Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][GLADIATOR] Gladiator  (Przeczytany 10714 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    Odp: [klan] GLADIATOR
    « Odpowiedź #45 dnia: Marca 09, 2011, 20:24:52 »
    Zgadzam sie z z Hofiko.Nie bez powodu okno w tej rozmowie zaczyna sie od wypowiedzi Maximusa..Równie dobrze Fatality mógł napisać coś bardzo obraźliwego i poczekać  na odpowiedź żeby zrobić screen, bo widać wyraźnie że to nie pierwsze zdanie w "rozmowie" -bez całej rozmowy od poczatku to idiotyzm... Bez sensu screen,o niczym nie świadczy i nie widze sensu żeby bawić sie w takie gierki...

Offline Make My Day

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Go ahead. Make my day.
    « Odpowiedź #46 dnia: Marca 09, 2011, 20:25:38 »
    Mnie ciekawi jedno. Jak Wy to robicie, że ciągle wdajecie się w kłótnie? Gram w MB dość długo i nigdy nie miałem przypadku, by moderacja zamykała tematy z powodu tak bezsensownego jak wyzwisko.
    Co do Gladiatorów, to widziałem ich kilka razy i wszystko jest OK. Miło się gra i kilka osób ma dobrego manuala. Ogólnie - fajnie.

https://www.youtube.com/user/Wojakson <-- mój kanał na YouTube (lets pleje, tutoriale 3D)

Offline zenoxer

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #47 dnia: Marca 09, 2011, 20:44:44 »
    a tak po za tym co do tego screena to fatality mnie sprowokował tym że zaczoł  zaczoł banować wszystkich GLADIATORÓW na serwerze i na ts i nie był najmilzy wobec mnie jak mi nie wierzycie to możecie się innych gladiatorów czyż nie było tak Fatality :)

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #48 dnia: Marca 09, 2011, 21:11:25 »
    Widzę, że część osób śmiało może po skończeniu 18 lat, czyli sądząc po zachowaniu, za jakieś 13 lat kandydować do Sejmu czy Senatu. Idealnie pasujecie, zwłaszcza ciągłym kłóceniem się. Co jak co, ale odchodząc z CSa, na Warbanda, myślałem, że zachowaniom z CSa dorównać się nie da. Okazuje się, że kilka osób potrafi i "świetnie" się w tym spisuje. Piszę to jako osoba bezstronna, jednak muszę się zgodzić z kolegami wyżej. Screen bez sensu, nic nie wnoszący, pokaz całą historię, a nie jednym tekstem. Tak samo, ja mogę na steamie Cię zjechać od góry do dołu, poczekać, aż mi coś odpiszesz, zrobić fotosa i na forum.
    Naprawdę, proponuję się ogarnąć części osób, bo kiedy wejdzie moderator, będzie już za późno...

Maximus - avatarek na steamie u Ciebie to jedna z postaci Seriousa Sama 2nd Encounter ? Szacun ;) Kozak gra. To tak wykraczając po za temat.

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #49 dnia: Marca 09, 2011, 22:22:15 »
    Jego klan nie miał szans na dobry początek to teraz chce psuć inny. Z Gladiautorami mi sie bardzo dobrze gra i zgadzam sie z Hofiko i ignatusem
    (click to show/hide)

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #50 dnia: Marca 10, 2011, 09:54:30 »
    Średnio mnie obchodzi kto tym razem zaczął, następny temat zamykam. Może kiedyś się opanujecie.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline acoaco122

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #51 dnia: Marca 11, 2011, 20:10:25 »
    "Aut inveniam viam aut faciam"

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #52 dnia: Marca 11, 2011, 23:37:23 »
    Szczęście ze temat został odetkany. Wiedzcie ze o to walczylem gladiatorzy
    (click to show/hide)

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #53 dnia: Marca 12, 2011, 09:20:01 »
    Walczyłem to znaczy napisałem do Sir Lucy na SB by to otworzył :-)
    (click to show/hide)

Offline Lothrak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #54 dnia: Marca 12, 2011, 11:13:26 »
    dzieki

Offline acoaco122

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #55 dnia: Marca 12, 2011, 13:46:08 »
    http://img851.imageshack.us/i/yyymleko.png/
    Wiecie co to za symbol?

Ponawiam pytanie.
    @Down Podaj przynajmniej 3 inne znaczenia pentagramu z łbem kozła weń.
    Poza tym nie zależy mi na zamknięciu tematu tylko na wyjaśnieniu całej sprawy.
    « Ostatnia zmiana: Marca 12, 2011, 13:55:10 wysłana przez acoaco122 »
    "Aut inveniam viam aut faciam"

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #56 dnia: Marca 12, 2011, 13:48:54 »
    Widzę że bardzo ci zależy na ponownym zamknięciu tego wątku. Ten symbol to pentagram, znak satanistów. Jeżeli tak, to co z tego? Kogo oprócz ciebie to interesuje? Takie symbole mogą mieć wiele znaczeń. Odpuść.

Btw.
    Czemu Gladiatorzy nie chwalą się, że jutro mają stoczyć bitwę z Hitmenami? : >
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #57 dnia: Marca 12, 2011, 14:24:12 »
    Pentagram oprócz klasycznego mylnego podziały "ZuY" oraz "dobry" może oznaczać też boginie Wenus(i nie tylko) oraz zawarty ma w sobie złoty podział (można w niego wpisać człowieka jak tutaj)

Pentagram z jednym ramieniem skierowanym ku górze oznacza sferę sacrum (czyli świętą-duchową) a odwrócony oznacza sferę profanum (codzienną, ludzką oraz częściowo brutalną, co idealnie pasuje do klimatów gladiatorów walczących o przeżycie). Nawet jeżeli jest tam umieszczony symbol satanistyczny co z tego? Od kiedy zabronione jest myślenie inaczej niż twierdzi KK? Dlatego daj sobie siana i przestań sabotować ten klan, jeżeli tak bardzo chcesz porozrabiać to lepiej zmieszaj z błotem Daedalusa, szybciej dostaniesz bana a szkody będą mniejsze.
    Dlatego apeluje do wszystkich rewolucjonistów, grajcie fair i nie sięgajcie po coś tak prostackiego jak spamowanie w tematach innych klanów by je zablokować.
    A Gladiatorom i Hitmenom życzę powodzenia na bitwie.

Offline Jarsuss

• Użytkownik
    • Pamiętajcie najważniejsza jest zaprawa :P
    « Odpowiedź #58 dnia: Marca 12, 2011, 16:42:16 »
    Czemu Gladiatorzy nie chwalą się, że jutro mają stoczyć bitwę z Hitmenami? : >

Hofiko poprostu sparing udał się ustalić troche szybciej niż zwykle bez oficjalnych zapowiedzi :) (rzadkość w Hitmenach, że tak szybko skład zebraliśmy, ale niekiedy się uda :D ).
    HITMEN CLAN www.hitmen.tnb.pl

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #59 dnia: Marca 12, 2011, 18:43:52 »
    w imieniu calego klanu PE dziekujemy za gre oraz Gratulujemy zwyciestwa. Fajnie sie grało