Witam. Mam pewien problem z modem. Nie wiem, możliwe że już ktoś kiedyś spotkał się z podobną przeszkodą, jednak nie mam siły aby przeglądać 174 strony w tym temacie. Mianowicie chodzi o płynność rozgrywki. Mam zainstalowaną wersję moda, tą największą, ze wszystkimi opcjami. Mod działa płynnie, sam nie mam nawet słabego kompa (to taki standardowy sprzęt). Jednak podczas rozgrywki, po pewnym czasie mod... zawiesza się na dwóch klatkach. Przechodzi między nimi, raz na jedną raz na drugą i tak w kółko. Pomaga jedynie wyjście na pasek i ponowne wejście do gry. Jednak po kilku sekundach problem się ponawia i znów należy powtórzyć czynność wychodzenia. Jak już wspomniałem, mod poza tym problemem chodzi płynnie. Nic nie zamula ani nie zawiesza. Czy ktoś wie w czym może tkwić problem? Czy to rzeczywiście wina tego iż mam za słaby sprzęt? (nie chce mi się wymieniać parametrów). Powinienem zainstalować ,,chudszą'' wersję moda? (tego bym nie chciał, ponieważ jak gram w jakiegoś moda, to mam ochotę bawić się jego całością a nie uszczuploną wersją...)
Pozdrawiam!