Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Aloha  (Przeczytany 1398 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Fudson

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Aloha
    « dnia: Lutego 25, 2011, 14:47:39 »
    Witam.

Od dłuższego czasu regularnie zaglądam na forum, anonimowo. Ponieważ jestem fanem M&B  (tym prawdziwym) postanowiłem zarejestrować się na forum, mam nadzieje, że okaże się dobrym „forumowiczem”.

Ale grzeczność wymaga przedstawienia się. Mam na imię Mateusz, mam 18 lat i uczęszczam do liceum. Interesuje się szeroko pojętą historią (choć szczególnie absorbuje mnie historia polskich powstań narodowych) oraz literaturą (głównie późnego pozytywizmu, wczesnego modernizmu i prozą Dostojewskiego), no i polityką ( nie żeby mi się podobała, chce być świadomym tego co wpływa, choćby pośrednio, na moje życie). W M&B gram od dłuższego czasu. Z powodu przeprowadzki na podmiejska wieś nie mogę grać w WB przez sieć, co jest okropnie irytujące. Uczciwie ostrzegam - jestem zarozumiałym dupkiem. :D

Myślę, że to wystarczy.

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    Odp: Aloha
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 25, 2011, 16:46:07 »
    Serdecznie witam.
    no i polityką
    Bardzo ciekawe zainteresowanie, czy mógłbyś wypełnić ankietę z tegoż wątku: http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=4455.0 ? Oczywiście jeśli nie chcesz to nie sprawy, ale będę zobowiązany jeśli ją wypełnisz i pochwalisz się uzyskanym wynikiem.
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 25, 2011, 18:51:16 »
    i prozą Dostojewskiego

A! Witam znawcę dobrych twórców! W nagrodę dostaniesz tę oto wspaniałą rzecz, którą ostatnimi czasy dostają jeno nieliczni:

(click to show/hide)
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline Fudson

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 25, 2011, 19:59:16 »
    Trochę się nacierpiałem.

(click to show/hide)