Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Floris Expanded Mod Pack  (Przeczytany 1131279 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sanjar Khan

• Użytkownik
    • Piwa: -4
    • Veni Vidi Vici
    Odp: Floris Expanded Mod Pack
    « Odpowiedź #3330 dnia: Września 24, 2012, 13:29:32 »
    Dzięki Taaj. Dałbym Ci piwo, ale nie wiem jak ; _ ;.

Piwa można dawać od dwustu wiadomości:)

Mieć orena i nie mieć orena,to aż dwa oreny.

Offline Taaj

• Użytkownik
    • Piwa: -17
    • Vae victis!
    « Odpowiedź #3331 dnia: Września 24, 2012, 13:31:03 »
    Instaluje Florisa 2.54. Tak, na pewno wykonałem wszystkie punkty z części ogólnej.

I jak Wacha działa już Frolis?
    Prawdziwy Krasnolud Powinien:Zbudować fortece, ściąć dąb i regularnie chędożyć.

Offline Ajax816

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #3332 dnia: Września 24, 2012, 15:51:54 »
    Mam mały problem . Pobrałem paczke 7zip z całym modem z tej strony http://www.moddb.com/mods/floris-mod-pack/downloads/floris-mod-pack-254-packed i potem chciałem zainstalować spolszczenie ale niestety nie mogę znaleść folderu languages . Prosze o pomoc .

Offline adamk23

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #3333 dnia: Września 24, 2012, 16:47:09 »
    Jeśli nie ma takiego folderu to go stwórz a w nim folder "pl" i tu wklej pliki spolszczenia.
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.-Albert Einstein
    FAQ Floris Expanded Mod Pack 2.4 i 2.5+ Spolszczenie 2.5

Offline Ajax816

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3334 dnia: Września 24, 2012, 17:49:54 »
    Ok . Dzięki wielkie

Offline MaksJ23PL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3335 dnia: Września 24, 2012, 18:35:36 »
    CZesć wszystkim. Floris 1.54 jest w pełni spolszczony? Pytam bo jak wchodzę w Raporty to po angielsku co jest dziwne bo nic innego nie jest w tym języku. NAWET przedmioty.
    MJ

Offline Sanjar Khan

• Użytkownik
    • Veni Vidi Vici
    « Odpowiedź #3336 dnia: Września 24, 2012, 18:55:43 »
    Na pewno pobrałeś spolszczenie?I dałeś do właściwego folderu?

Offline MaksJ23PL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3337 dnia: Września 24, 2012, 19:55:54 »
    A spolszczenia nie ma czasem w samym modzie? PRzy instalacji zaznaczyłem polski. Floris 1.54 najnowszy.
    MJ

Offline Sanjar Khan

• Użytkownik
    • Veni Vidi Vici
    « Odpowiedź #3338 dnia: Września 24, 2012, 20:39:04 »
    Nie wiem ja pobierałem jeszcze wersje 2.53 i o dzielnie spolszczenie,które sie dawało do plików.

Offline ushy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3339 dnia: Września 25, 2012, 02:43:12 »
    Witam mam kilka pytan.

1. Jesli mam w oddziale dwoje nie lubiacych sie towarzyszy i jednego z nich pozostawie u siebie a drugiego mianuje ministrem zakladajac wlasne panstwo to beda tego jakies konsekwencje jak w przypadku kiedy obaj sa w oddziale ?
    2. Lepiej na ministra dac zone czy towarzysza ?
    3. Mianowanie towarzysza/zony na ministra faktycznie daje wiecej mozliwosci ?
    4. Jesli juz mianuje towarzysza na stanowisko ministra czy jego umiejetnosci maja na cokolwiek wplyw ?
    5. Da sie sprowokowac konflik pomiedzy dwoma krolestwami nie bedac po zadnej ze stron wasalem/najemnikiem ?

