Edit: Gdy mam 3 giga ram i zmienię w pliku boot z 2046 na 3024 to coś soę stanie czy tak powinno być ?
Nie radzę.Zmiany w pliku boot.ini odpowiadają za wykorzystywanie pamięci przez aplikacje.Tak więc musisz jeszcze wziąć pod uwagę działanie systemu(vista, 7 to jakieś 1GB?)
Oooo ja gdy zobaczyłem że jest możliwość zostać kaznodzieją zdziwiłem się pozytywnie :D (uwielbiam temat krucjat) heh i pytanie jest jakiś armor templariusza lub taki struj księdza coś widziałem w temacie :D nie pamiętam na której stronie lecz wrażenie niezłe :D Aaa wie ktoś jak usunąć dym podczas bitwy bo jest go tyle że (z lekka laguje ) ten gdy biegną konie czy coś
czy jak to tam ... Aa i opcja podczas włączania gry z mgłą co ona robi ? dodaje mgłę ? czy jakieś inne składniki pogodowe ?
Edit: aaa zapomniałem :D heh paczka zwiększająca wydajność moda jest do ver.Extended ? Jeśli tak to co on zmienia ?
czy on mocno uszczupla grę ?
Jak już Ci się przypomniało, to istnieje taka paczuszka.
Paczka Florislow 0.2 to przywrócenie kurzu, dymy, itp. z native
Pozostałe, to zmniejszenie ilości występujących drzewek, trawek, krzewów.Teraz Kraina Calradii bardzie przypomina dzikie pola, niż krainę mlekiem i miodem płynącą...To nawet i bardziej do klimatu pasuje - Calradia: dzikie pola - Kraina wiecznej wojny :D
Oprócz tego przywraca niebo z native - nie wiem jak wy, ale ja się tam w górę nie patrzę podczas walki....
Paczka Floris Normals, to paczka znormalizowanych tekstur, które obniżają wymagania gry, ale zbytniej różnicy wizualnej nie zauważyłem, za to Floris działa o wiele sprawniej.
Mam dziwnego buga. Po walce nie dostaję sprzętu, expa ani kasy;/. Lvlują tylko te jednostki, które faktycznie kogoś ubiły bo nie ma podziału expa po walce. Nie ważne gdzie i z kim walczę mam ten sam problem.
Wersja moda jak i Warbanda najnowsza.
Jeżeli dobrze pamiętam, to taki jest właśnie cel.Za awans niebijących się jednostek odpowiada umiejętność szkolenia, a za łupy - plądrowanie.Ale pewności 100% nie mam.