Witam wszystkich,w końcu wypadało by się przedztawić.Mam na imię Adrian,mam 22 lata i jestem człowiekiem pracującym(czasami myśle że aż za bardzo).Mieszkam na wsi,okolice krakowa,moje zainteresowania...chmm trochę tego sporo.No więc tak,muzyka Trance(nie mylić z Tiesto bo on już nie gra trance),czytam książki,głównie z realiów warhammera tzw Czarna Biblioteka:tytuły np takie jak,"Zabójca Trolli"cała seria,"Rota"pokazuje brutalność na polach bitew w warhammerze,"Zimne ostrze zdrady"zbiur opowieści za każdym razem z zaskakującym zakończeniem,bynajmniej nie z gatunku tych hapy end.To tak w skrucie,swego czasu tworzyłem komixy w podobnej tematyce,teraz pisze opowiadania raczej dla siebie bo zdaje sobie sprawę że coś wydać swojego jest ciężko i jest ryzykowne ale może z czasem...
Gram w pare gierek na kompie,nr 1 to Warband,do tego The Elder Scrols,Morrowinda(Staciłem ogrom godzin przy tej grze),Gothic1 i 2 reszta jak dla mnie bez klimatu,liczne Fps-y,chociażby Doom3,Crysis.Poza elektroniczną rozgrywką gram w warhammera rpg papierowego(2 Edycja).Ostatnim czasem postanowiłem napisać opowieść na podztawie gry warband,jak stworze 1 rozdział to za pozwoleniem admina pokażę go wam i sami ocenicie.Oprucz samej gry taka powieść może niezle nakręcić na grę a i może jakiś pomysł podsunę twórcą modów.
Jak na razie to tyle z mojej strony,ufam że jako Rycerz Sigmara będe świetnie się dogadywać z Wami.Sigmar z Wami;)