Offline Taaj

• Użytkownik
    • Vae victis!
    « Odpowiedź #3340 dnia: Września 25, 2012, 08:09:16 »
    Witam mam kilka pytan.

1. Jesli mam w oddziale dwoje nie lubiacych sie towarzyszy i jednego z nich pozostawie u siebie a drugiego mianuje ministrem zakladajac wlasne panstwo to beda tego jakies konsekwencje jak w przypadku kiedy obaj sa w oddziale ?
    2. Lepiej na ministra dac zone czy towarzysza ?
    3. Mianowanie towarzysza/zony na ministra faktycznie daje wiecej mozliwosci ?
    4. Jesli juz mianuje towarzysza na stanowisko ministra czy jego umiejetnosci maja na cokolwiek wplyw ?
    5. Da sie sprowokowac konflik pomiedzy dwoma krolestwami nie bedac po zadnej ze stron wasalem/najemnikiem ?

1.Nie nie będzie żadnych konsekwencji.
    2.Bez różnicy,opcję będą takie same.
    3.Tak,o wiele więcej.
    4.Nie,to jest bez znaczenia.
    5.Czasami będziesz mieć misje od Lordów by zaatakować karawane innej frakcji i dać ślady żę to np.Nordowie ale to chyba trzeba być wasalem nie zależnie tego królestwa.

Offline Wacha

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3341 dnia: Września 25, 2012, 20:35:55 »
    I jak Wacha działa już Frolis?

Niestety nie. Próbowałem już chyba wszystkiego i doszedłem tylko do momentu rozpoczęcia gry (tzn. stworzyłem już postać) klikam kontynuuj i gra znowu crashuje... Bardzo dziękuje za pomoc, bo wcześniej nawet nie mogłem włączyć gry, ale ma ktoś jakieś pomysły co dalej zrobic?

Offline Taaj

• Użytkownik
    • Vae victis!
    « Odpowiedź #3342 dnia: Września 25, 2012, 20:42:31 »
    Niestety nie. Próbowałem już chyba wszystkiego i doszedłem tylko do momentu rozpoczęcia gry (tzn. stworzyłem już postać) klikam kontynuuj i gra znowu crashuje... Bardzo dziękuje za pomoc, bo wcześniej nawet nie mogłem włączyć gry, ale ma ktoś jakieś pomysły co dalej zrobic?

Ktoś już miał ten problem pewnie dałeś pochodzenie szlachcica jeśli mam racje to je zmień jeśli nie mam racji to i tak daj inne.

Offline Wacha

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3343 dnia: Września 25, 2012, 20:45:12 »
    Ktoś już miał ten problem pewnie dałeś pochodzenie szlachcica jeśli mam racje to je zmień jeśli nie mam racji to i tak daj inne.

Czytałem o tym i specjalnie nie dałem tego pochodzenia, więc to nie to. Masz jeszcze jakieś pomysły? :D A no i dodam jeszcze, że żeby w ogóle odpalić grę to muszę ustawiać Direct7, wyłączyć wczytywanie tekstur na żądanie i dźwięk :P

Ja mam w ogóle strasznego pecha do tej serii. Z Ogniem i Mieczem też mam problemy, o czym już stworzyłem nowy temat.

Offline Taaj

• Użytkownik
    • Vae victis!
    « Odpowiedź #3344 dnia: Września 25, 2012, 22:45:42 »
    Czytałem o tym i specjalnie nie dałem tego pochodzenia, więc to nie to. Masz jeszcze jakieś pomysły? :D A no i dodam jeszcze, że żeby w ogóle odpalić grę to muszę ustawiać Direct7, wyłączyć wczytywanie tekstur na żądanie i dźwięk :P

Ja mam w ogóle strasznego pecha do tej serii. Z Ogniem i Mieczem też mam problemy, o czym już stworzyłem nowy temat.

.Próbowałeś wszystkie... jeśli tak to ja już nie wiem może adamk coś poradzi przykro mi nie pomoge.