Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Skromne "Witam" mam nadzieję, że wystarczy :)  (Przeczytany 1237 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Theoden

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Skromne "Witam" mam nadzieję, że wystarczy :)
    « dnia: Lutego 21, 2011, 12:54:29 »
        Witam! Pewnie się długo zastanawialiście kim ja jestem? Wszędzie gdzieś uczestniczę w różnych tematach, a nawet się nie przedstawiłem. No więc zacznę. Nazywam się Kamil, mam 15 lat czyli uczeń gimnazjum jeszcze. Pochodzę z Siedlec (woj. Mazowieckie) (aktualnie mam ferie:P). No to więc coś może o sobie. Interesują mnie czasy średniowieczne a dokładnie V-XIV w., a szczególnie mitologia Skandynawska, która naprawdę jest godna uwagi i sądzę, że na forum jest wiele osób, która przyzna mi rację :). Co mnie jeszcze interesuje? Hmmm... ach tak filmy:D Tytułów nie będę tutaj wymieniał, bo jest ich naprawdę dużo, ale podam parę fajnych tytułów, np. Królestwo Niebieskie - ten film chyba każdy z Was zna;], Saga Wikingów - też dobry film godny obejrzenia, a teraz trochę odskoczę od średniowiecza i trochę powiewu nowości Ultramarines The Movie - film naprawdę nowy, bo wyszedł w grudniu ubiegłego roku i choć nie dorównuje do Intro z gry Dawn of War II, to naprawdę i tak jest godzien obejrzenia, ponieważ ma wspaniałą fabułę, którą specjalnie do filmu stworzył Dan Abnett. Ja tu o filmach, a przecież zapomniałem o jakże wspaniałej grze - Mount&Blade ;]. Aktualnie gram w Warbanda, choć dobrego to ja kompa nie mam ale da się grać (mam nadzieję, że w końcu otrzymam nowego:P). Grywałem w takie mody jak Brytenwalda - bardzo dobrze wykonany mod, pomimo braku pełnego polskiego spolszczenia:(, jednak da się grać, ostatnio również grałem w mod pod tytułem Vikingr, na początku nic nowego nie zauważyłem, lecz gdy doszło do starcia z łupieżcami, uradowałem się z widoku map, na których były różnej maści drzewa, sosny, brzozy itp. ładnie wykonane również są miasta i kilka nowych przedmiotów, hmmm grałem jeszcze nie dawno w Prophesy of Pendor, długo nie grałem, bo nie rozkminiałem tego moda jakiś taki dziwny, ale nowe przedmioty bardzo mi się spodobały (oprócz hełmu z pelerynką, człowiek wyglądał jakby szyi nie miał O_o). W tryb multiplayer nie gram, ponieważ mam strasznie wolnego neta( i nie pytajcie o prędkość, bo to naprawdę katastrofa) może kiedyś zagram ale nie teraz.No to tyle na temat Warbanda. Ostatnio wziąłem się w garść i zacząłem się uczyć modelować, piękne to te modele nie są, ale to są ćwiczenia jak na razie. Mam kilka pomysłów na różne mody ale to raczej wolałbym sam zrobić, jednak jeśli ktoś chce się dowiedzieć niech napisze chętnie podam parę fajnych pomysłów. Czego słucham? A tego, że na pewno nie należę do tych, którzy słuchają Metalu, Rocku, Hard Rocku itp. jednak nie mam nic do takich ludzi, bo swego czasu również słuchałem od czasu do czasu tego gatunku muzyki między innymi AC/DC cały album Black Ice bardzo mi się podobał i Disturbed, a najbardziej uwielbiam kawałek Land Of Confusion . Ja słucham Polskiego rapu i od czasu do czasu hip-hopu. Tak wiem, wiem zaraz będą wulgarne posty typu że to dres itp., a powiem wam, że ja jestem obok mody mało hip-hopowy, czyli po prostu rzadko co chodzę w dresach, przerzuciłem się na jeansy. Nie byłem, nie jestem i nie będę jednym z tych, którzy popierają JP, ja to do policji jak na razie osobistych zastrzeżeń nie mam jak już coś to do rządu, kościoła i straży miejskiej.
        Aleee się rozpisałem uch, ach tak przez okres ferii aktualnie zajmuję się pisaniem opowiadania, które znajdziecie je pod tym linkiem http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=6816.0. Jest to pierwsze moje takie jakby to napisać, żeby się nie powtarzać no powiedzmy niech będzie opowiadanie (znowu) więc jeśli macie krytykować to proszę o szczerość jak to zrobił user TakiJedenTyp i bardzo mu za to dziękuję. Jak widać jest bardzo długie i zapewne nie wielu będzie się chciało to czytać, ale sam uważam, że warto po mimo wielu błędów itp. Na pewno to skończę i możliwe, że będzie to kontynuowane w kolejnych odsłonach opowiadań. Staram się pisać to jak najdokładniej, by nie było wielu powtórek i błędów, jednak jest to trudne gdy się to pisze po godzinie 22 i do tego na smartfonie, jest to trochę męczące i nie sprawdzam tego jak skończę tylko od razu idę spać. Dopiero na drugi dzień sprawdzam jak zaczynam pisać to znowu. Więc wiecie mogę w każdym miejscu i o każdej godzinie to kontynuować dzięki jednemu programowi na telefonie, który jest bardzo zbliżony do Worda i Excela :). Hmmmm co do nicku to można się dowiedzieć skąd ją wziąłem. Czemu taka? Taka, ponieważ najbardziej podobała mi się z trylogii Władcy Pierścieni, część Powrót Króla. Król Theoden i jego Rohirrimowie podczas bitwy o Gondor najlepsza scenka jaka mi się podobała. Co tu jeszcze o sobie? Książki ach tak. Najbardziej czytane gatunki to fantastyka, historia i SF. Polecam serię książek Christopher'a Paoliniego Dziedzictwo. Świetny cykl jednak jeszcze nie skończyłem czytać części Brisingr.
        Eh no więc ja już skończę. Jeśli macie jakieś pytania to proszę pytać, chętnie odpowiem :)
    Dziękuję za uwagę.
    Pozdrawiam
    Theoden

