Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: multi w M&B  (Przeczytany 1517 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline gbursz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    multi w M&B
    « dnia: Lutego 19, 2011, 12:46:48 »
    elo tak właśnie siedzę i czytam sobie o M&B i wyczytałem na pudełku że potrzebny jest internet do gry w multi a multi nigdzie niema czyto pic na wode czy co jak ktoś nie wierzy to niech sprawdzi na dole opakowania pisze (przynajmniej w platynowej kolekcjj)

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    Odp: multi w M&B
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 19, 2011, 12:50:24 »
    Tu chodzi o kod aktywacyjny. Trybu multiplayer w zwykłym Mount and Blade nie znajdziesz, dodany on został w samodzielnym dodatku Warband który miał premierę w kwietniu ubiegłego roku. Jeżeli chcesz grać w tryb multiplayer musisz go zakupić.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline gbursz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 19, 2011, 15:05:35 »
    gdybym to prędzej wiedział ;/ ehh no nic ale wg mnie nie powinni pisać na pudełku o trybie multi w zwykłym M&B skoro go niema

Offline Matim

• Użytkownik
    • Piwa: 54
    • Matim loves you
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 19, 2011, 21:14:18 »
    Wg. mnie to jednak dużej straty nie ma ;). Warband jest o tyle gorszy, że posiada o wiele uboższą kolekcję modów. Sam jestem graczem Warbanda, chociaż myślę, że źle zrobiłem kupując samego WB, zamiast pakietu 3 gier