Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Floris Expanded Mod Pack  (Przeczytany 1131272 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kik0z

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Life is too short.
    Odp: Floris Expanded Mod Pack
    « Odpowiedź #3825 dnia: Lipca 05, 2013, 14:58:26 »
    Witam wszystkich ,
    czy jest możliwość dodania dla siebie broni palnej w wersji moda  2.54 ?
    Spróbuj poszukać na rynku, albo wejdź w raports, potem w opcje moda i włącz oszustwa. Wtedy wejdź w znajdź przedmiot i szukasz broni palnej. To nie jest, aż takie oszustwo, bo za to trzeba płacić, jak w normalnym sklepie.
    "Nie jest się silnym wtedy gdy idziesz chodnikiem w pięciu, a boi się ciebie jeden, lecz wtedy gdy idziesz sam, a boi się ciebie pięciu."
    "Celem wojny nie jest śmierć za ojczyznę ale sprawienie aby tamci skurwiele umierali za swoją." ~ Generał G. Patton

Offline odek350

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Jakiś problem?!
    « Odpowiedź #3826 dnia: Lipca 05, 2013, 18:45:31 »
    siemka mogł bym prosić o link do downloadu wszystkie podane w pierwszym poście nie działają :/
    „Nigdy w dziejach wojen tak liczni nie zawdzięczali tak wiele tak nielicznym.”-Winston Churchill

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #3827 dnia: Lipca 05, 2013, 19:00:35 »
    Zarejestruj się na ModDB albo Nexusie(bo jak rozumiem o te linki ci chodzi), to będą działać.

Offline barti2287

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3828 dnia: Lipca 07, 2013, 15:30:08 »
    Mam ten sam problem, zarejestrowałem się na nexusie (nie jako użytkownik premium) i zamiast pliku jest napisane:

Error
    The site has run in to a problem, please look at the error message below...

This file cannot be downloaded while the owner has set it to hidden.

Note: this is not an error on the site; the owner of the file does not want people to see or download the file at this time. Please respect that.

Jak więc wszyscy widzimy autor ukrył ten plik. Nie wiem czy muszę mieć premium, czy autor rzeczywiście ukrył ten plik, czy nie wiem co się stało. Prosiłbym o inny link, przy czym zaznaczę, że pobrałem już jeden z chomikuj, ale nie zadziałał mi na Windows 7 64 bit.

Link do pliku z chomikuj: http://chomikuj.pl/Aramandur/*26diams*3b+Gry/*e2*96*baMount+*26+Blade+-+Warband+*5bPL*5d

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #3829 dnia: Lipca 07, 2013, 15:41:46 »
    No ale jest przecież jeszcze ModDB??

Offline barti2287

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3830 dnia: Lipca 07, 2013, 15:47:25 »
    Ufff...

W końcu zadziałało, właśnie się ściąga. Do niedawna na ModDB wyświetlał się taki komunikat:

The file you have selected (Floris254.exe) is not available via any mirrors. Please check back shortly as our servers update every 5 minutes. To access more download mirrors we encourage you to join the community, otherwise please be patient and keep trying.

Mam nadzieję, że odpali na 64 bit :)

Offline barti2287

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3831 dnia: Lipca 07, 2013, 16:35:32 »
    I w końcu z zadowoleniem muszę powiedzieć, że zadziałało :)

A już myślałem, że o florisie muszę zapomnieć...

Offline ZIUTmen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3832 dnia: Lipca 09, 2013, 12:14:32 »
    Witam

Wie ktoś może gdzie znajdę depozyt, lub bank? Mam zainstalowaną wersję expanded

Pozdrawiam.

Offline pietruch43

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3833 dnia: Lipca 09, 2013, 12:25:45 »
    W najnowszej wersji nie ma banku.

