Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Floris Expanded Mod Pack  (Przeczytany 1135200 razy)

Opis tematu:

Offline adamk23

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    Odp: Floris Expanded Mod Pack
    « Odpowiedź #3915 dnia: Sierpnia 13, 2013, 11:13:43 »
    Mam mały problem.Gram w warbanda 1.153 bez modyfikacji,a teraz napotkałem sarranidzkiego lorda,który ma 21 rycerzy,14 kuszników weteranów,i 8 sierżantów,ogólnie najmocniejsze wojo.wcześniej spotkałem khergickiego lorda z sarranidami.Wie ktoś,o co chodzi? ;_;
    Czy to czysty Warband czy to Floris to lordowie przechodzą czasem do innej frakcji i wtedy maja swoje dawne wojsko a służą już innemu władcy, ot i cała filozofia :)
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.-Albert Einstein
    FAQ Floris Expanded Mod Pack 2.4 i 2.5+ Spolszczenie 2.5

Offline KingToniaaS

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    « Odpowiedź #3916 dnia: Sierpnia 13, 2013, 12:00:06 »
    A no faakt,dziękuje :) Wiem,że nie ten temat,ale tu codziennie ktoś zagląda :D

EDIT: tylko,że mnie to rozwaliło,jak zobaczyłem sarranida,z taką ilością swadniańskich czołgów,:>

Offline Yonxe

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #3917 dnia: Sierpnia 13, 2013, 20:45:34 »
    Witam! Jest to mój pierwszy post, więc proszę o wyrozumiałość :). Chodzi o Floris mod pack. Otóż kiedy chcę go pobrać na DBMod pokazuje się okno "file cannot be downloaded via any mirrors" Wolałbym go pobrać jako plik do ropakowania w 7 zip. W grzebaniu w plikach gry jestem zielony i wolałbym najprostszym sposobem to zrobić. Jeżeli ktoś ma inne rozwiązania jestem na nie otwarty. Z góry dziękuję za podesłane linki lub inne rozwiązania i jeszcze raz proszę o wyrozumiałość.

Wątek scalony, następnym razem patrz, gdzie piszesz.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 13, 2013, 23:28:10 wysłana przez HUtH »

Offline McAbra

• Użytkownik
    • Piwa: 50
    • Vi Veri Veniversum Vivus Vici
      • Totalwar.ORG.PL
    « Odpowiedź #3918 dnia: Sierpnia 13, 2013, 21:00:39 »
    Wystarczy że założysz konto na ModDB to będziesz mógł ściągnąć plik.

Offline Michał-Kruk

• Użytkownik
    • Piwa: -4
    « Odpowiedź #3919 dnia: Sierpnia 13, 2013, 21:50:26 »
    Ale po co do tego celu zakładać nowy temat....

Offline Yonxe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3920 dnia: Sierpnia 14, 2013, 11:00:09 »
    Witam! Ściągnąłem instalator Florisa, ale nie mogę go uruchomić. Po instalacji właczam Warbanda, ale w oknie modules jest tylko native. Proszę o pomoc!

Offline Heru

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3921 dnia: Sierpnia 14, 2013, 18:23:40 »
    Mam taki bardzo malutki problem, mianowałem Firentisa lordem, a on biega sobie w kiecce :P
    Można temu jakoś zaradzić?

Offline BodziuRat

• Użytkownik
    • Piwa: 3
      • Multiclan =PTG=
    « Odpowiedź #3922 dnia: Sierpnia 17, 2013, 03:04:23 »
    Witam! Jest to mój pierwszy post, więc proszę o wyrozumiałość :). Chodzi o Floris mod pack. Otóż kiedy chcę go pobrać na DBMod pokazuje się okno "file cannot be downloaded via any mirrors" Wolałbym go pobrać jako plik do ropakowania w 7 zip. W grzebaniu w plikach gry jestem zielony i wolałbym najprostszym sposobem to zrobić. Jeżeli ktoś ma inne rozwiązania jestem na nie otwarty. Z góry dziękuję za podesłane linki lub inne rozwiązania i jeszcze raz proszę o wyrozumiałość.

Wątek scalony, następnym razem patrz, gdzie piszesz.

