Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nowy chan - problem  (Przeczytany 4162 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mattejko

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Nowy chan - problem
    « dnia: Lutego 12, 2011, 08:47:03 »
    Nie mogę nigdzie znaleźć Mehmeta Gereja. Odłączyłem się od Rzeczypospolitej, następnie pytam się Zagłoby co trzeba teraz zrobić, na co on mi odpowiada, żeby popytać po karczmach. I tu jest problem, bo kiedy podchodzę do podróżnika i pytam go o pretendentów, to mam do wyboru Radziwiła, eks królową Szwecji i kogoś tam jeszcze, ale Mehmeta nie ma. Czy to jest błąd,czy po prostu trzeba jeździć od tawerny do tawerny i szukać go, czy jest jakaś sekwencja, dzięki której go znajdujemy? A może on siedzie w konkretnym miejscu i czeka?

(Zanim dostałem wezwanie do króla właśnie na tą misję, u podróżników miałem do wyboru Mehmeta)
    Proszę, że tak powiem, o szybką odpowiedź.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 13, 2011, 20:27:27 wysłana przez mattejko »

Offline Michael1205

• Użytkownik
    • Mikel/ Michael1205/ Samborski
    Odp: Nowy chan - problem
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 09, 2011, 15:12:05 »
    Trzeba poszukać w Kozackich i Tatarskich tawernach ale w miastach a to jest chyba utrudnienie gry. :-)

Offline Moczymord

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 09, 2011, 16:58:11 »
    To zależy może go znajdziesz, bo u mnie sprawdzałem w miastach i jak by zapadł się pod ziemię i musiałem zaczynać grę od początku.
    Zbyt wysoka sygnaturka została usunięta. Tak w ogóle 450 pixeli to chyba nowy rekord

Offline Hieronim

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 25, 2011, 19:15:12 »
    Jeśli tak jak waść napisał wyżej, to najprawdopodobnie problemy z patchem. U mnie dobrodzieju tak samo było i musiałem gre zaczynać od nowa więc to nie wina Mehmeta że sie chowa tylko winowajcą są bugi..
    "Bóg,Honor,Ojczyzna" Cały sens życia ludzkiego.