Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Kobieta  (Przeczytany 1370 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline nosveratu

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Kobieta
    « dnia: Lutego 11, 2011, 19:40:54 »
    Gram babką bo facetem juz sie nagralem mam problem z krolem bo kolo niechce mi dac wasalstwa bo jestem baba a zaden jego wasal niechce wziac ze mna slubu bo niejestem w jego typie delikatnej kobiety:/ tutaj tez ma jakis wplyw relaje z nim?

Myślę, że jakbyś popracował nad ortografia i interpunkcją to miałbyś dużo większe szanse...
    « Ostatnia zmiana: Lutego 11, 2011, 19:43:03 wysłana przez sir Luca »

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Odp: Kobieta
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 11, 2011, 20:52:51 »
    Zwiększ renomę, honor a napewno znajdzię się chętny Ciebie poślubić (może nie chcą bo wiedz, że jesteś transwestytą :)
    Możesz również do niego dołączyć w takim układzie, że nie otrzymasz lenna, ale gdy już jakieś podbijesz masz prawo je zdobyć.
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline Jagoda

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Kobieta
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 12, 2011, 14:05:08 »
    Przyznam się że ja raz na ruski rok zagram mężczyzną i przyznam się, że nigdy nie miałam z tym problemu. Każdy z mężczyzn w WB ma swój typ kobiety. Jedni nie chcą adorować kobiety ponieważ jej cera jest ciemna, inni ponieważ bawi się w rycerza, gdzie raczej powinna siedzieć w domu. Są jednak tacy mężczyźni, którzy będą cię chwalić i czcić za to że jesteś kobietą rycerzem. Jedyne co musisz zrobić to być w dobrych układach z mężczyzną, którego chciałbyś ( chciałabyś :) ) poślubić :D
    Osobiście uważam, że to jest duże nieporozumienie, że grając kobietą musisz starać się o "łapę" mężczyzny :D.
    Grając kobietą musisz być w grze dwa razy lepszy niż miałbyś grać mężczyzną, czemu tak jest ? Tego to ja nie wiem. Już na samym początku dostajemy mniejsze parametry (punkty doświadczenia),  musisz mieć dwa razy więcej sławy by otrzymać ziemie od króla. Nawet jeden z NPC powie CI o tym, że jest to niesprawiedliwe, że musisz być dwa razy lepsza. No cóż w końcu to świat mężów. Więc nie ma co się dziwić.