Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Floris Expanded Mod Pack  (Przeczytany 1131317 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline szwelx

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Floris Expanded Mod Pack
    « Odpowiedź #3810 dnia: Czerwca 28, 2013, 12:14:47 »
    ok już mam, wielkie dzięki

Offline Kik0z

• Użytkownik
    • Life is too short.
    « Odpowiedź #3811 dnia: Lipca 01, 2013, 17:23:51 »
    Witam. Wiecie może jak zmienić ekwipunek naszym jednostkom? Gdy zmieniam im ekwipunek i zmieniam z nordycki huskarl na praetorian i wychodzę, to nic się nie dzieję, wciąż mają ten sam ekwipunek, chociaż go zmieniłem i tą samą nazwę.
    "Nie jest się silnym wtedy gdy idziesz chodnikiem w pięciu, a boi się ciebie jeden, lecz wtedy gdy idziesz sam, a boi się ciebie pięciu."
    "Celem wojny nie jest śmierć za ojczyznę ale sprawienie aby tamci skurwiele umierali za swoją." ~ Generał G. Patton

Offline Torguan

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • I'am the Emperor's will made manifest.
    « Odpowiedź #3812 dnia: Lipca 02, 2013, 14:56:33 »
    Witam. Wiecie może jak zmienić ekwipunek naszym jednostkom? Gdy zmieniam im ekwipunek i zmieniam z nordycki huskarl na praetorian i wychodzę, to nic się nie dzieję, wciąż mają ten sam ekwipunek, chociaż go zmieniłem i tą samą nazwę.

Dobre pytanie podpisuje sie pod postem wyżej,

Offline Skarbnik

• Użytkownik
    • Piwa: 29
    • Kończ waść, wstydu oszczędź.
    « Odpowiedź #3813 dnia: Lipca 02, 2013, 19:14:31 »
    Chodzi Wam o kondotierów? Żeby zmienić im ekwipunek, musisz wejść w jego rzeczy i przenieść zbroję i inne rzeczy na lewą stronę.
    Nie przywiązuj się do nikogo, kogo w razie wpadki nie porzucisz w ciągu 30 sekund. - Neil McCauley

Offline piotrek1996

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Czas bohaterów miną Wiglafie
    « Odpowiedź #3814 dnia: Lipca 02, 2013, 21:08:07 »
    czy jest nowy pach do Gameplay ??? bo mam błąd jak wyjmuje miecz to mam miecz w ręce i jednocześnie jest w pochwie(nie nie mam dwóch mieczy w ekwipunku;p) i jeszcze niektóre miecze są czarne.Pamiętam że dawno pobierałem tego moda i może wyszedł nowy pach jeśli tak to help
    ;]

Offline Torguan

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • I'am the Emperor's will made manifest.
    « Odpowiedź #3815 dnia: Lipca 02, 2013, 21:10:12 »
    Chodzi Wam o kondotierów? Żeby zmienić im ekwipunek, musisz wejść w jego rzeczy i przenieść zbroję i inne rzeczy na lewą stronę.

Temu wyżej nie wiem ale mi chodzi o to ze np zmienić ekwipunek wielkiemu mistrzowi.

Offline piotrek1996

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Czas bohaterów miną Wiglafie
    « Odpowiedź #3816 dnia: Lipca 02, 2013, 21:15:26 »
    już mam pacha ;]

Offline Kik0z

• Użytkownik
    • Life is too short.
    « Odpowiedź #3817 dnia: Lipca 02, 2013, 21:45:05 »
    Mi chodzi o to, aby zmienić baronowi niższej klasy ekwipunek i nazwę, ale nie mogę. Można w ogóle zmieniać?
    "Nie jest się silnym wtedy gdy idziesz chodnikiem w pięciu, a boi się ciebie jeden, lecz wtedy gdy idziesz sam, a boi się ciebie pięciu."
    "Celem wojny nie jest śmierć za ojczyznę ale sprawienie aby tamci skurwiele umierali za swoją." ~ Generał G. Patton

Offline Skarbnik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3818 dnia: Lipca 02, 2013, 21:48:44 »
    Wydawało mi się, że ekwipunek można zmieniać tylko kondotierom. Jutro sprawdzę i Was powiadomię.
    Nie przywiązuj się do nikogo, kogo w razie wpadki nie porzucisz w ciągu 30 sekund. - Neil McCauley

Offline Kik0z

• Użytkownik
    • Life is too short.
    « Odpowiedź #3819 dnia: Lipca 02, 2013, 21:54:29 »
    Wydawało mi się, że ekwipunek można zmieniać tylko kondotierom. Jutro sprawdzę i Was powiadomię.
    A mógłbyś napisać kto to jest kondotier i gdzie się ich spotyka?

Offline Skarbnik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3820 dnia: Lipca 02, 2013, 22:34:57 »
    Kondotierzy to najemnicy z własnym drzewkiem rozwoju. W Upgrade trees ( raporty ) wejdź w Freelancers. Można ich kupić u Sigmunda w tawernie ( ja go spotkałem u swadów w Dhirim bodajże ).  Można im zmieniać wyposażenie, ale tylko na wybrane - czyli nie możemy dać płytówki rekrutowi.

Offline Kik0z

• Użytkownik
    • Life is too short.
    « Odpowiedź #3821 dnia: Lipca 02, 2013, 23:04:27 »
    Czytałem, że tylko freelancers można ubrać w własny ekwipunek, ale nie wiem czy można zmienić nazwy.

Offline Skarbnik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3822 dnia: Lipca 03, 2013, 09:49:36 »
    Nazw nie można zmieniać. Z resztą po co? Rekrut  to rekrut nie ma tu czego zmieniać. Ewentualnie można pobawić się w plikach, może gdzieś to jest.

Offline Kik0z

• Użytkownik
    • Life is too short.
    « Odpowiedź #3823 dnia: Lipca 03, 2013, 10:52:28 »
    Nazw nie można zmieniać. Z resztą po co? Rekrut  to rekrut nie ma tu czego zmieniać. Ewentualnie można pobawić się w plikach, może gdzieś to jest.
    Po prostu, gdy patrzyłem na umiejętności moich rycerzy, to zauważyłem, że można zmienić im nazwy i myślałem, że można zmienić. Dla mnie lepiej by było walczyć, gdy u boku mam rzymskiego praetoriana, niż nordyckiego huskarla. Ale dzięki Ci za pomoc.

Offline cuivier

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3824 dnia: Lipca 05, 2013, 11:24:06 »
    Witam wszystkich ,
    czy jest możliwość dodania dla siebie broni palnej w wersji moda  2.54 ?