Mam problem.
Gdy jest już ekran ładowania tego modu pojawia się komunikat że nie mam pliku:weapon_meshes_e.brf
Mój Warband ma wersje 1.1.
Myślę że to o nią chodzi.
Edit:Tak to chodziło o moją wersję Warbanda. Potrzebna jest 1.134
Prawdopodobnie masz ten sam błąd co kolega matex na stronie nr 6.
Przeszukaj foldery z grą i sprawdź czy masz taki plik - ja mam, więc już coś daje do myślenia ;)
Jeżeli nie posiadasz takowego pliku, sugeruję reinstal gry(łatki, itp.).
PS.Co do waszego "offtopic'a".
Pytanie MMD, co do treści, tego zdania jest jak najbardziej na miejscu(na początku też zastanawiałem się o co chodzi), ale nie znaczy to, żeby od razu się do siebie zrażać.Są pewne sytuacje, że pisząc chcemy coś poprawić, ale przez przypadek zrobimy jakiś błąd.Normalne?Dlatego też to forum zostało wyposażone w opcję EDYTUJ, dzięki, której można błąd poprawić.
Z drugiej zaś strony, wyobraźcie sobie co działo by się na forum, gdyby każdy pisał tak jak chciał.Ponad połowa tematów nadawałaby się do skasowania, ponieważ treść byłaby niezrozumiała.
@Jagoda.
Mam nadzieję, ze ten incydent nie wpłynie na Twoją decyzję.
Zwróć uwagę, że zdanie, które wysyłamy na forum, po chwili widzimy w przejrzyście obranej szacie graficznej, a tłumacząc teksty w czarno-białym notatniku trudniej wyłapać jakiekolwiek błędy.
Szczerze wątpię, w to, że znajdzie się jakiś samobójca, który skrytykuje czyjąś, bezinteresowną pracę tylko ze względu na jakieś krzaczki, których nie zauważyło się w kilku, kilkunastostronicowym wierszu.Efekt, zostałby przez nas zrugany, potępiony!
Jeżeli miałabyś problem z ortografią,itp., a znasz dobrze język angielski, to śmiało się podejmuj.My jesteśmy od tego aby Ci pomóc.(No poprzyjcie mnie, Panowie ;))
Pozdrawiam, i czekam na spolszczenie ;)