Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Sigmaryta Wita  (Przeczytany 1438 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aldred

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • No Trance No Life.....
    Sigmaryta Wita
    « dnia: Lutego 19, 2011, 11:06:43 »
    Witam wszystkich,w końcu wypadało by się przedztawić.Mam na imię Adrian,mam 22 lata i jestem człowiekiem pracującym(czasami myśle że aż za bardzo).Mieszkam na wsi,okolice krakowa,moje zainteresowania...chmm trochę tego sporo.No więc tak,muzyka Trance(nie mylić z Tiesto bo on już nie gra trance),czytam książki,głównie z realiów warhammera tzw Czarna Biblioteka:tytuły np takie jak,"Zabójca Trolli"cała seria,"Rota"pokazuje brutalność na polach bitew w warhammerze,"Zimne ostrze zdrady"zbiur opowieści za każdym razem z zaskakującym zakończeniem,bynajmniej nie z gatunku tych hapy end.To tak w skrucie,swego czasu tworzyłem komixy w podobnej tematyce,teraz pisze opowiadania raczej dla siebie  bo zdaje sobie sprawę że coś wydać swojego jest ciężko i jest ryzykowne ale może z czasem...
    Gram w pare gierek na kompie,nr 1 to Warband,do tego The Elder Scrols,Morrowinda(Staciłem ogrom godzin przy tej grze),Gothic1 i 2 reszta jak dla mnie bez klimatu,liczne Fps-y,chociażby Doom3,Crysis.Poza elektroniczną rozgrywką gram w warhammera rpg papierowego(2 Edycja).Ostatnim czasem postanowiłem napisać opowieść na podztawie gry warband,jak stworze 1 rozdział to za pozwoleniem admina pokażę go wam i sami ocenicie.Oprucz samej gry taka powieść może niezle nakręcić na grę a i może jakiś pomysł podsunę twórcą modów.
    Jak na razie to tyle z mojej strony,ufam że jako Rycerz Sigmara będe świetnie się dogadywać z Wami.Sigmar z Wami;)
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix
    Pora promować muzykę trance i swoją twórczość;)

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    Odp: Sigmaryta Wita
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 19, 2011, 11:11:15 »
    I ja również cię witam. Powiedz mi pod jakim nickiem można cię znaleźć w Warbandzie i na jakich serwerach grasz. Z chęcią pograłbym razem z wami.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Aldred

• Użytkownik
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 19, 2011, 11:34:49 »
    Najczęściej gram na Zkm-e,Hitmeni,Sparta i Roma,GSE,i Ref,najczęściej w porach popołudniowych.Znajdziesz mnie pod nickiem BS_Rycerz_Sigmara_Aldred.Z tego co kajarze parę razy grałem z Tobą;)W każdym razie dziś wieczorem możliwe że skrzyżujemy miecze lub będziemy walczyć ramie w ramie;)
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix

Offline Luciferek

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 19, 2011, 13:37:03 »
    Witam serdecznie :D mógłbyś polecić mi jakieś książki ? również lubuję się w polach bitewnych warhammera,byłbym wdzięczny,a co do gier na komputer,polecam przetestować parę gier z serii Dawn Of War warhammer 40.000 bo są naprawdę świetne jeśli lubisz okrutne walki i miłą fabułę. Pozdrawiam i zapraszam możliwie najczęściej na serwer ZKM : )  Specjalnie dla ciebie ustawię rhodoków byś sobie z młotem pobiegał :D ( Żartuję,chcę jeszcze troche pofragować :D )

