Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Liczba drabin.  (Przeczytany 1520 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bandaro123

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Liczba drabin.
    « dnia: Lutego 20, 2011, 20:53:55 »
    Pobrałem program TweakMB i słyszałem że można zmienić liczbę drabin na tyle, bym mógł normalnie wejść na mury, a nie pchać się po jednej drabinie co wg mnie jest jakąś pomyłką. Problem w tym że nie mogę tego znaleźć. Szukałem w google i na forum wyszukiwarką, ale nic nie znalazłem. W programie znalazłem tylko czas budowy drabin.

ps. Mój angielski jest beznadziejny więc proszę o wyrozumiałość.

Offline Dawidous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: Liczba drabin.
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 21, 2011, 15:37:50 »
    Gdzieś na forum czytałem, że jest mod co zmienia wygląd lokacji zamków i miast, a dokładnie dostawia drabiny i trochę upiększa fortyfikacje. Zaraz go poszukam.
    Znalazłem taki ale to jeszcze nie ten:
    http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,115960.0.html

Offline Bandaro123

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 21, 2011, 19:58:41 »
    Cóż... czyli ten też mogę pobrać czy raczej nie pobierać?

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 21, 2011, 20:04:01 »
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Jagoda

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 22, 2011, 12:09:47 »
    @Hofiko w linku, który podałeś, w pierwszym poście wyczytałam następującą treść:

Ladder mini mod dodaje drabiny w oblężeniach w miastach. Zwiększa też pole bitwy. Przydatne gdy mamy ustawioną dużą ilość jednostek na ekranie. Mod spułpracuje też z niektórymi innymi modami, które nie ingerują w bitwy w miastach (np: PoP). Moda można dodać do swojego moda :) Screnny:

I tutaj mam pytanie. Jak bardzo zwiększa pole bitwy? Mam nadzieję, że nie tylko oblężenia, ale też pole, na którym ścierają się dwie armie. Osobiście bardzooo mi nie na rękę obecne rozmiary pola bitwy, gdzie wykonam kilka kroków i wroga mam już dosłownie pod nosem, a tu jeszcze trzeba szarżę kawalerią zrobić.