Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Floris Expanded Mod Pack  (Przeczytany 1131272 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jagoda

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Floris Expanded Mod Pack
    « Odpowiedź #3390 dnia: Października 12, 2012, 08:24:22 »
    Witam.

No dawno mnie tutaj nie było :D Na dniach zainstaluje M&B Warbanda wraz z Florisem. Ostatnimi czasu gwałciłam Diablo III i TESaV: Skyrim. Wyczytałam również, że wasze spolszczenie jest już częścią kompilacji Florisa - moje gratki panowie :D

Offline adamk23

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #3391 dnia: Października 12, 2012, 11:18:46 »
    Witamy serdecznie naszą starą koleżankę (oczywiście tylko stażem na forum ;) ) Nasz Floris nadal się rozwija  i jest coraz lepszy i rzeczywiście nasze skromne spolszczenie znalazło miejsce w nowym instalatorze.

PS. Mamy szczęście że wracasz do M&B i Florisa bo graczy którzy nie mają problemów z tym modem jest straszny deficyt :)
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.-Albert Einstein
    FAQ Floris Expanded Mod Pack 2.4 i 2.5+ Spolszczenie 2.5

Offline Gervoh

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -7
    « Odpowiedź #3392 dnia: Października 12, 2012, 19:05:16 »
    Witam mam system operacyjny Windows Vista 32 bit i mam blad RGL i uzylem porady ''b''  gdy wpisuje to w cmd : bcdedit /set IncreaseUserVA 2990 pisze mi ze : Nie można otworzyć danych konfiguracji rozruchu , odmowa dostepu - WTF? HELP!

Offline MaksJ23PL

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #3393 dnia: Października 12, 2012, 23:47:34 »
    Czy spolszczenie do najnowszego florisa będzie aktualizowane? Jest bardzo dobre jednak jest wiele niedocignięć w szczególności ortograficznych.
    MJ

Offline Emilos

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3394 dnia: Października 13, 2012, 11:09:11 »
    Czemu Lordowie po ich pokonaniu, dostają elitarne jednostki na nowo? Irytuje mnie to, że po każdej wygranej bitwie za 4-5 dni ten sam lord będzie miał i tak jednostki na 7 poziomie (Jednostki z rozszerzenia) Czy da się to jakoś zmienić?

Offline adamk23

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3395 dnia: Października 13, 2012, 12:10:05 »
    Witam mam system operacyjny Windows Vista 32 bit i mam blad RGL i uzylem porady ''b''  gdy wpisuje to w cmd : bcdedit /set IncreaseUserVA 2990 pisze mi ze : Nie można otworzyć danych konfiguracji rozruchu , odmowa dostepu - WTF? HELP!
    Może nie masz uprawnień administratora systemu. Sprawdź na jakim koncie się logujesz.

Czy spolszczenie do najnowszego florisa będzie aktualizowane? Jest bardzo dobre jednak jest wiele niedocignięć w szczególności ortograficznych.
    Cóż, raczej nie a przynajmniej nie w najbliższej przyszłości. Za wszystkie błędy serdecznie przepraszam ale jesteśmy tylko ludźmi i różne "kwiatki" mogliśmy przeoczyć ;)

Czemu Lordowie po ich pokonaniu, dostają elitarne jednostki na nowo? Irytuje mnie to, że po każdej wygranej bitwie za 4-5 dni ten sam lord będzie miał i tak jednostki na 7 poziomie (Jednostki z rozszerzenia) Czy da się to jakoś zmienić?
    Nie widzę w tym nic dziwnego bo w końcu praktycznie w każdym modzie tak jest. Co do zmiany tego to zapewne się da ale ja nie wiem co i jak, może w dziale "Moding" coś znajdziesz.
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.-Albert Einstein

Offline Sanjar Khan

• Użytkownik
    • Piwa: -4
    • Veni Vidi Vici
    « Odpowiedź #3396 dnia: Października 16, 2012, 18:02:44 »
    Witam wkurza mnie jak daje lenno towarzyszom z tawerny a oni dają sobie zamiast ekwipunku jakieś słabe pancerze?
    Np.Lezalit dałem mu płytowa zbroje i inne dobre rzeczy a potem bierze sobie jakąś zbroje Norda,Nazir bierze sobie strój szlachcica i hełm Norda.
    Miałem to na kilku postaciach jest to wkurzające pod w=względem estetycznym i ochronnym podczas bitwy.
    Powie ktoś jakie pliki trzeba edytować żeby tak sie nie działo?

Mieć orena i nie mieć orena,to aż dwa oreny.

Offline Gervoh

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #3397 dnia: Października 20, 2012, 13:09:29 »
    Dokładnie mam ten sam problem co użytkownik wyżej. ;/

Offline Sanjar Khan

• Użytkownik
    • Veni Vidi Vici
    « Odpowiedź #3398 dnia: Października 20, 2012, 16:28:34 »
    Dokładnie mam ten sam problem co użytkownik wyżej. ;/
    Wkurzające nie?Fajnie jak by ktoś powiedział jaki plik edytować.

Offline Gervoh

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #3399 dnia: Października 20, 2012, 21:03:38 »
    No strasznie mnie to wkurza zbieram specjalnie na zbroje dla wasala a on sobie bierze inna - Naprawdę to jest beznadziejne . Coś do edycji prosimy z Sanjarem :]

Offline Sanjar Khan

• Użytkownik
    • Veni Vidi Vici
    « Odpowiedź #3400 dnia: Października 20, 2012, 21:24:16 »
    No strasznie mnie to wkurza zbieram specjalnie na zbroje dla wasala a on sobie bierze inna - Naprawdę to jest beznadziejne . Coś do edycji prosimy z Sanjarem :]
    Dodatwo jeśli dadzą sobie ubranie szlachcica ;D

Offline adamk23

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3401 dnia: Października 21, 2012, 12:02:46 »
    Fakt zmiana ekwipunku przez towarzyszy jest denerwująca, ale ja nigdy nie mianuję ich na lordów więc mam spokój :)

Nie wiem czy to będzie odpowiedni program ale może w "TweakMB" da się to pozmieniać

Offline Emilos

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3402 dnia: Października 21, 2012, 14:25:27 »
    Jak przenieść save z Diplomacy moda do Florisa? Chodzi mi o to aby gra działała poprawnie.

Offline adamk23

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3403 dnia: Października 21, 2012, 15:23:17 »
    Jak przenieść save z Diplomacy moda do Florisa? Chodzi mi o to aby gra działała poprawnie.
    Raczej czegoś takiego nie da się zrobić a przynajmniej ja nie mam pojęcia o takim przenoszeniu save'ów.

Offline Sanjar Khan

• Użytkownik
    • Veni Vidi Vici
    « Odpowiedź #3404 dnia: Października 22, 2012, 13:31:10 »
    Fakt zmiana ekwipunku przez towarzyszy jest denerwująca, ale ja nigdy nie mianuję ich na lordów więc mam spokój :)

Nie wiem czy to będzie odpowiedni program ale może w "TweakMB" da się to pozmieniać
    Dzięki za odpowiedź.A mógłbyś powiedzieć Monnikje żeby to zmienił?Jak by była kolejna wersja to by mógł sie tym zająć :D