Powiem tak mojego kuzyna dziewczyna miała trochę inny, a zarazem podobny problem z neostradą i kompem, a mianowicie gdy zapalała światło komp samoczynnie się wyłączał gdy wyłączała wyłączał. Zadzwonili do techników na blue line kuzyn łopatologicznie wytłumaczył im co się dzieje, posprawdzali miernikami i innymi duperelami, naprawili usterkę. Moja rada dzwoń do swojego operatora od neta. moje typy:
- Modem się zepsuł jakiś element się zjarał i robi zwarcie lub po prostu jak spadł to się uszkodził.
- Jak masz z neo to na bank coś popier***** w centrali ale będą upierać się, że jest wszycho oki
- komp najprawdopodobniej płyta główna poszła kondensatorki są napuchnięte jak tak kup nową P albo po prostu już ma swoje lata
- jakiś element z kompa robi zwarcie
- Jeśli komp nie był czyszczony tzw. co pół roku rozkręcany chociaż i czyszczony np odkurzaczem to się nie dziw, że ma od pały
Najlepiej jak technicy nie znajdą usterki zawieź kompa na naprawę do jakiegoś serwisu i opisz problem u mnie w Bydgoszczy biorą 50 zł i po problemie.
Jak to nie pomoże coś masz spieprzoną instalacje elektryczną.
Ciesz się, że nie wypierdzieliło korków i nie zjarało tobie całej instalacji elektrycznej P