Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Reprezentacja Polski WB 2011  (Przeczytany 32460 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Luciferek

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Odp: Reprezentacja Polski WB
    « Odpowiedź #270 dnia: Marca 09, 2011, 12:57:24 »
    Lizydupstwo i "znajomości". W dupie mam taką reprezentacje jeżeli za mnie maja grać tacy gracze, to wole się do niej nie przyznawać .
    Lucifer jeżeli uważasz że wygramy samą kulturą to radziłbym Ci się jeszcze raz zastanowić na którym miejscu powinien znajdować się skill :)

Wolę przegrać z pełną kulturą oraz poziomem niż wygrać z pełnym chamstwem i dnem mentalnym.Zrozumcie że nie tylko skill się liczy ale też to czy posłuchasz się dowódcy który do ciebie mówi,albo to jak bijesz się w tłoku gdzie po dwóch twoich stronach będzie kilkadziesiąt osób a ty będziesz musiał uważać by któregoś z nich nie ciachnąć albo nie zahaczyć. Amen

Uploaded with ImageShack.us

Offline gorNN

• Użytkownik
    • Piwa: 42
    « Odpowiedź #271 dnia: Marca 09, 2011, 13:05:04 »
    Wolę przegrać z pełną kulturą oraz poziomem niż wygrać z pełnym chamstwem i dnem mentalnym.Zrozumcie że nie tylko skill się liczy ale też to czy posłuchasz się dowódcy który do ciebie mówi,albo to jak bijesz się w tłoku gdzie po dwóch twoich stronach będzie kilkadziesiąt osób a ty będziesz musiał uważać by któregoś z nich nie ciachnąć albo nie zahaczyć. Amen
    Czy kultura ma coś związane ze słuchaniem dowódcy? Jeżeli bym nie grał "teamplay'owo" nie grałbym nawet u siebie w 1 składzie, wiec proszę skończ mnie pouczać :)

P.S: Warband to głównie gra zespołowa, a jeżeli uważasz że nie gram tak, "bo widziałes mnie na public'u" to się grubo mylisz ;)

Offline Mangust

• Użytkownik
    « Odpowiedź #272 dnia: Marca 09, 2011, 15:41:29 »
    No cóż szkoda, ale dzięki za wspólne granie i trochę rywalizacji ;>.

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #273 dnia: Marca 09, 2011, 15:44:33 »
    Ja również dziękuję, życzę powodzenia reprezentacji! :)

Offline Luciferek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #274 dnia: Marca 09, 2011, 17:16:59 »
    Czy ty nie masz zbyt wysokiego mniemania o sobie złotko ? myślisz że ile mnie obchodzisz ? bez urazy ale dla mnie jesteś w ogóle nie znaną osobą na którą najmniejszej uwagi nie zwracam gdy wchodzę na jakiś serwer,co ty myślisz że każdy z lupą będzie patrzył gdzie jest gorn ? Nie spamuję w tym wątku ponieważ rozmawiałem kilka razy z dzióbkiem i za bardzo jest ogarnięty by mu tutaj śmiecić głupimi postami,ja tylko zwracam uwagę Argalebowi by sobie poczytał dokładnie wymagania,a nie później się głupio pytał dlaczego to dlaczego siamto,wszystko jest napisane,jeżeli Dzioob nie dopisał kogoś do składu drużyny widocznie miał swoje powody bądź też zwyczajnie,jak człowiek,Okocha nie zapisał mu się w pamięci i wyleciał mu z głowy,nie zapominajcie że większość ludzi ma prywatne życie i nie żyje tylko Warbandem,pozdrawiam :D

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #275 dnia: Marca 09, 2011, 17:34:51 »
    Widzę wymagania...i co? Liczy się kultura? Jeżeli ona się liczy to już widzę 2-3 osoby które kompletnie się nie nadają do drużyny...na jakiej podstawie stwierdziliście że Okocha nie współpracował z drużyną? Nie wykonywał poleceń dowódcy czy co?

