włosy, czarne ciuchy, glany... wiecie o co chodzi. Na razie to chyba wszystko co chciałbym ująć tak więc jak ktoś coś będzie chciał wiedzieć o mnie, moich zainteresowaniach czy innych rzeczach to walić śmiało, w miarę możliwości postaram się odpowiedzieć :D