Offline Kik0z

• Użytkownik
    • Life is too short.
    « Odpowiedź #3834 dnia: Lipca 09, 2013, 13:44:24 »
    Nie ma i chyba nie będzie, bo jakieś błędy były z nim.
    "Nie jest się silnym wtedy gdy idziesz chodnikiem w pięciu, a boi się ciebie jeden, lecz wtedy gdy idziesz sam, a boi się ciebie pięciu."
    "Celem wojny nie jest śmierć za ojczyznę ale sprawienie aby tamci skurwiele umierali za swoją." ~ Generał G. Patton

Offline m1233

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3835 dnia: Lipca 11, 2013, 15:55:19 »
    Witam
    Mam z modem taki problem że podczas grania gdy chcę zapisać na ,,zapisz jako'' gra wywala do pulpitu i  ukazuje mi się następujący komunikat:

Microsoft Visual C++ Runtime Library
    Program: C:\Program Files\Mount&Blade Warband\mb_warband.exe

This application has requested the Runtime to terminate it in an unusal way.
    Please contact the application's suppot team for more information 

Ten sam komunikat pojawia się podczas wczytywania lub bitwy na morzu. Proszę o szybką pomoc.

Offline adamk23

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #3836 dnia: Lipca 12, 2013, 10:03:00 »
    Kliknij link do FAQ w moim podpisie i zapoznaj się dokładnie z punktem 1 :)
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.-Albert Einstein
    FAQ Floris Expanded Mod Pack 2.4 i 2.5+ Spolszczenie 2.5

Offline primosz1515

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #3837 dnia: Lipca 13, 2013, 03:38:23 »
    Cześć, pomożecie mi?
    Próbowałem już dosłownie wszystkiego, podmieniałem pliki dźwiękowe, instalowałem biblioteki C++, net frameworki, zmieniałem wersje Florisa na 2.4 - w każdym ten sam błąd dochodzi do końcówki ładowania gry i wyrzuca z błędem Runtime Error.
    Zastosowałem parę porad które znalazłem tutaj i w wersji 2.4 wyrzuca z raportem o błędach i program przestał działać, co nie zmienia faktu, że nadal nie mogę grać.
    Pomocy! Mogę robić wszystkie rzeczy od początku, instalować sterowniki, tylko powiedzcie mi co i jakie, bo ja już nie mam do tego siły...

Offline Skarbnik

• Użytkownik
    • Piwa: 29
    • Kończ waść, wstydu oszczędź.
    « Odpowiedź #3838 dnia: Lipca 13, 2013, 09:37:13 »
    Nie mam pojęcia jak Ci pomóc. U mnie z włączeniem moda nie było żadnych problemów. Chciałbym Ci pomóc, ale nie wiem jak. Poczytam trochę innych wątków może będzie  wytłumaczenie tego problemu.
    Nie przywiązuj się do nikogo, kogo w razie wpadki nie porzucisz w ciągu 30 sekund. - Neil McCauley

Offline adamk23

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #3839 dnia: Lipca 13, 2013, 11:06:47 »
    Cześć, pomożecie mi?
    Próbowałem już dosłownie wszystkiego, podmieniałem pliki dźwiękowe, instalowałem biblioteki C++, net frameworki, zmieniałem wersje Florisa na 2.4 - w każdym ten sam błąd dochodzi do końcówki ładowania gry i wyrzuca z błędem Runtime Error.
    Zastosowałem parę porad które znalazłem tutaj i w wersji 2.4 wyrzuca z raportem o błędach i program przestał działać, co nie zmienia faktu, że nadal nie mogę grać.
    Pomocy! Mogę robić wszystkie rzeczy od początku, instalować sterowniki, tylko powiedzcie mi co i jakie, bo ja już nie mam do tego siły...
    Nie wiem czy to Ci pomorze ale kiedyś w jednej ze starszych wersji Florisa miałem tak że nie dało się go odpalić i wtedy pomogło podmienienie pliku"sounds.txt" i folderu "sounds" na te z "native". Co prawda potem dźwięki nieraz trochę kulały ;) ale dało się to przeżyć.
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.-Albert Einstein
    FAQ Floris Expanded Mod Pack 2.4 i 2.5+ Spolszczenie 2.5