Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][GLADIATOR] Gladiator  (Przeczytany 10712 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sancho_Pancha

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [klan] GLADIATOR
    « Odpowiedź #75 dnia: Maja 27, 2011, 16:30:47 »
    Bez urazy ale to min . przez Ciebie się rozpadł . Na steam było tylko Lothrak gra w Dragon Age II -.-
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Sancho_Pancha

• Użytkownik
    « Odpowiedź #76 dnia: Czerwca 01, 2011, 17:46:54 »
    Cały czas byłem na ts`ie i ciagnolem go jak sie dalo. Mobilizowalem itd ale nie wyszlo
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Lothrak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #77 dnia: Czerwca 01, 2011, 21:01:12 »
    Dopeiro po tym jak cie namowilem zebys został w klanie bo ciągle grąles na crpg. Dopiero moze jak ja odchodizłem to zacząłeś działać.

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #78 dnia: Czerwca 01, 2011, 21:08:26 »
    Panowie proponuje nie ciągnąć tematu, resztę swoich spraw załatwcie na pw, klan upadł, temat do zamknięcia, koniec
    (click to show/hide)

Offline Lothrak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #79 dnia: Czerwca 01, 2011, 21:10:39 »
    Spokojnie ja nie mam do nikogo pretensjii więc na pw nie ma po co tego załatwaić bo ja tez wine za upadek klanu ponosze. A co do zamknięcia tematu to sie przychylam bo jak zdecyduje sie na reaktywację to ząłoze nowy, więc admini spokojnie mogą zamknąc i usunąc.