Ja mam z kolei problem z wzięciem ślubu. Gdy już wszystko mam dograne, brat panny młodej ogłasza, że jesteśmy już małżeństwem i nagle gra się zacina i wyskakuje błąd RGL. Dodam, że gram na Floris Gameplay i wszystkie pliki poprawiające wydajność i inne dobrodziejstwa zastosowalem.
Proszę o pomoc
Wygląda to na problem ze skryptem, a jak dobrze wiemy radą na to jest ponowne rozpoczęcie gry, ale...jeżeli tak bardzo chcesz się ożenić, to polecam olać ten ślub, jak i tą pannę młodą, a następnie poczekać, aż dojdzie do przedawnienia...pewnie stracisz coś na honorze, reputacji a na pewno na stosunkach z tą panną...Reasumując..poszukaj sobie innej :D
Druga rzecz: jeżeli stosowałeś łatki poprawiające wydajność mojej produkcji, to wiedz, że od wersji 2.51(chyba) nie były uaktualniane...
Witajcie!
Piszę, ponieważ mam parę informacji dla osób od spolszczenia(bez którego nie mógłbym grać więc to są informacje, a nie zastrzeżenia(wykonaliście naprawdę dobrą robotę ^^)). Błędy rzecz ludzka, każdemu się zdarzają:
- "worek ze zborzem" jest w grze a powinno być "worek ze zbożem",
- H5 Amazoka, a powinno być H5 Amazonka(literówka),
- I4 Vaegirski Pichur, a powinno być I4 Vaegirski Piechur(chyba),
Było tego jeszcze trochę(głównie błędy z płciami). Proszę nie traktujcie tego posta jakbym był na coś zdenerwowany, ponieważ to są tylko małe błędy, które niczego nie utrudniają. Po raz drugi gratuluję wkładu pracy :).
Kiedy siedziałem nad tym spolszczeniem, wręcz prosiłem o takie raporty...Teraz, gdy po wczorajszym wieczorze gdy instalowałem M&B oraz Floris, postaram się coś poprawiać, ale wierz kolego Seraffimie, że przy takiej ilości tekstu , o takie "krzaczki" bardzo łatwo...Ten worek ze "zborzem" to naprawdę mnie rozwalił...cóż...oczopląs :D
Jeżeli chodzi o błędy z płciami, to powodem tego może być brak aktualizacji.
Pozdrawiam!
edit:Ale liczba mnoga, była już poprawna....poprawione ;]