Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Zagłoba  (Przeczytany 5822 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Gedeon Jerubaall

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Zagłoba
    « dnia: Lutego 19, 2011, 22:37:46 »
    Otóż sprawa jest taka, jestem żołnierzem u króla Kazimierza, wyeliminowałem frakcję szwedzką i frakcję Kozaków Zaporoskich, przycisnąłem Chanat. Nie zajmowałem się do tej pory stroną fabularną Ogniem i mieczem, w zadaniach mam "potop"Tam jest napisane, że powinienem się spotkać z Zagłobą. Hmm, idę do karczmy, spotykam tego jegomościa, a ten nie chce ze mną rozmawiać.  Stąd moje pytanie, co robić?  Jak rozumiem kampania Rzczpltej ma swój początek od rozmowy z Zagłobą.

« Ostatnia zmiana: Lutego 19, 2011, 22:44:23 wysłana przez Gedeon Jerubaall »

Offline milvus

• Użytkownik
    Odp: Zagłoba
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 20, 2011, 06:29:18 »
    Fabuła zaczyna sie od zlapania szwedzkiego żołnierza dopiero potem jest gadka z Zagłobą

Offline Gedeon Jerubaall

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 21, 2011, 13:32:24 »
    Fabuła zaczyna sie od zlapania szwedzkiego żołnierza dopiero potem jest gadka z Zagłobą
    Czy możesz rozwinąć tą myśl? Dziękuję za odpowiedź na posta. Jalk rozumiem kiedy nie ma Szwedów na mapie to d@#$$ blada z fabuły?

Offline milvus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 21, 2011, 17:53:49 »
    No niestety jezeli nie masz szwedów na mapie to fabuły juz nie zrobisz

Offline Moczymord

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 21, 2011, 18:24:49 »
    Chyba odwrotnie.(sory jeśli źle piszę ale dawno grałem w OiM).
    Cały początek fabuły jest to walka ze Szwedami. Więc jeśli ich podbiłeś ........... :) po prostu musisz zacząć grę od początku.
    Zbyt wysoka sygnaturka została usunięta. Tak w ogóle 450 pixeli to chyba nowy rekord

Offline Gedeon Jerubaall

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Lutego 21, 2011, 21:01:18 »
    Hmm, a co się stanie jak zacznę rozmawiać z Radziwiłłem? Nie będzie strony fabularnej, jedynie na tron Rzczpltej wprowadzę tego waćpana, dobrze kminię?

Offline Bandaro123

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Lutego 21, 2011, 21:11:19 »
    Rozmawiać możesz, ale po zrobieniu rebelii pewnie nie będzie strony fabularnej bo nie będzie miał ci kto zadań zlecać.

Offline Gedeon Jerubaall

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Lutego 21, 2011, 21:25:04 »
    Ok, dzięki za odpowiedzi, temat do zamknięcia.

Offline banan1025

• Użytkownik
    • pogromca Łukaszenki
    « Odpowiedź #8 dnia: Lutego 22, 2011, 22:11:22 »
    Jakim cudem dołączyłeś do RP nie wykonując misji fabularnych???
    "Komunizm pasuje tak do Polaków jak do krowy siodło"- Stalin
    "Chcecie zniszczyć Polaków? Dajcie im wolność!"- Otto von Bismarck
    "Pokój, jak prawie wszystkie sprawy tego świata ma swoją cenę, wysoką ale wymierną. My w Polsce nie znamy pokoju za wszelką cenę. Jest jedna tylko rzecz bezcenna w życiu ludzi narodów i państw. Tą rzeczą jest HONOR" - Józef Beck

Offline Gedeon Jerubaall

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Lutego 23, 2011, 15:40:11 »
    Na początku gry dużo się kręciłem po mapie, moje wojsko wtedy to byli najemnicy (potem zajarzyłem, że bardziej "ekonomiczne" jest najmować wyzwoleńców), zdobyłem sławę, wtedy miałem kilka propozycji przystąpienia do frakcji , wybrałem Rzczpltą.
    BTW. Bardzo podoba mi się na tym forum zakładka sprawdź ortografię, duży bonus dla zespołu.pzdr.