Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][AC] Assasin Creeds  (Przeczytany 2109 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline _AC_LORD_Polish_Frags

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    [Native][AC] Assasin Creeds
    « dnia: Lutego 22, 2011, 12:09:29 »
    Klan _Assasin_Creeds_
    jest to nowy klan rekrutacja otwarta :D
    w przyszłości otwieramy serwa i kanał ts ale niestety na początek mamy tylko rekrutacje:[
    oto nasza stronka :   

http://acwarbandclan.vgh.pl/news.php

w przyszłości planujemy jak wyżej napisałem otworzyć serwer i kanał ts,chcemy zaliczać się do czołówki klanów w Polsce.
    Jako założyciel klanu _AC_LORD_Polish_Frags i wraz z współzałożycielem _AC_LORD_FACIO11111 ogłaszamy że najwyższą rangą jaką może osiągnąć ktoś kto doszedł do klanu to kcl-kanclerz będzie on wysłuchiwał próśb wszystkich graczy i wraz z nami podejmować decyzje dotyczące serwera i kanału na ts.Kanclerz będzie  odpowiadał za serwer i kanał na ts ie planujemy mieć w klanie ok.30 osób nasza frakcja to vaegirowie a mapka pole przy rzece.Liczę na to że klan będzie się rozwijał.minimalny wiek gracza to 11 lat!!! będzię musiał on pokazać mi przez 2 tygodnie że nadaję się do klanu.Jako lord będę przekazywał ważne informacje dotyczące klanu.Jakby ktoś miał pytania proszę je kierwoać na email tola500@o2.pl

rangi:

LORD-może mieć tylko założyciel klanu
    Kcl-kanclerz jest to w naszym klanie najwyższa ranga
    Ftm-rycerz osoba wykazująca potencjał i dobrze grająca w warbanda
    Sgi-giermek osoba wykazując się dosyć dobrą grą i aktywnością
    Rct-rekrut każdy nowy gracz który jeszcze niczym się jeszcze nie wyróżnił

Mam nadzieję że nowi poszukujący przygód gracze warbanda przybędą w nasze szeregi i staną się assasynami
    min wiek to 11 lat. jest to wiek młody ale będę się starał by w klanie nie było graczy niezrównoważonych.Mile widziana płeć piękna
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 22, 2013, 23:37:58 wysłana przez Rome »

Offline Duczek

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • http://www.youtube.com/watch?v=k8TMWODv6OI
    Odp: klan _AC_
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 22, 2011, 12:21:54 »
    A może napiszesz coś więcej o sobie, o klanie, o wymaganiach, o tym co chcecie osiągnąc, jaki macie plan, a nie walisz 4 zdania i liczysz na rekrutów.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 22, 2011, 12:23:24 »
    jak wiecie klan powstał nie dawno i nie mamy serwa i kanału na ts kiedy przyjdzie parę osób wybiorę jedną odpowiedzialną za zapłacenie za serwa i tsa i to jemu będziecie wysyłać kasę

Z takim podejściem wątpię byś zaszedł daleko, klany bez żadnych podstaw raczej do niczego nie dojdą, przynajmniej ja nie znam klanu który nie mając niczego zaczynał na tawernie i do czegoś doszedł...tak czy siak życzę powodzenia, mimo wszystko radziłbym ci przemyśleć sprawę i zaczekać z zakładaniem takiego tematu.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 22, 2011, 13:15:19 »
    ako klan assasinów płatnych zabójców będziemy przyjmować zlecenia o zabójstwo.
    Ehhh to ja się ulotnie zanim HITMENI się zorientują, w tym że, ich troszkę małpujecie...
    Nie mniej jednak życzę, powodzenia :]

Offline acoaco122

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 22, 2011, 13:45:34 »
    W imieniu klanu WD życzę powodzenia!
    P.S. Skorzystajcie z tego: http://download.taleworlds.com/mb_warband_dedicated_1134.zip(o ile macie zewnętrzne(publiczne)IP.
    "Aut inveniam viam aut faciam"

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #5 dnia: Lutego 22, 2011, 21:50:21 »
    Czyli mam rozumieć że Wasz klan to taka biedna wersja HITMEN skierowana do dzieci?

w przyszłości planujemy jak wyżej napisałem otworzyć serwer i kanał ts,chcemy zaliczać się do czołówki klanów w Polsce.
     jako klan assasinów płatnych zabójców będziemy przyjmować zlecenia o zabójstwo.Liczę na to że klan będzie się rozwijał.minimalny wiek gracza to 11 lat!!!

