To nie szczęście. Floris Expanded Mod Pack jest wymagającą modyfikacją, ale nie sądzę by kto, kto ma dobry komputer miał problemy tylko dlatego że ma inne sterowniki, które nie są kompatybilne z Florisem. Dla mnie jest to po prostu nie do ogarnięcia. karta graficzna to karta graficzna. Jeżeli jest tak jak piszesz to zdajesz sobie z tego sprawę ile wersji gier musiało by pojawiać się na rynku ? Bo każda z nich musiałaby być napisana pod inny rodzaj jak i konfigurację systemową. Więc nie pisz mi o szczęściu.
Zresztą o ile się nie mylę, to są osoby, które mają słabe kompy a mimo to lepiej lub gorzej chodzi Floris. Co prawda musieli ograniczyć ustawienia graficzne, ale na pewno nie mają takich problemów jak C++ lub RGL. Więc jak to uzasadnisz?
Zresztą kolejnym dowodem może być to, że jak wejdziesz na forum TW to zobaczysz, że są rzesze ludzi którym ta modyfikacja działa bez jakichkolwiek problemów. Ich też nazwiesz szczęściarzami?
Ja przykładowo nic nie kombinowałam by mój Floris działał prawidłowo. Ściągnęłam, rozpakowała, wkleiłam i uruchomiłam modyfikację. To wszystko, jedynie co to zainstalowałam nową grę, sprawdziłam sterowniki, a tuż przed uruchomieniem zrobiłam update mojego windowsa. Nic, ale to zupełnie nic więcej nie robiłam.
Ale wiesz co? Masz rację, jestem szczęściarą. Serio. Nawet nie wiesz ile frajdy faje mi ta modyfikacja Florisa, jest po prostu genialna. Szkoda tylko, że nie wszystkim dane jest cieszyć się nią.
A jeżeli chodzi o ten wątek, to raczej już w nim nic nie napiszę, bo ciągle piszę to samo. W sumie mógł to być całkiem ciekawy wątek, ale tak nie jest. Niczego w nim nie można się doczytać po za tym, że to, czy tamto nie działa. Z początku tego problemu nie było. Co dziwniejsze 100% postów z pretensjami, że to czy tamto nie działa to są zazwyczaj osoby, które dopiero rozpoczęły swoją egzystencję na tym forum :/. Ostatnio wiele się mówi o multikontach na tym forum ;)
Pozdrawiam.