Uploaded with ImageShack.us

Offline Aldred

• Użytkownik
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 19, 2011, 14:01:19 »
    Nie ma problemu,podam Ci na początek książki które są na prawdę świetne:
    -"Inwazja"-To antologia krwawych i heroicznych oraz mrocznych opowiadań autorstwa:Nathana Longa,Stevena Savile'a,Roberta E.Vardemana,Mike'a Lee oraz innych.Polecam ponieważ zawiera kilka opowiadań i co do sposobu zakończenia każdego z nich nigdy nie ma pewności.Szczerze polecam.
    -"Przygody Gotreka I Felixa" autorstwa William King,to klasyk jeśli chodzi o książki w realiach warhammera,zawiera cykl opowiadań z tej serii i opowiada o losach krasnoludzkiego Zabójcy Trolli i jego ludzkiego kompana Felixa Jaegara.Oto kolejno części tych epickich przygód
    1.Zabójca Trolli
    2.Zabójca Skavenów
    3.Zabójca Demonów
    4.Zabójca Smoków
    5.Zabójca Bestii
    6.Zabójca Wampirów
    7.Zabójca Gigantów
    8.Zabójca Orków
    9.Zabójca Ludzi
    10.Zabójca Elfów
    A ostatnią jak na razie godną książkę do polecenia jest "Rota"Dan Abnett,Epicka opowieść ukazująca przerażające realia bitwy,gdzie chaos niepowstrzymanie maszeruje na Imperium,sposób w jaki opisuje bitwy...masakra,aż ciarki przechodzą,opisy są realistyczne a stopień okrucieństwa jest ogromny.Szczerze polecam,są warte uwagi,przeczytasz jedną a Stary Świat Cie pochłonie;)

Offline Luciferek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Lutego 19, 2011, 21:18:14 »
    Pochłonął już dawno bracie :D Co do zabójców,przeczytałem wszystkie aż do zabójcy wampirów. Na reszte brakło czasu,a są może jakieś książki gdzie jakikolwiek większy udział mają Kosmiczni Marines zwani synami imperatora ? Byłbym wdzięczny za polecenie książek z odrobiną fabuły o tych wojownikach.

Uploaded with ImageShack.us

Offline Jarsuss

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Pamiętajcie najważniejsza jest zaprawa :P
    « Odpowiedź #6 dnia: Lutego 20, 2011, 00:48:15 »
    Witam Sigmaryte, wpadajcie częściej na HITMEN wraz z kolegami i koleżanką na nasz serwer :)
    HITMEN CLAN www.hitmen.tnb.pl

Offline Aldred

• Użytkownik
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #7 dnia: Lutego 20, 2011, 12:27:33 »
    Wpadalibyśmy częściej gdyby nie natłok pracy i obowiązków,ludzie w naszym bractwie należą do tych zapracowanych,i może dlatego nie jesteśmy na razie oficjalnie klanem.Nie ma sensu ogłaszać się że jesteśmy klanem gdy wpadamy na serwery rzadko i nie ma czasu.No ale postaramy się;)
    Co do książek z realiów 40 000,Seria z cyklu ''Duchy Gaunta"opowieść o kosmicznych marines,kolejno części z tej serii:"Pierwszy i Jedyny z Tanith",Komisarz Gaunt","Necropolia","Gwardia Chonorowa"autora nie pamiętam,zajrzyj na http://www.sklep.copcorp.pl/index.php?cPath=2
    Mam nadzieję że pomogłem.

Offline Sokół

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Lutego 20, 2011, 13:08:02 »
    Witam Cię i twój klan w skromnych progach tego o to forum.Bardzo mnie cieszy jedna rzecz, a mianowicie to,że gracie na naszym serwerze :D Niestety nie interesuję sie Warhammerem, więc tematu do rozmów mieć chyba nie będziemy.Te tytuły co podałeś Luckowi, to mam nadzieję,że znajdują się tam obrazki,bo w piekle j.polskiego nie uczyli :D

Offline Theoden

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #9 dnia: Lutego 21, 2011, 19:08:34 »
    Witam Cię Aldred. :) Cieszę się, że jest ktoś kto interesujr się światem Warharmmera. Ja również się nim interesuję, lecz jednak bardziej to świat 41 tysiąclecia, gdzie Imperatora podtrzymuje Złoty Tron Terry. Rówież polecam serię gier Dawn of War, a najbardziej dodatek Dark Crusade i oczywiście Dawn of War II. Witamy na forum: )