Ogólnie to biorąc pod uwagę nieudolną próbę skopiowania mojego pomysłu (naprawdę tak trudno wymyślić coś swojego?) będącego jakby nie patrzeć podstawą istnienia HITMEN to kwestia organizacyjna i postać lidera skłaniają mnie do jednej słusznej odpowiedzi na temat tego klanu:

Offline Jarsuss

• Użytkownik
    • Pamiętajcie najważniejsza jest zaprawa :P
    « Odpowiedź #6 dnia: Lutego 22, 2011, 22:58:46 »
    To nie biedna wersja HITMEN tylko biedna wersja Assasin Creeds, napewno kompy za słabe mają na tą grę lub poprostu za trudna dla nich i próbują plagiatu. AC_LORD_Polish_Frags = AC_LORD_Polish_Plakiat :)

« Ostatnia zmiana: Lutego 23, 2011, 00:12:37 wysłana przez Jarsuss »
    HITMEN CLAN www.hitmen.tnb.pl

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Lutego 23, 2011, 15:12:43 »
    Co?Marna wersja Hitman???!Przecież assasyni to płatnie zabójcy tak więc powinni zabijać na zlecenia.Ale skoro Hitmanom wydaję się to kopiowaniem ich pomysłu to przepraszam i cofam to

Offline Mus1c

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Radny klanu Polish Eagles
    « Odpowiedź #8 dnia: Lutego 23, 2011, 15:37:10 »
    Witam i życzę powodzenia w imieniu swoim i GSE!

" - A więc niech zwycięży lepszy - zawołał szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwał się:
    - Owszem, zamierzam zwyciężyć." - cytat z książki Zwiadowcy

Jednostka pola powierzchni w Warbandzie?
    (click to show/hide)

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #9 dnia: Lutego 23, 2011, 17:46:24 »
    Plakiat :)
    Plagiat :)
    Co do klanu, ortografia mnie odrzuca, a to że też będą przyjmować zlecenia, czy Hitmeni mają monopol i wykupioną licencję? Bo dziwine podchodzicie do tego, wszysycy wam gratulujemy, że byliście pierwsi, ale ludzie bez przesady, może wcale go nie "odgapili" od was, a jedynie wpadli na to samo.
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #10 dnia: Lutego 23, 2011, 17:55:50 »
    Z tym "wpadli" to nie rób sobie jaj HITMEN istnieją od lipca i każdy wie na czym polega nasza gra. Monoplu nie mamy- ale to jest akurat ewidentne kopiowanie od nas , zabronić nie możemy - ale skrytykować plagiat jak najbardziej:)

Zresztą Polish Frags wszystko wyjaśnił już - więc nie ma sprawy i  w takim przypadku życze klanowi powodzenia:)

Offline Sokół

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #11 dnia: Lutego 23, 2011, 18:20:08 »
    Mnie w tym klanie odrzuca:brak zaplecza,opis klanu,w którym piszą tylko o ts i serwerze.
    Życzę powodzenia i mam nadzieję,że to nie będzie tygodniowy klan.

Offline Aldred

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #12 dnia: Lutego 23, 2011, 20:54:22 »
    "Przecież assasyni to płatnie zabójcy tak więc powinni zabijać na zlecenia''cytat.

Nie żebym się wtrącał...assasyni i płatni zabójcy????Niby mieli by mieć placówki "ala gidia skrytobujców"i zbierać kase za zlecenie.Poczytaj na necie na temat assasynów,gra ac dość ogólnie podjeła ten temat.Walczyli z własnych pobudek,mordowali krzyżowców ale częściej arabów.Działali dla starca z gór,przeprowadzili prawdopodobnie 3 zamachy na Saladyna.Ogólnie dużo o nich nie wiecie.No chyba że to taki rodzaj fan klubu serii gry Ac to mnie ukamieniujcie.Oto przykłady
    http://pl.wikipedia.org/wiki/Nizaryci
    http://www.historia.net.pl/news,197.html
    Nie traktujcie tego jako mądzenia się,chcę ażebyście co nieco wiedzieli o tej sekcie.Bractwo Sigmara życzy wam z całego serca powodzenia.
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix
    Pora promować muzykę trance i swoją twórczość;)

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Lutego 23, 2011, 21:14:13 »
    ten temat do usunięcia

Offline Sokół

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #14 dnia: Lutego 23, 2011, 21:31:42 »
    Dlaczego usuwacie temat i zakładacie nowy?