Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][GLADIATOR] Gladiator  (Przeczytany 10697 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline milicja

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [klan] GLADIATOR
    « Odpowiedź #15 dnia: Lutego 24, 2011, 14:25:41 »
    skils przyjdzie z czasem wystarczy grać a kultury jest sie trudno nauczyc;)

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #16 dnia: Lutego 24, 2011, 14:45:21 »
    Pozdrawiam, ale grałem z kilkowa z was i twierdzę, że 2h macie "letko" słaby, nie wspominając o 1h bez tarczy(coś nie coś z takiej walki wiem, możecie się spytać ignatusa :D)

Po spytaniu mnie o to odpowiadam - Nie wiem o co chodzi.Dziękuje.

Offline Okocha

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Lutego 24, 2011, 16:26:23 »
    Pozdrawiam, ale grałem z kilkowa z was i twierdzę, że 2h macie "letko" słaby, nie wspominając o 1h bez tarczy(coś nie coś z takiej walki wiem, możecie się spytać ignatusa :D)

W klanie Gladiator skill manuala jest na niezłym poziomie wiec nie wiem po co to napisałeś, pochwalić się chciałeś czy co ?

Offline ignatus

• Użytkownik
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #18 dnia: Lutego 24, 2011, 18:58:25 »
    Dokładnie.Jeżeli chodzi o manuala to akurat Gladiatorzy całkiem nieźle sobie radzą, brakuje im zgrania w zespole i nabierają sie na proste sztuczki ale akurat w walce 1vs1 na 2h sądość niebezpieczni..Jeśli chodzi o kulture gry to póki co żadnych negatywnych zachowań nie zauważyłem- wręcz przeciwnie- dobrze się z Gladiatorami gra

Offline Mus1c

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Radny klanu Polish Eagles
    « Odpowiedź #19 dnia: Lutego 24, 2011, 20:11:58 »
    Dokładnie.Jeżeli chodzi o manuala to akurat Gladiatorzy całkiem nieźle sobie radzą, brakuje im zgrania w zespole i nabierają sie na proste sztuczki ale akurat w walce 1vs1 na 2h sądość niebezpieczni..Jeśli chodzi o kulture gry to póki co żadnych negatywnych zachowań nie zauważyłem- wręcz przeciwnie- dobrze się z Gladiatorami gra

Potwierdzam i pozdrawiam Mus1c!

" - A więc niech zwycięży lepszy - zawołał szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwał się:
    - Owszem, zamierzam zwyciężyć." - cytat z książki Zwiadowcy

Jednostka pola powierzchni w Warbandzie?
    (click to show/hide)

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Lutego 24, 2011, 21:57:52 »
    Ostatnio gralem z Gladiatorami i rzeczywiscie radza sobie z tym manualem.. co do zachowania to nie ma ani negatywów ani pozytywów.. ogolnie cicho siedzieli jak gralismy :D dobrze ze potraficie zachowac powage , mowie wam.. jezeli kwestie finansowe wam nie utrudnia zycia to zajdziecie daleko ;]
    Retarded are everywhere

Offline Aldred

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #21 dnia: Lutego 26, 2011, 17:55:00 »
    Ja też uważam ,że są dobrzy ,ale co to zachowania to GLADIATOR_Olek przeklina na serwerze, wyzywa od chaet'erów ,gdy ktoś jest od niego lepszy.

Przyłączam się do tego dziś grałem z Olkiem (a właściwie przeciw niemu),wyzywa i przeklina,powód prozaiczny...Byłem lepszy od niego.Ale żeby nie było  tak idealnie, otóż on wywijał dwuręczniakiem a ja standardowo tarcza i miecz, po kilku dedach stwierdził że manual się kłania i poszły bluzgi w moją stronę, owszem też mnie ubijał ale ja go częściej. Nie mam nic do chłopaka co też mu nie bluzgałem ale jak tak zachowują się gladiatorzy to ja podziękuje im za wspólną grę. Olka zresztą podziwiam za upór i determinacje w tym aby wyprowadzić mnie z równowagi ,na jego nie szczęście mam złote nerwy;)Swoją drogą...kogo obchodzi styl gry innego gracza?Nie ważne w jaki sposób się osiąga zwycięstwo,ważne aby dążyć do niego wszelkimi możliwymi środkami.Warband to tylko gra(To dedykuję Olkowi).
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix
    Pora promować muzykę trance i swoją twórczość;)

Offline Mus1c

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Lutego 26, 2011, 19:15:36 »
    Powiem tak co do nich zachowania grałem parę razy z Olkiem jak nie był jeszcze w GLADIATORACH i zostawałem nie raz wyzywany więc jak się nie zmienił to moim zdaniem powinien zostać wyrzucony z klanu.

Pozdrawiam Mus1c!

" - A więc niech zwycięży lepszy - zawołał szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwał się:

(click to show/hide)

Offline Tobik-N

• Użytkownik
    • Piwa: 2
      • Forum WD
    « Odpowiedź #23 dnia: Lutego 26, 2011, 20:06:49 »
    Olek jeszcze niedawno był w WD, jednak wyleciał przez takie zachowania. Gladiatorzy, o ile nie chcą aby źle o nich myślano powinni zrobić to samo, lub go uspokoić.

Offline Mus1c

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Lutego 26, 2011, 21:20:33 »
    A z GSE został wyrzucony z tego samego powodu co w WD więc tu pewnie będzie tak samo:)

(click to show/hide)

Offline zenoxer

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Lutego 27, 2011, 09:19:46 »
    Witam dnia 27.02.11 o godz 18:30 odbył się sparing z WD i Gladiatorzy wygrali

Offline Jarsuss

• Użytkownik
    • Pamiętajcie najważniejsza jest zaprawa :P
    « Odpowiedź #26 dnia: Lutego 27, 2011, 09:20:31 »
    Heh w Chorągwi Gończej Olek też dlugo nie zabawił jako rekrut :D Widać na blędach się nie uczy :(

Pozdrawiam

Edit: Gratuluje wygranej :)
    HITMEN CLAN www.hitmen.tnb.pl

Offline Tobik-N

• Użytkownik
    • Piwa: 2
      • Forum WD
    « Odpowiedź #27 dnia: Lutego 27, 2011, 09:34:52 »
    Witam dnia 27.02.11 o godz 18:30 odbył się sparing z WD i Gladiatorzy wygrali

Działy się tam bardzo dziwne rzeczy - np. gladiatorzy przebijali bloki (i to dość często) mieczem 1h :/

Offline ignatus

• Użytkownik
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #28 dnia: Lutego 27, 2011, 10:13:12 »
    Działy się tam bardzo dziwne rzeczy - np. gladiatorzy przebijali bloki (i to dość często) mieczem 1h :/

Tym to akurat bym sie nie przejmował ,jak niektórzy wiedzą akurat mi podobne przypadki zdażają się wręcz co chwile, na każdym serwerze na którym gram (np zrobiony blok nie działa,wogóle sie nie wykonuje,mój prawidłowy cios nie zadaje obrażeń albo dostaje cios z bardzo daleka z broni 1h)I jestem pewny że akurat Gladiatorzy ani nikt inny nie miał na to żadnego wpływu..To raczej wina bugów gry,pingu,lagów,słabego kompa,pecha (a raczej wszystkiego razem)

Offline milicja

• Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Lutego 27, 2011, 10:17:51 »
    albo umiejetnosci

mogl przytrzymac cios a ty myslales ze juz padl i zaszybko pusciles blok;)