Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Floris Expanded Mod Pack  (Przeczytany 1131363 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Zizka

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Unsuccesfool
    Odp: Floris Expanded Mod Pack
    « Odpowiedź #1095 dnia: Października 03, 2011, 18:50:01 »
    To, że nie stać cię na Ferrari, to znaczy, że masz je ukraść?
    "Czegoż płaczesz? - staremu mówił czyżyk młody -
    Masz teraz lepsze w klatce niż w polu wygody".
    "Tyś w niej zrodzon - rzekł stary - przeto ci wybaczę;
    Jam był wolny, dziś w klatce - i dlatego płaczę".

Offline AltairPL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1096 dnia: Października 03, 2011, 18:52:49 »
    No takie to już przesada ale i tak piractwa nie wyeliminujecie a ostrzeżenia za to że gościa nie stać no to ku*** -.-

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #1097 dnia: Października 03, 2011, 19:05:22 »
    No takie to już przesada ale i tak piractwa nie wyeliminujecie a ostrzeżenia za to że gościa nie stać no to ku*** -.-

Proponuję jak najszybciej się przymknąć, jeżeli 2 warny Cię satysfakcjonują.

Hehe... im więcej razy czytam tą wypowiedź, tym bardziej chce mi się śmiać :D Nie wyeliminujemy przestępczości ani wojen. Wniosek? Usuńmy policję, straż miejską i armię, to zbrodniarze będą nas lubić!
    « Ostatnia zmiana: Października 03, 2011, 19:18:24 wysłana przez Hofiko »
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Zizka

• Użytkownik
    • Unsuccesfool
    « Odpowiedź #1098 dnia: Października 03, 2011, 19:17:16 »
    Nie za to, że go nie stać, tylko za to, że kradnie. Jak kogoś nie stać, to trudno, nie musi wcale tego mieć.

Offline AndreSealny

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1099 dnia: Października 03, 2011, 19:22:18 »
    Witam mam pewien problem z w/w modem. Gdy włączam grę intro ładnie leci, lecz gdy pojawia się ekran wczytywania, ładuje mi się do połowy i wyrzuca mnie do pulpitu. Pokazuje mi się wtedy błąd: "Unable to open file: ComminRes\fur_armors_a.brf". Wie ktoś może co z tym można zrobić (pytałem się już o ten błąd na youtube i powiedziano że jakiegoś pliku brakuje - patch'e nic nie pomagały). Możliwe że jest już odpowiedź na ten błąd lecz nie mam czasu żeby siedzieć przed kompem i przeglądać 74 strony post po poście.

Offline AltairPL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1100 dnia: Października 03, 2011, 19:22:26 »
    Proponuję jak najszybciej się przymknąć, jeżeli 2 warny Cię satysfakcjonują.

Hehe... im więcej razy czytam tą wypowiedź, tym bardziej chce mi się śmiać :D Nie wyeliminujemy przestępczości ani wojen. Wniosek? Usuńmy policję, straż miejską i armię, to zbrodniarze będą nas lubić!

A czy mówiłem żeby wyeliminować służby porządkowe? a co do ciebie Zizka ty byś sobie jakąś fajną grę darował na którą cie nie stać? nie -.- więc siedź cicho

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #1101 dnia: Października 03, 2011, 19:33:03 »
    A czy mówiłem żeby wyeliminować służby porządkowe? a co do ciebie Zizka ty byś sobie jakąś fajną grę darował na którą cie nie stać? nie -.- więc siedź cicho

Ja bym sobie darował. Nie stać mnie, to nie gram. Z resztą wielu, co mówi że ich nie stać, tak naprawdę są zwykłymi nierobami, którzy mimo iż by mogli, to zwyczajnie nie mają ochoty skombinować pieniędzy na grę. Jak ktoś umie myśleć i nie boi się ruszyć tyłka by przy czymś popracować, to głupie 100zł na grę spokojnie zorganizuje. Niech złodzieje nie oceniają ludzi własną miarą.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline NoName90

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1102 dnia: Października 03, 2011, 20:10:21 »
    Ja mam pewien problem z tym modem napisalem juz na opcji w forum warband i problemy z modami ale tak mysle ze lepiej bedzie jak wypowiem sie tu mam problem taki ze przy pierwszej walce z bandyta gra mi sie zacina i nie da sie nic zrobic mam zainstalowany fix i spolszczenie mam rownierz microsoft visual ++

Offline Zizka

• Użytkownik
    • Unsuccesfool
    « Odpowiedź #1103 dnia: Października 03, 2011, 20:17:30 »
    Oczywiście, żebym sobie darował. Nie ściągam żadnych pirackich gier, filmów, ani muzyki.