Proszę : http://mbwarband.nexusmods.com/mods/3489//?
    Musisz się zarejestrować na stronce.
    The whole mental process is in our hands. You can see how thoughts create reality. You decide - the heaven ... or the hell

Cały umysłowy proces jest w naszych rękach. Widzisz jak myśli tworzą rzeczywistość. Decydujesz się - niebo ... albo piekło

Offline seb0l11

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3923 dnia: Sierpnia 18, 2013, 19:44:34 »
    Witam mam 2 pytania.

1.Czy da sie przejąć po kimś królestwo np zostać królem Nordów Vaegirów itp.?
    2.Czy opłaca się dołączać do armii króla?
    3.Jak skutecznie zdobyć jakiegoś lorda>?

Gram na Floris Expandet ModPack.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 18, 2013, 20:09:04 wysłana przez seboll2000 »

Offline losiu123

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #3924 dnia: Sierpnia 18, 2013, 21:39:39 »
    To zależy od moda
    Musi mieć wybrane menu oszustw
    Wtedy możesz kazać lordowi lub władcy państwa żeby dołączył do ciebie
    Co do 3 musisz robić misję dla niego, jeśli go pokonales wypuścić go jeśli nie masz z nim wojny poprzyj go np w eliminacji do lenna

Offline RavagerPL

• Użytkownik
    • Veni Vidi Vici
    « Odpowiedź #3925 dnia: Sierpnia 19, 2013, 18:43:00 »
    1. Czysto teoretycznie tak sie da , jak zrobisz wlasne panstwo , i podbijesz tereny nordow , vaegirow , to jestes tych terenow jakby krolem. (Ktos tu na forum pisal ze nawet krola jako wasala wzial we florisie bodajze)

2. Jak najbardziej , moze ci w podbojach jakies lenno wapadnie , kto wie. Nawet gdt chcesz wlasne panstwo zrobic , to dolaczasz do krola , podbijasz zamek i jak ci nie chce go dac , to mu wypowiadasz posluszenstwo (masz z jego krolestwem wojne) zachowujesz lenna , i masz na nich wlasne panstwo.

3. Aby twoj wasal od ciebie nie uciekl najlepiej jest miec z nim stosunki na 100 (zeby jakis lord mial zostac twoim wasalem , musisz mu dac jakies lenno)

Mam nadzieje ze pomoglem (i sie za bardzo nie pomylilem) Pozdrawiam ;)

Ps. Sorry za brak polskich znakow , pisze z iPada.

Zapraszam do gry , i wbicia minimum 5lvl
    http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f523ed7db08f700342755

Offline Damian11

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #3926 dnia: Sierpnia 19, 2013, 22:11:23 »
    Witam , otóż jestem nowym użytkownikiem forum i chciałbym zadać moje pierwsze pytanie .Więc , tak mam pewien problem gdy podbijam zamek bądź miasto Wyskakuje mi okienko z napisem "Nie powinieneś tego czytać...."I spis ludzi których zabiłem czy jest coś na to bardzo chciałbym odpowiedź jeszcze dzisiaj jeżeli można z góry dzięki pozdro.

Paździoch                         Właśnie przed chwilą jak odminimalizowałem gre było jakieś imie waldur chyba cośtam i odraz gra się mi wyłączyłą WTF?!        Sora z błędy za za nie robienie spacji spacja mi pada

Offline primosz1515

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #3927 dnia: Sierpnia 19, 2013, 23:00:40 »
    Brzmi jak jakiś egzorcyzm. :D

Offline twisted

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #3928 dnia: Sierpnia 20, 2013, 02:01:41 »
    Przepraszam za pytanie jeśli było (chociaż się mówi że nie ma głupich pytań więc objazdy z państwa strony nie powinienem dostać ^^) ale mianowicie jak odbierać zyski z wykupionych ziem?
    Mam w Sargoth 12 hektarów i 5000 zarobku więc chce je dostać a tu kicha :(

Offline adamk23

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #3929 dnia: Sierpnia 20, 2013, 12:44:06 »
    Niestety musisz się osobiście pofatygować po kasę z ziemi, ale nie trzeba tego robić regularnie bo jest ona odkładana na naszym "koncie" i można poczekać aż uzbiera się spora sumka :)
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.-Albert Einstein
    FAQ Floris Expanded Mod Pack 2.4 i 2.5+ Spolszczenie 2.5