Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Floris Expanded Mod Pack  (Przeczytany 1131363 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Abba

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Troll seregant
    Odp: Floris Expanded Mod Pack
    « Odpowiedź #1455 dnia: Grudnia 02, 2011, 17:53:15 »
    Jeśli ktoś nie pamięta. Mikołajki 6 grudnia ;)
    Zbyt wysoka sygnaturka została usunięta //Mat Berserker

Offline monnikje

• Użytkownik
    • Dev of the Floris Mod Pack
    « Odpowiedź #1456 dnia: Grudnia 02, 2011, 19:37:21 »
    Witam wszystkich,

Ponieważ nie mówię po polski, i Google Translate nie jest idealny, będę kontynuował w języku angielskim. Mam nadzieję, że nie masz nic.

Anyway, It was a surprise for me to find such a large topic about the Floris Mod Pack. You've got quite an active community over here, and I'm honoured to see so many people interested in it, who even made a Polish translation! I'm sorry to read (through google translate) that quite a lot of you had problems with 2.4. Luckily I also saw excellent support. Thanks guys for helping all those people out!

You're all waiting for months for the release of 2.5. We're almost there :). It's been a lot more work than anticipated. But today we released an Open Beta, see here:
    http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,204391.0.html
    If you want, you can already download that version, and play a little with it. But there are still some bugs, and if you find one, please let us know. The coming weeks we're going to work very hard on squashing the last bugs we can find, so that the final release of 2.5 can be a lot more stable than 2.4.

I just wanted to say hi from the entire Floris dev team, and thank you for your enthusiasm.
    Chciałem tylko powiedzieć cześć od całego zespołu dev Floris, i dziękuję za entuzjazm.

Best,
    Monnikje (Developer of the Floris Mod Pack)

Offline adamk23

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #1457 dnia: Grudnia 03, 2011, 15:43:11 »
    Welcome to our humble thresholds :)
    Thank you for your visit and kind words. On behalf of all congratulations to the implementation of Floris Mod Pack, this is the best modification to the Warband. Also thank you for your work and look forward to the final version 2.5 :)

PS. Sorry for my english.
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.-Albert Einstein
    FAQ Floris Expanded Mod Pack 2.4 i 2.5+ Spolszczenie 2.5

Offline Abba

• Użytkownik
    • Troll seregant
    « Odpowiedź #1458 dnia: Grudnia 03, 2011, 20:25:26 »
    No need to apologise. Ill translate if it will be required :) So write in laungage you're fluent with.
    Nie potrzebne przeprosiny. Przetłumaczę jeśli będzie potrzeba. Więc piszcie w języku który znacie :)

Offline adamk23

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1459 dnia: Grudnia 03, 2011, 20:45:27 »
    No need to apologise. Ill translate if it will be required :) So write in laungage you're fluent with.
    Nie potrzebne przeprosiny. Przetłumaczę jeśli będzie potrzeba. Więc piszcie w języku który znacie :)
    Dzięki poradzimy sobie xD

A żeby wszyscy zauważyli to Beta wersji 2.5 już jest
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.-Albert Einstein

Offline warband25

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1460 dnia: Grudnia 04, 2011, 09:25:13 »
    No,mam nadzieję,że coś zrobią ze stabilnością tego moda bo ona mnie normalnie przeraża.Z drugiej strony to najlepszy mod do Warbanda jaki dotychczas wyszedł włączając w to Brytenwaldę i Pendor.

Offline Xavart

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #1461 dnia: Grudnia 04, 2011, 15:25:42 »
    Nareszcie... Teraz tylko czekać na stabilną [Nie beta]. Ale wreszcie będzie działać na 1.143

Offline RairakkuRey

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1462 dnia: Grudnia 04, 2011, 16:23:59 »
    Mam pewien problem z modem Floris Expanded Mod Pack 2.4, mianowicie wyskakuje mi błąd RGL.
    Zrobiłem wszystko co w faq i zadziałało tylko za 1 razem przy drugim uruchomieniu gry cały czas wyskakuje mi ten błąd, próbowałem zrobić to wszystko od nowa lecz to nic nie dało.
    Mam system Vista 32 bit,

Offline Abba

• Użytkownik
    • Troll seregant
    « Odpowiedź #1463 dnia: Grudnia 04, 2011, 16:46:39 »
    2.4?  jesteś pewien że odpalasz wersją warbanda 1.134 a nie 1.143? U mnie (też wista 32bit) nie ukazuje się ten błąd.

Offline RairakkuRey

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1464 dnia: Grudnia 04, 2011, 17:02:26 »
    odpalam wersje 1,143

Offline adamk23

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1465 dnia: Grudnia 04, 2011, 17:14:22 »
    Nareszcie... Teraz tylko czekać na stabilną [Nie beta]. Ale wreszcie będzie działać na 1.143
    Jak pisał jeden z twórców w tym tygodniu mają ostro pracować nad wersją 2.5 tak więc być może po 11 grudnia będzie już pełna wersja.

2.4?  jesteś pewien że odpalasz wersją warbanda 1.134 a nie 1.143? U mnie (też wista 32bit) nie ukazuje się ten błąd.
    Mod powinien działać i na wersji 1.143 (przynajmniej u mnie działa) tyle że przedmioty ze sklepu mogą poznikać.

Offline Abba

• Użytkownik
    • Troll seregant
    « Odpowiedź #1466 dnia: Grudnia 04, 2011, 18:42:52 »
    Jak pisał jeden z twórców w tym tygodniu mają ostro pracować nad wersją 2.5 tak więc być może po 11 grudnia będzie już pełna wersja.
    Mod powinien działać i na wersji 1.143 (przynajmniej u mnie działa) tyle że przedmioty ze sklepu mogą poznikać.

Działać będzie tylko że pojawi się więcej błędów. w tym rzecz jest :) Czy jak kto woli tu pies pogrzebany.

Offline mk1

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #1467 dnia: Grudnia 05, 2011, 09:05:46 »
    czeisc jestem nowy wiec prosze o wyrozumialosc pobralem tego moda ale nie wiem gdzie zainstalowac http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,166388.0.html prosze o pomoc

Offline adamk23

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1468 dnia: Grudnia 05, 2011, 14:29:51 »
    To co pobrałeś to jest tylko bugfix do Floris Expanded 2.4. Jeśli masz już moda pobranego z linków w pierwszym poście albo z FAQ to bugfixa trzeba wypakować do folderu moda. Instrukcja instalacji oraz to co trzeba pobrać jest w FAQ a poza tym już jest wersja 2.5 co prawda beta ale na dniach powinna być już pełna.

Offline RairakkuRey

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1469 dnia: Grudnia 06, 2011, 21:38:44 »
    Mam pytanie, czy wy macie moze problem z ślubem mnianoicie mam już kontakty z Lady na 30 i jej ojcem na 35 lecz nie mogę jej poślubić. Pytam sie jej ojcao pozwolenie o on mówi jej imienie i nic. Wiecie może dlaczego? mam zainstalowanego Floris Expanded Mod Pack 2.41a (PL)