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Luciferek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #276 dnia: Marca 09, 2011, 17:50:00 »
    Widzę wymagania...i co? Liczy się kultura? Jeżeli ona się liczy to już widzę 2-3 osoby które kompletnie się nie nadają do drużyny...na jakiej podstawie stwierdziliście że Okocha nie współpracował z drużyną? Nie wykonywał poleceń dowódcy czy co?

Ostatni mój post który tyczy się chyba tylko Argaleba i Gorna. Dzioob zaznaczył na samym początku że MÓGŁ O KIMŚ ZAPOMNIEĆ ( Przepraszam że piszę dużymi literami,ale małych chyba nie czyta ) Rany czy wam wszystko trzeba tłumaczyć po dwieście razy każdemu z osobna ? jestem chętny porozmawiać na prywatności na Tsie bądź też mumblu,nie ma sprawy,nie mam zamiaru jednak spamować w tym wątku który jest ważny dla całej naszej społeczności Warbandowskiej,Administrację prosiłbym o usunięcie postów nic nie wnoszących włącznie z tymi napisanymi przeze mnie które nic nie wnoszą.

Offline dzioOb

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #277 dnia: Marca 09, 2011, 20:01:08 »
    Wiedziałem, że o kimś zapomniałem :) Okocha z WV i Rantrex z WSC dochodzą do tej list ;)

Całą tą 30 proszę o zarejestrowanie się na tym forum : http://refclan.com/smf/
    I napisanie do mnie PW :) Będziemy tam mieli swoje forum.

O wynikach będziemy informować w tym temacie ;)

gorNN22:42:25Wysyła wiadomość w Sens życia.

Offline Nikt_Ważny

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #278 dnia: Marca 10, 2011, 21:45:33 »
    Chciałem przywitać się krótko z całą społecznością i przedstawić kilka naszych zastrzeżeń i decyzji na temat reprezentacji Polski.
    Jest to wspólne stanowisko całego klanu Wolves.

Pierwszym największym zastrzeżeniem klanu Wolves była wybrana osoba kapitana (podkreślam, że to stanowisko klanu a nie personalne animozje). Dzioob przez bardzo długi okres czasu związany i to bardzo ściśle byl z Refem. Dowodził tam na sparingach, był jednym z najważniejszych członków. W momencie, gdy zmienił klan na 22nd praktycznie cały czas nadal spędzał/spędza na chanelu REFu. Jak, iż rywalizacja klanów WV i REF jest widoczna i nie da się jej zmarginalizować jasnym jest, że osobą dokonującą selekcji powinna być osoba bezstronna, niezwiązana z żadnym z tych klanów. Został wytypowany dowódca jasno sympatyzujący z REFem co widać po liście w której AŻ 11 osób jest z REF, podczas gdy drugi klan WV o poziomie gry podobnym lub nawet wyższym od REFU dostał jedynie 6 miejsc. Bezstronność Dziooba widać, iż jest tylko na papierze.

Kolejnym zastrzeżeniem wilków jest sposób dokonania selekcji. Do reprezentacji zgłosić mógł się każdy - zaowocowało wysypem ludzi nieumiejących grać, którzy po prostu do reprezentacji zgłosili się licząc na łut szczęścia. Ja rozumiem, że ludzi takich jak: (może mówienie po nickach jest odrobinę niedelikatne - ale jeśli reprezentacja Polska chce mieć szanse z najskrupulatniej dobranymi reprezentacjami innych klanów takich ludzi po prostu powinno w niej nie być.)
    1.dzioOb (22nd)
    2.WarCrow (WSC)
    3.Walczi (WSC)
    4.Barbarian (REF)?
    5.Harman (IG)
    6.New_Player (WV)
    7.el_hombre_loco (REF)
    8.SerGrzybek (IPL)
    9.LoR (WV)
    10.Konrad (REF)
    11.Plebsiak (22nd)
    12.Turek (WSC)
    13.Kąbiner (REF)
    14.sraka (REF)
    15.Szymczak (WV)
    16.Nommad (REF)
    17.DaViNCi (Samurai)
    18.Duczek (REF)
    19.Mania (WV)
    20.Wambo (-)
    21.Argaleb (WV)
    22.Grzewit (IPL)
    23.SirMichał (REF)
    24.Voland (REF)
    25.Rikardo (REF)
    26.Gzywa (WSC)
    27.DziadZGór (REF)
    28.Blackitt (WV)

