Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Ważna wiadomość do wszystkich klanów DP  (Przeczytany 5175 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    Ważna wiadomość do wszystkich klanów DP
    « dnia: Lutego 19, 2011, 09:51:05 »
    Panowie szlachta, słuchajcie uważnie, bo powtarzać nie mam zamiaru...

Serdecznie dość mam już tych Waszych przepychanek na forum. Tym bardziej, że ich poziom jest wręcz żenujący. Chcecie sobie urządzać pyskówki, utarczki słowne, to proszę to robić na privie. Forum Tawerny nie jest też Waszą mamusią, do której należy biec i skarżyć się, że "ten z tamtego klanu mnie bijeeee!" lub "bo on mnie przezywaaaa!". Raz, że się nie godzi i żałośnie to wygląda, dwa, że nie mamy zamiaru tego wysłuchiwać.

Nie umiecie prywatnych spraw załatwiać prywatnie, to już Wasz problem.Każde kolejne próby publicznego prania prywatnych brudów będą nagradzane ostrzeżeniami, a tematy klanów - zamykane na cztery spusty.

Mam nadzieję, że się rozumiemy, bowiem więcej ostrzegał nie będę.

Offline Wambo

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Ważna wiadomość do wszystkich klanów DP
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 19, 2011, 23:08:46 »
    Polska scena dzikich pól pragnie przeprosić za swoje zachowanie. Dzisiejszego dnia doszliśmy do porozumienia po prawie trzy godzinnej dyskusji z przedstawicielami klanów CzKR, LKP, ChoChu oraz my RP postanowiliśmy że wszystkie dotychczasowe przewinienia, wyzwiska, i niecenzuralne słowa które padły odchodzą w nie pamięć. Jest to czas by zacząć wszystko od początku, dlatego też każdy nowy klan który nie będzie chciał się z nami zbratać lub któryś z obecnych nie wywiąże się z umowy w oczach innych nie istnieję nie kontaktujemy się z nim i nie podejmujemy dyskusji. Pragniemy by polska scena nie popełniała tych samych błędów które były na początku sceny WB i miejmy nadzieję że to się więcej nie powtórzy.

Pozdrawiam w imieniu wszystkich klanów polskiej sceny dzikich pól.

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 19, 2011, 23:13:08 »
    Panowie szlachta, słuchajcie uważnie, bo powtarzać nie mam zamiaru...

Serdecznie dość mam już tych Waszych przepychanek na forum. Tym bardziej, że ich poziom jest wręcz żenujący. Chcecie sobie urządzać pyskówki, utarczki słowne, to proszę to robić na privie. Forum Tawerny nie jest też Waszą mamusią, do której należy biec i skarżyć się, że "ten z tamtego klanu mnie bijeeee!" lub "bo on mnie przezywaaaa!". Raz, że się nie godzi i żałośnie to wygląda, dwa, że nie mamy zamiaru tego wysłuchiwać.

Nie umiecie prywatnych spraw załatwiać prywatnie, to już Wasz problem.Każde kolejne próby publicznego prania prywatnych brudów będą nagradzane ostrzeżeniami, a tematy klanów - zamykane na cztery spusty.

Mam nadzieję, że się rozumiemy, bowiem więcej ostrzegał nie będę.
    Polska scena dzikich pól pragnie przeprosić za swoje zachowanie. Dzisiejszego dnia doszliśmy do porozumienia po prawie trzy godzinnej dyskusji z przedstawicielami klanów CzKR, LKP, ChoChu oraz my RP postanowiliśmy że wszystkie dotychczasowe przewinienia, wyzwiska, i niecenzuralne słowa które padły odchodzą w nie pamięć. Jest to czas by zacząć wszystko od początku, dlatego też każdy nowy klan który nie będzie chciał się z nami zbratać lub któryś z obecnych nie wywiąże się z umowy w oczach innych nie istnieję nie kontaktujemy się z nim i nie podejmujemy dyskusji. Pragniemy by polska scena nie popełniała tych samych błędów które były na początku sceny WB i miejmy nadzieję że to się więcej nie powtórzy.

Pozdrawiam w imieniu wszystkich klanów polskiej sceny dzikich pól.

Poważnie weźmy sobie to wszyscy do serca...
    « Ostatnia zmiana: Lutego 20, 2011, 00:12:06 wysłana przez MikiBar »

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    • Piwa: -6
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 19, 2011, 23:51:30 »
    W imieniu klanu Lkp potwierdzam że rozmawialiśmy o wszystkim co kogo bolało, co drażniło i co denerwowało, koniec z kłótniami
    zostało to potwierdzone przez przedstawicieli 4 liczących się klanów DP, jeżeli ktoś czuje się urażony tym że jego klan lub on sam nie brał udziału w rozmowie proszę o napisanie tego.
    koniec kłótni o łopatki w piaskownicy, wybaczam wszystkim i proszę o wybaczenie.

Offline Richard_Delancey

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • Полковник Славного Запороського Війська Мосій Шило
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 20, 2011, 09:07:55 »
    Owszem, także potwierdzę z ramienia CzKR. Ale co do tych przedstawicieli to tak trochę mało powiedziane ;>
    Слава Україні!

Offline T_o_M

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Lutego 20, 2011, 11:40:18 »
    Jako przedstawiciel klanu ChoHu informuję, że mamy zgodę z klanem RP, CzKR, Najs(nie wiem czy to jest duży klan ale jest zgoda),
    z klanem LKP będziemy się starać powiedzmy podpisać pakt, lecz informuję, że klan ChoHu nie napisze żadnej obelgi na TAWERNIE.
    Poprawa: LKP jest zgoda dzięki sparingowi 4fun ;D
    « Ostatnia zmiana: Lutego 20, 2011, 21:32:46 wysłana przez _CHoHu_T_o_M »

Offline niebieski_husarz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Lutego 20, 2011, 19:50:22 »
    Dołączam się do przeprosin Toma za mój klan i za mnie

Offline Kalpokor

• Użytkownik