@Down Nie, nie do ciebie
    « Ostatnia zmiana: Października 03, 2011, 20:35:59 wysłana przez Zizka »

Offline NoName90

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1104 dnia: Października 03, 2011, 20:19:42 »
    nie wiem czy to do mnie ale ja warbanda mam orginalnego O_o

Offline AltairPL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1105 dnia: Października 03, 2011, 21:59:23 »
    Skończmy ten temat to temat o modzie a nie o grach ;p

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #1106 dnia: Października 03, 2011, 22:18:54 »
    oho, krucjata antypiracka.. no to ja się oddalę :P

A co? Masz sobie coś do zarzucenia?

Teraz już nie... :)
    Ale jak pojawiają głosy kryształowo czystych w różnych sprawach, to lepiej spadać :P
    « Ostatnia zmiana: Października 04, 2011, 00:19:51 wysłana przez HUtH »

Offline ałtsajder

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #1107 dnia: Października 04, 2011, 00:44:50 »
    Witam mam pewien problem z w/w modem. Gdy włączam grę intro ładnie leci, lecz gdy pojawia się ekran wczytywania, ładuje mi się do połowy i wyrzuca mnie do pulpitu. Pokazuje mi się wtedy błąd: "Unable to open file: ComminRes\fur_armors_a.brf". Wie ktoś może co z tym można zrobić (pytałem się już o ten błąd na youtube i powiedziano że jakiegoś pliku brakuje - patch'e nic nie pomagały). Możliwe że jest już odpowiedź na ten błąd lecz nie mam czasu żeby siedzieć przed kompem i przeglądać 74 strony post po poście.
    Sprawdź czy masz odpowiednią wersję gry pod ten mod.Dodam, że działa na 1.134

Ja bym sobie darował. Nie stać mnie, to nie gram. Z resztą wielu, co mówi że ich nie stać, tak naprawdę są zwykłymi nierobami, którzy mimo iż by mogli, to zwyczajnie nie mają ochoty skombinować pieniędzy na grę. Jak ktoś umie myśleć i nie boi się ruszyć tyłka by przy czymś popracować, to głupie 100zł na grę spokojnie zorganizuje. Niech złodzieje nie oceniają ludzi własną miarą.
    Popieram, ale zamiast komentować to, uciąłbym tą pogawędkę na temat wyższości piractwa nad nieróbstwem, bo przecież TU rozmawiamy o Floris i o problemach z nim zwiazancyh, chyba, że się mylę...

Ja mam pewien problem z tym modem napisalem juz na opcji w forum warband i problemy z modami ale tak mysle ze lepiej bedzie jak wypowiem sie tu mam problem taki ze przy pierwszej walce z bandyta gra mi sie zacina i nie da sie nic zrobic mam zainstalowany fix i spolszczenie mam rownierz microsoft visual ++

Powtórzę się po raz kolejny!!!
    Zajrzyj do FAQ i zastosuj się do zaleceń....jeżeli to nie podziała, zaopatrz się w wersję BASIC PLUS albo poczekaj na najnowszy patrz(od razu dodam, że nikt na razie nie zna daty jego wydania).
    Jeżeli namierzasz zadać odnośnie tego jakieś pytanie, przejrzyj najpierw ostatnie 2-3 strony....

Powodzenia

Skończmy ten temat to temat o modzie a nie o grach ;p

Popieram w 100%

oho, krucjata antypiracka.. no to ja się oddalę :P

A co? Masz sobie coś do zarzucenia?

Teraz już nie... :)
    Ale jak pojawiają głosy kryształowo czystych w różnych sprawach, to lepiej spadać :P

Uważaj, bo się narazisz....A szkoda by było.... :p

Offline adamk23

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #1108 dnia: Października 04, 2011, 11:15:03 »
    Popieram, ale zamiast komentować to, uciąłbym tą pogawędkę na temat wyższości piractwa nad nieróbstwem, bo przecież TU rozmawiamy o Floris i o problemach z nim zwiazancyh, chyba, że się mylę...

Też tak uważam. Wywiązała się nam może nie do końca potrzebna dyskusja (przynajmniej w tym wątku) na temat piractwa tylko dlatego, że paru ludzi nie chce się czytać regulaminu forum a tam jak byk stoi że piractwa tu się nie toleruje. Zainteresowani dostali po dwa "prezenty" i tyle

Uważaj, bo się narazisz....A szkoda by było.... :p

No właśnie szkoda bo kto by prowadził wątek o PoP ;)
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.-Albert Einstein
    FAQ Floris Expanded Mod Pack 2.4 i 2.5+ Spolszczenie 2.5

Offline swisteq

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1109 dnia: Października 04, 2011, 16:50:44 »
    Wgrałem mod i podczas ładowania menu (Wczytywanie danych ustawień...) wyskakuje mi następujący error:

Microsoft Visual C++ Runtime Library

Runtime Error!

Porgram: D:\Mount Blade Warband\SteamApps\common\mountblade warband\mb_warband.exe

This application has requested the Runtime to termintae it in an unusual way.

Pomoże ktoś?

« Ostatnia zmiana: Października 04, 2011, 17:10:39 wysłana przez swisteq »