Może i błędów ortograficznych nie robisz ale nad interpunkcją i składnią mógłbyś popracować. Ciężko twój tekst przeczytać...
    « Ostatnia zmiana: Lutego 22, 2011, 00:02:08 wysłana przez sir Luca »

Offline Mortis

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    Odp: Skromne "Witam" mam nadzieję, że wystarczy :)
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 01, 2011, 21:49:03 »
    Przebrnąłem ;d I jako pierwszy (chociaz moze drugi, bo tu widze ktos dopisal cos na kolorowo) wytycze droge innym.
    Polski rap ssie ;p to raz, dwa... hip hop tez, no ale kto co lubi.
    Dlaczego piszesz opowiadanie na telefonie? Nie moge sobie wyobrazic wiekszej katorgi! Na komputerze jest szybciej, prosciej i przejrzysciej... zaliczylem rotfla :)
    Nick jest rodzaju męskiego, Theoden tym bardziej ;p
    Trylogia Władca Pierscieni film. Zawsze warto podkreślać, że mówi się o filmie, gdyby nie ta "scenka" na koncu to bym nie zalapal. Poczytaj ksiazke, ja osobiscie czytalem trylogie trzykrotnie i jak dotad zapamietalem mgliscie jedynie pobyt hobbitów u Drzewców oraz przygody w Shire po pokonaniu Saurona.
    Co do "Dziedzictwa" - podobalo m isie jak bylem mlodszy, gdzies tak 14-lat chyba mialem jak to dorwalem. Ale, musze ci wyznac szczera prawde, im dalej tym gorzej. W Brisingu/gru (I have no idea how to write it..) Paolini wyczynial takie rzeczy, ze szkoda gadac, powinien usmiercic Eragona pod koniec ksiazki i probowac ratowac resztki świetności ksiązki, bo im jestem starszy tym więcej widzę błędów i tym mniej cenię autora. Chociaz szacun i piąteczka za chęci, ja póki co napisałem w sumie może 100 kartek maszynopisu, więc sie nawet nie przyrównuje... aczkolwiek dbam by w moich pracach panowała logika, czego o panu Paolinim chyba powiedziec nie mozna.

Offline Luciferek

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 02, 2011, 22:59:06 »
    Witam ślicznie i pozdrawiam serdecznie :D Przebrnąłem jako drugi !!! ( a może jako trzeci sądząc po różowym napisiku,admin nigdy nie śpi ;D ) przez twoje bardzo długie opowiadanie/Powitanie na forum : ) mam tylko jedno pytanie,kiedy w końcu załatwisz sobie lepszego neta byśmy mogli pograć w końcu w DOW II :D :D

Uploaded with ImageShack.us

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 02, 2011, 23:02:53 »
    Ahem..... Vikingr to mod do multi..... tak więc nie wiem czego oczekiwałeś grając na nim w singla XD <---- tak zwane mega iksde, rzadko go używam ale sytuacja w sam raz.

Witaj, Theodenie Śmiszny! :D
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Theoden

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #4 dnia: Marca 03, 2011, 20:59:31 »
    Masz rację Hofiko, jednak nawet w multi ten mod jest ciekawy:)
    EDIT1: Przepraszam za błąd, już poprawiłem. :)

Nie wiem Luciferek, to nie ode mnie zależy niestety.
    « Ostatnia zmiana: Marca 04, 2011, 15:01:31 wysłana przez Theoden »

Offline Luciferek

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #5 dnia: Marca 03, 2011, 22:04:32 »
    HIF iko <Rechot>

Uploaded with ImageShack.us