nie posyłałem ;/
To efekt jakiegoś błędu skryptu, który się zawiesił na twoim zapisie.
Jedyne co mogę Ci poradzić to rozpocząć nową grę.Jeżeli błąd się będzie powtarzał, to reinstalacja Cię czeka.
Chwilkę temu, gdy wróciłem z imprezki, postanowiłem podzielić się z wami moim sposobem na lepszą, stabilniejszą grę - już sprawdzone ;)
Otóż, przygotowałem dla Was zestaw pliczków, które przywracają po części wygląd terenu z native, ale jednocześnie nie rezygnując z Polished Landscapes gutkaiutka.
Po instalacji mamy efekt, zubożałego tekstury z PL, z mniejszą różnorodnością traw, krzewów, oraz mniej wymagający wyglądem ziemi.Gra czasami tnie, ale błędy typu Runtime C++, itp, znikły(tak, tak..może nie wspominałem, ale tuż przed robieniem spolszczenia, Floris zaczął mi się sypać...)
Oprócz tego, wrzuciłem zmianę kurzu na ten z native.
Floris.low 0.2 - dałem transfer na ten plik.
Ci, którzy zainstalowali wcześniejszą(0.1) wersję, po zalecam wgranie tej nowszej...Po prostu pomyliłem plik party_templates z particle_systems, który powinienem Wam wgrać.
Oczywiście w pliku party_templates nic nie zmieniałem, tak więc nic się nie stało...
Osoby, które wcześniej instalowały mój plik - particle_systems, nic, nie muszą zmieniać...To jest ten sam plik!!!
Dajcie znać czy i jak działa...
Pozdrawiam!