Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z modem The Last Days  (Przeczytany 1072 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline PIRAN

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z modem The Last Days
    « dnia: Lutego 12, 2011, 21:14:46 »
    Witam mam problem dotyczący owego moda.Gdy go odpalam pokazuje mi się ten komunikat. http://img21.imageshack.us/i/beztytuubpp.png/ Grę mam oryginalną  patch 0.808.Użyłem opcji szukaj lecz nie było odpowiedzi która by mi pomogła w tamtych tematach a nie chce odświeżać.Proszę nie pisać bezsensownych postów które mi nie pomogą poco zaśmiecać tematy.Microsoft Visual C++ mam z 2010r mam też najnowszego directa.Próbowałem również reinstalować grę lecz to nie pomogło.Gdy daje ignoruj nic się nie dzieje zaś gdy daje ponów lub przerwij zwiesza mi się komputer i muszę resetować.Próbowałem też różnych magicznych sztuczek z forum lecz kompletnie nic nie działa mam Windows XP.Liczę na waszą pomoc że mnie nie olejecie. Pozdrawiam

Edit: Nie ma żadnego śmiałka który by mi pomógł?.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 13, 2011, 10:45:27 wysłana przez PIRAN »

Offline PIRAN

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Problem z modem The Last Days
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 13, 2011, 22:01:42 »
    Problem rozwiązany.Dzięki za pomoc-.-.