Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Data  (Przeczytany 1478 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline shady

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Data
    « dnia: Lutego 22, 2011, 07:23:34 »
    Witam,
      Czy w Warbandzie mozna zmienić datę rozgrywki?

了解敵人和自己的,可以打一百年仗是不是指的失敗

http://www.viva.org.pl

Mam nieregulaminowa i za wysoka sygnaturka, wiec ja ucieli

Offline Jagoda

• Użytkownik
    Odp: Data
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 22, 2011, 12:00:50 »
    Szczerze? Dziwią mnie takie pytania. Naprawdę. Skoro powstają mody w różnych okresach, to chyba logiczne jest, że zmiana daty jest jak najbardziej możliwa.  Trzeba tylko wiedzieć gdzie tej daty szukać.

Offline shady

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 22, 2011, 14:46:08 »
    logiczne jest, że zmiana daty jest jak najbardziej możliwa.  Trzeba tylko wiedzieć gdzie tej daty szukać

Ej to może powiedz gdzie tej daty szukac i jak ją zmienić.

了解敵人和自己的,可以打一百年仗是不是指的失敗

http://www.viva.org.pl

Mam nieregulaminowa i za wysoka sygnaturka, wiec ja ucieli

Offline Jagoda

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 22, 2011, 21:28:58 »
    Tego to już nie wiem, ale w plikach mógłbyś poszukać daty za pomocą wyszukiwania, a nóż widelec znajdziesz. Myślę, że takie pytania raczej należy zadawać na forum producenta gry, gdzie tam znajduje się wiele osób, które zajmują się modyfikacjami i wiedzą co i jak.
    Pozdrawiam.

Offline nosveratu

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 22, 2011, 21:46:37 »
    A po co zmieniać datę.....

Offline Jagoda

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Lutego 22, 2011, 21:58:38 »
    Może komuś bardziej odpowiada 1470 a nie 1257.

Offline Lord Reginald

• Użytkownik
    • UMAD?
    « Odpowiedź #6 dnia: Lutego 27, 2011, 20:16:25 »
    Mam dziwny pomysł:
    Rozbij obóz albo przekimaj w tawernie (na całą noc(ty pójdziesz spać) zostawisz i będziesz miał z 1400 rok(i stracisz lenna chyba-wrogowie pooblegają)).

PROBLEM?

Offline Jagoda

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Lutego 27, 2011, 21:44:22 »
    A nie umrze ze starości ? :D

Offline Shagrath

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Lutego 27, 2011, 22:25:56 »
    Ciekawe czy byłaby Bitwa pod Grunwaldem w 1410 roku :D i zwycięzcami byliby Veagirowie a Swadia by poległa :D ciekawe jak by to wyglądało ;)
    90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój podpis.

92% młodzieży zaczęło słuchać HIP-HOPu i POPu. Jeśli jesteś częścią 8%, która słucha metalu, rocku (czyt. fajnej, nie sztucznej MUZYKI) wklej to proszę na swój podpis.

Offline Lord Reginald

• Użytkownik
    • UMAD?
    « Odpowiedź #9 dnia: Lutego 28, 2011, 08:58:39 »
    Sry za post nie w temacie.
    Ciekawe czy byłaby Bitwa pod Grunwaldem w 1410 roku :D i zwycięzcami byliby Veagirowie a Swadia by poległa :D ciekawe jak by to wyglądało ;)

Polakom bliżej do Swadii niż Vaerigów.

PROBLEM?

Offline Shagrath

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Lutego 28, 2011, 15:04:18 »
    To sobie poczytaj o Bitwie pod Grunwaldem :) oczywiście mogę się mylić, bo nikt nie jest nieomylny, ale chodziło mi o to, że Polacy byli w tej wojnie lekko opancerzeni a Krzyżacy mieli ciężkie zbroje. Między innymi właśnie też przez uzbrojenie wygrały Polskie siły. Dlatego też porównuje ich do lekko-zbrojnych Veagirów a Krzyżaków do ciężko-zbrojnej Swadii.
    90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój podpis.

92% młodzieży zaczęło słuchać HIP-HOPu i POPu. Jeśli jesteś częścią 8%, która słucha metalu, rocku (czyt. fajnej, nie sztucznej MUZYKI) wklej to proszę na swój podpis.

Offline Lord Reginald

• Użytkownik
    • UMAD?
    « Odpowiedź #11 dnia: Lutego 28, 2011, 16:13:48 »
    Polskie rycerstwo to co?Nawet w Sienkiewiczu jest napisane że Polacy uzbrojeniem dorównywali krzyżakom,ale Litewska szlachta już jednak Vaegirom.

PROBLEM?

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #12 dnia: Lutego 28, 2011, 16:18:19 »
    Hej hej hej! Panowie! Jest wątek do dyskusji o historii, proszę to tam przenieść, a najlepiej na PW lub GG. Padło pytanie, padła odpowiedź-wątek do zamknięcia. :)
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Shagrath

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Lutego 28, 2011, 16:49:55 »
    Dobra, mi się i tak nie chce pisać o tym a kończąc temat, żeby już nie przedłużać to było, że Polacy zamiast ruszyć podbić Malbork to zbierali łup, znaczy głównie uzbrojenie Krzyżaków.
    Więcej na temat Bitwy pod Grunwaldem nie mówię, bo nie ma sensu. Temat do zamknięcia.