Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nadawanie/odbieranie lokacji wasalom  (Przeczytany 2000 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AdrianC

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Nadawanie/odbieranie lokacji wasalom
    « dnia: Lutego 14, 2011, 23:23:22 »
    Witam po długiej nieobecności.
    Mam pytanie odnośnie nadawania i odbierania lokacji(wsie, zamki, miasta) moim wasalom.
    Otóż w jednym z zamków w skrzyni miałem kilka cennych przedmiotów. Po zdobyciu kilku kolejnych lokacji postanowiłem podzielić się nimi z moim wasalem, tak by każdy z nas miał swoje tereny mniej więcej w kupie.
    Nieopatrznie ów zamek, w którym miałem cenne przedmioty przekazałem swojemu wasalowi. Zorientowałem się, gdy było już za późno, save'y przepadły(zostały zastąpione nowymi).
    Czy jest jakaś możliwość przywrócenia mi owego zamku lub też dostania się do tych przedmiotów, ale bez konieczności oskarżenia wasala o zdradę i wywalenie go z królestwa? W dialogach z marszałkiem(moja żona) nie mam możliwości nadania sobie z powrotem owego zamku.
    Wiem, mogę stracić ten zamek i ponownie go zdobyć, ale Królestwo Nordów, z którym toczę wojnę nie jest w stanie mi zagrozić. Cały czas dostają tęgie lanie, czy to ode mnie czy od mojego wasala. I żeby dostać się do tego zamku musieliby przejść przez całe moje Królestwo co jest dla nich niewykonalne.

Edit:
    Prawie udało mi się wysłać wiadomość o 23:23:23 :P Zabrakło 1 sekundy... :/

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    Odp: Nadawanie/odbieranie lokacji wasalom
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 24, 2011, 23:05:18 »
    Według mnie nie ale doloncz do nordow przejmij to i wróć ale wydaje mi sie ze przedmioty mogły przepasc
    (click to show/hide)