Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: POMOCY !! Gra wywala internet  (Przeczytany 1388 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kolano666

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    POMOCY !! Gra wywala internet
    « dnia: Lutego 10, 2011, 09:27:02 »
    Witam, mam pewien problem związany z M&B Warband.
    Zawsze kiedy próbuję połączyć się z jakimiś serwerami to przy 8/10 serwerach dzieje się tak że gra sprawdza klucz seryjny (który mam legalnie kupiony moge dać nawet namiar na moje konto Steam)
     a po paru sekundach w całym domu pada internet i trzeba wył. a potem znowu włączać prąd w domu aby internet się zresetował.
    Nie działa odpięcie modemu od prądu na 20s. ani nic w tym stylu. Mieszkam w domku jednorodzinnym a na ulicy nie ma kablówki ;/ Pomocy !!
    Jedyne co potrzebne mi do szczęścia to moja lanca, koń oraz herb na piersi..

Offline Sosna

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: POMOCY !! Gra wywala internet
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 14, 2011, 21:15:30 »
    Powiem tak mojego kuzyna dziewczyna miała trochę inny, a zarazem podobny problem z neostradą i kompem, a mianowicie gdy zapalała światło komp samoczynnie się wyłączał gdy wyłączała wyłączał. Zadzwonili do techników na blue line kuzyn łopatologicznie wytłumaczył im co się dzieje, posprawdzali miernikami i innymi duperelami, naprawili usterkę. Moja rada dzwoń do swojego operatora od neta. moje typy:

- Modem się zepsuł jakiś element się zjarał i robi zwarcie lub po prostu jak spadł to się uszkodził.
    - Jak masz z neo to na bank coś popier***** w centrali ale będą upierać się, że jest wszycho oki
    - komp najprawdopodobniej płyta główna poszła kondensatorki są napuchnięte jak tak kup nową P albo po prostu już ma swoje lata
    - jakiś element z kompa robi zwarcie
    - Jeśli komp nie był czyszczony tzw. co pół roku rozkręcany chociaż i czyszczony np odkurzaczem to się nie dziw, że ma od pały

Najlepiej jak technicy nie znajdą usterki zawieź kompa na naprawę do jakiegoś serwisu i opisz problem u mnie w Bydgoszczy biorą 50 zł i po problemie.

Jak to nie pomoże coś masz spieprzoną instalacje elektryczną.

Ciesz się, że nie wypierdzieliło korków i nie zjarało tobie całej instalacji elektrycznej P