Dobra jakby co to winę biorę na siebie.
Zaraz dodam do FAQ :)
PS. Przez ten limit znaków musi być tak, no trudno ;)
Dodam jeszcze do swojego podpisu, może coś pomoże ;)
Dalej twierdzę, że tutaj naprawde nie ma wielkiej potrzeby spalszczać cokolwiek, ale przetestuję na wersji gameplay.
My nie sp
alszczamy, my spolszczamy ;p
Tak i my uważamy, ponieważ wiele zawiera z native, poza nowymi rzeczami, które wprowadza mod.No właśnie!Głównie chodziło o te ostatnie, ponieważ podały dość często pytania, "gdzie bank", "jak inwestować", itp
Poza tym...Jakoś tak milej gra się w ojczystym języku ;)
działa na Gameplay ?
Pisałem, że spolszczenie było testowane tylko na Expanded, ale myślę, że powinno działać.O ile twórcy nie zmieniali ścieżek odniesienia, to wszystko powinno być ok.
Swoją drogą...
Spolszczenie do Floris, będzie poddane przewertowaniu i wyłapywaniu błędów, więc trochę minie do ukazania się następnej wersji...
Tak więc...hm...Co wy na to aby ruszyć z jakimś innym modem do czasu zebrania listy błędów i poprawką?
Jest ktoś chętny?
Prawdę mówiąc spolszczanie nie jest takie trudne na jakie się wydaje.Po prostu...godzinka, dwie, wolnego czasu(niekoniecznie codziennie), i zawsze coś się potłumaczy...Adamk?Johny?Jaromirjagr?ReikkuRay?Może ktoś jeszcze?Co wy na to?
Myślałem nad PoPem a Brytenwaldą, ponieważ są na wykończeniu.brałem pod uwagę jeszcze TLD, ale jest zbyt zbugowany i nie warto, oraz 1257AD, ale tam w zmianach człowiek się nie połapie...
Na razie rzucam tylko pomysł...(z tłumaczeniem Floris'a tez tak było, i teraz co mamy?) :p