Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Floris Expanded Mod Pack  (Przeczytany 1131266 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline adamk23

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    Odp: Floris Expanded Mod Pack
    « Odpowiedź #3300 dnia: Września 19, 2012, 16:07:22 »
    Witam mam problem przy dołączaniu do turnieju. Gdy klikam "dołącz do turnieju" gra crashuje. Program M&B... przestał działać. Jakieś rady?
    Tak są : 11 punkt FAQ dla części 2.5+
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.-Albert Einstein
    FAQ Floris Expanded Mod Pack 2.4 i 2.5+ Spolszczenie 2.5

Offline bezlitosny

• Użytkownik
    • Piwa: -6
    • Król Wikingów
    « Odpowiedź #3301 dnia: Września 19, 2012, 16:30:34 »
    nie ma innego wyjścia? bo to troche bez sensu są jakieś lepsze turnieje i nie działają więc trzeba je wyłączyć...
    Veagirskie strzały nie dadzą rady mnie zatrzymać

Offline Sanjar Khan

• Użytkownik
    • Piwa: -4
    • Veni Vidi Vici
    « Odpowiedź #3302 dnia: Września 19, 2012, 16:31:09 »
    O wyszła wersja 1.54 super zaraz pobieram. :D

Mieć orena i nie mieć orena,to aż dwa oreny.

Offline adamk23

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3303 dnia: Września 19, 2012, 17:58:45 »
    nie ma innego wyjścia? bo to troche bez sensu są jakieś lepsze turnieje i nie działają więc trzeba je wyłączyć...
    A no nie ma niestety. Może nowa wersja coś poprawi, pobierz i zobacz.
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.-Albert Einstein

Offline Taaj

• Użytkownik
    • Piwa: -17
    • Vae victis!
    « Odpowiedź #3304 dnia: Września 19, 2012, 21:32:28 »
    Fajnie jakby w następnej wersji była jednostka Samura bardzo fajnie wygląda ''set'' dziwna zbroja z mieczami :) Fajnie jak na mapie były nowe wioski Miasta zamki.
    Ps.Czy jest wszystko ok. jeśli podczas bitwy mam muzyke tylko ze zwykłego Warband a nie z Frolis takiej jak w 1.53 czy ją usunięto czy mam błąd?

Edit:W kampanii już mam ok ale bitwy to bardzo rzadko.
    « Ostatnia zmiana: Września 20, 2012, 15:52:44 wysłana przez Taaj »
    Prawdziwy Krasnolud Powinien:Zbudować fortece, ściąć dąb i regularnie chędożyć.

Offline Zero

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #3305 dnia: Września 21, 2012, 13:04:18 »
    Ja jeszcze nie instalowałem z uwagi na progresywną kampanię PoP-a :) Nie chcę teraz przerywać, bo podexpiłem swojego Legolasa do 38 lvlu i w końcu gra się fajnie na trudnym poziomie.

Offline Taaj

• Użytkownik
    • Vae victis!
    « Odpowiedź #3306 dnia: Września 21, 2012, 14:18:13 »
    Ja jeszcze nie instalowałem z uwagi na progresywną kampanię PoP-a :) Nie chcę teraz przerywać, bo podexpiłem swojego Legolasa do 38 lvlu i w końcu gra się fajnie na trudnym poziomie.

Save dalej będą działać moje dalej działają. Ale co z moim pytaniem?

Offline Wacha

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #3307 dnia: Września 21, 2012, 15:06:23 »
    Witam wszystkich. Podczas wczytywania MB z Floris Mod Pack wyłączą mi się gra. Wczytywanie dochodzi prawie do końca i nagle gra wywala na pulpit. Czy jest to spowodowane tym, że mam wersje gry 1.154? Jest jakiś sposób by wszystko zaczęło działać normalnie?

Offline Taaj

• Użytkownik
    • Vae victis!
    « Odpowiedź #3308 dnia: Września 21, 2012, 15:18:03 »
    . Czy jest to spowodowane tym, że mam wersje gry 1.154? Jest jakiś sposób by wszystko zaczęło działać normalnie?

Wybacz ale gadasz głupoty to że ktoś ma wersje 1.54 nie znaczy ma nie działać ;) ja mam i wszystko działa.Spróbuj jeszcze raz pobrać i zainstalować.

Offline Wacha

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3309 dnia: Września 21, 2012, 15:45:35 »
    Dobrze, więc pomińmy to pytanie. Reinstal niestety nic nie daje, ma ktoś jakieś inne pomysły?

Offline adamk23

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3310 dnia: Września 21, 2012, 16:45:39 »
    Dobrze, więc pomińmy to pytanie. Reinstal niestety nic nie daje, ma ktoś jakieś inne pomysły?
    Ja mam!!! Do lektury FAQ zapraszam ;)

Offline Taaj

• Użytkownik
    • Vae victis!
    « Odpowiedź #3311 dnia: Września 21, 2012, 19:12:12 »

Dzięki za pomoc.

Offline Wacha

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3312 dnia: Września 22, 2012, 10:31:29 »
    Wykonałem wszystkie punkty z FAQ i niestety gra dalej się nie wczytuje. Ma ktoś jakieś pomysły? Dodam, że ładowanie zatrzymuje się, a potem występuje crash gry w "Wczytywanie danych ustawień".

Offline Taaj

• Użytkownik
    • Vae victis!
    « Odpowiedź #3313 dnia: Września 22, 2012, 10:46:29 »
    Masz laptopa czy komputer bo wcześniej ktoś też tak chyba miał to było co z biblioteki pogrzeb w starszych postach mój kolega miał to samo a miał komputer.

Offline adamk23

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3314 dnia: Września 22, 2012, 11:41:02 »
    Wykonałem wszystkie punkty z FAQ i niestety gra dalej się nie wczytuje. Ma ktoś jakieś pomysły? Dodam, że ładowanie zatrzymuje się, a potem występuje crash gry w "Wczytywanie danych ustawień".
    Sprawdź czy na pewno masz w opcjach zaznaczone "load textures on demand", można też spróbować zamienić folder "sounds" i plik "sounds.txt" na te z native albo wyłączyć muzykę (ponoć kiedyś komuś pomogło). Jakby nic to nie dało to przestaw na Dx7 i zobacz czy się nie odpala. A i na wszelki wypadek zrób defragmentację dysku bo nieraz może to zdziałać cuda:)