A ja dalej mam problem
RunTime Error
:/
Ludzie proszę o pomoc .
M&B po prostu mi się crashuje !
Nie ma żadnych powiadomień ani nic. Gra się zacina i nie reaguje na nic.
Nie możliwe aby mój komputer był za słaby ponieważ najnowsze gry działają mi na najwyższych detalach, a m&b odmawia posłuszeństwa =[
I zaczyna się...;]
Zróbcie update windowsa i instalację najnowszych sterowników swojego sprzętu. Nie zapomnijcie też zainstalować C++ 2010 lub 2008. jak już pisałam; Jak mi padł system, to też nie mogłam grać w Florisa, ponieważ również pojawiał się komunikat Run Time Error. Lecz po dokonaniu formatu dysku, instalacji nowego systemu i uaktualnieniu do poprzez różne update i zainstalowaniu wszelkich sterowników i C++ Floris ponownie zaczął śmigać aż miło. p[rzypomnę, że wcześniej nim system mi padł grałam ponad pół roku na Florisie (różne wersje) i było ok.
Jeżeli to nie pomoże zalecam wersję Basic.
Tak wiec jak sami widzicie nic złego nie dzieje się z Florisem - Przyczyną wszystkich tych cyrków jest zrąbany system, w którym jest totalny bałagan lub nieposiadanie oryginalnego windowsa, który niema odpowiednich plików, które możemy pobrać tylko poprzez update naszego systemu.
Pozdrawiam
Pisałem o tym niejednokrotnie, nawet Adamk wrzucił to do FAQ, ale jak groch o ścianę....Może "z ust" kobiety lepiej podziała ;)
Co do samego moda.
Wybrałem wersję Expaned.
Zanim się rozpędziłem z instalacją, postanowiłem odinstalować mody(wcześniej eksportując postacie), następnie samą grę.Skasowałem cały folder "Mount&Blade Warband", po czym zrobiłem defragmentację dysku C(to własnie na tym mam zainstalowany mod).Wpierw, zaktualizowałem system, sprawdziłem sterowniki.Wszystko jak należy.Następnie, zainstalowałem grę(wersja 1.143), następnie modyfikację(EXPANED), wgrałem własną muzykę, pliczek z kurzem native, zwiększyłem ilość strzał(x2).Po czym ponowna defragmentacja.Po defragmentacji, ponowne uruchomienie komputera.
Kiedy wszystko było gotowe, powyłączałem poboczne aplikacje(te to pamięci zżerają...) i odpaliłem grę.Po stworzeniu postaci, a następnie importowaniu postaci i bohaterów, ruszyłem na potyczkę z bandytami...Szok!Tak szybko, płynnie ton mod(chyba żaden) nie chodził.Wierzcie, albo nie, ale ani na mapie, ani w lokacjach nie zaliczyłem nawet najdrobniejszego przycięcia.Bitwy, pomimo wysokiej jakości tekstur i modeli są cudaczne....szybka reakcja na akcje klawiatury oraz myszy, brak jakichkolwiek cięć...normalnie miodzio!
Pozdrawiam!