Mod prezentuje się nieźle, ale masa błędów, która mi wyskakuje, czasem wywala do pulpitu w wersji gameplay przeraża. Czy patch aktualizujący wersję 2.5 do 2.54 eliminuje takie błędy jak niewidzialne konie w turniejach, brak możliwości wejścia do tawerny w Tuldze (nie pamiętam dokładnej pisowni nazwy miasta), niewidzialne łuki cesarskie? Czy jest możliwość pobrania patcha przez torrenty? Mam kiepski net i ściągnięcie jednorazowo pliku 400 mega raczej mi się nie uda. Wersja expanded ciągle mi się zacinała - czarny ekran po wejściu gdziekolwiek, czasem pomagało zminimalizowanie do pulpitu i powrót.
Chyba zainstalowałem jakieś złe spolszczenie bo przy nazwach towarzyszy mam teksty w stylu "palantus" - to tak ma być? Bo wygląda to na kiepski żart twórców spolszczenia... Znalazłem 3 towarzyszy, z nijak nie pasującymi imionami (Sanja, Odwal i jeszcze jedna baba, nie pamiętam nazwy). Czy znajdę w tym modzie ten zestaw:
2nd: Rolf, Matheld, Lazelit, Firentis, Alayen, Borcha, Baheshtur, Artimenner
czy też po prostu niektóre imiona zostały pozmieniane? Byłem w każdym mieście i 3 gości z tego zestawu nie mogę znależć.