Nie powinno w niej być

Kolejną sprawą jest obłuda, z jaką selekcjoner - Dzioob jasno wyrażał się o tej całej selekcji jako grze pozorów. Po co była nam ta selekcja, skoro każdy wie jak kto gra? Dzioob od samego początku miał grupę ok. 20 ludzi, którzy będą w reprezentacji? Po co był ten cały cyrk, przez który straciliśmy czas na zgranie reprezentacji? W ciągu tego czasu udało się zrobić 3 spotkania z których NIC nie wyniknęło. Tę listę w 90% taką samą mogłem zrobić ja sam, dziób czy blackitt już 9 lutego. A cała gra pozorów jest po to, by was drodzy forumowicze zwieść i zadowolić - zrobimy im selekcje, niech mają głupi nadzieje że się dostaną, nie wiedząc, że skład jest w zasadzie kompletny. No ale przecież prawda boli! Dużo lepiej pograć sobie w 60 ludzi na publicu i powiedzieć, że ktoś nad tym będzie czuwał i obserwował!

Kolejna sprawa - rada klanów, która stwierdziła, że kultura jest najważniejsza i wg niej będą dobierać do składu. Pomijając fakt, że ŻADEN członek WV nie został do niej zaproszony, a jest w niej aż 3 członków REFu, pragnąłbym zauważyć, że ogłoszenie przezeń wydane jest po prostu śmieszne. Skład wg kultury? Mam zaprzyjaźnionych ojców franciszkanów, których bardzo szanuję i lubię. Są to najbardziej kulturalni i mili, rozważni ludzie jakich znam. Jak kupię 15 z nich warbanda mają reprezentować Polskę? Kto wie, czy Mateja nie był kulturalniejszy od Adama Małysza!? A dlaczego Hitler i Stalin mieli takie poparcie, a byli TAAACY niekulturalni? Śmiech na sali panowie. W reprezentacji ma być
    -PORZĄDEK
    -UMIEJĘTNOŚCI
    -GRA ZESPOŁOWA
    -BRAK NIEDOMÓWIEŃ
    -BRAK DZIWNYCH UKŁADÓW

Reprezentacja Polski jest zbudowana bez poszanowania dla tych wartości dlatego chciałbym ogłosić, że WSZYSCY członkowie WV odchodzą z reprezentacji i nie będą dalej uczestniczyć w tym przedsięwzięciu ani chwili dłużej. Zdajemy sobie sprawę, że nasze zachowanie na początku było niepoważne, jednakże ironiczne byłoby lepsze gdybyśmy się do niego zastosowali już wtedy. Jako, że na tej scenie opinie mamy i tak już kiepską, nie będziemy dłużej przeszkadzać i sabotować pracy polskiej reprezentacji. Mamy nadzieję, że obu stronom wyjdzie to na dobre i osiągniecie wiele sukcesów.
    Życzę powodzenia i nie chowając uraz mam nadzieję, że osiągniecie sukcesy w NCUPie.

Pozdrowienia od WV_New_Playera_FTW i klanu Wolves.

PS: Pozdrowienia do Luciferka ;)
    http://www.youtube.com/watch?v=DhecpGGOP40

EDIT: Nie chciałem pisać tego edita ale na kilka zarzutów pragnę odpowiedzieć. WV jest niestabilne? Nie. Jest bardzo stabilne i bardzo aktywne. Aroganckie? Niekiedy może. Ultymatywne? Kiedy uważamy, że mamy racje - mówimy to wprost. Zmieniające zdanie - no cóż, chcieliśmy współpracować - ale w momencie, gdy pal sześć - nawet na bardzo roboczej liście dostajemy dwukrotną przewagę członków REFu nad WV to uważamy, że to nie w porządku. osoba nie związana z klanami? Ozwan. Plebsiak. Da Vinci. Harman. Wcześniej mógł to być Okocha. Nikt z nas nie ocenia skilla na podstawie godzin. Wierzcie mi. Nie zamierzamy się wstydzić za reprezentacje PL. Grzewit wiesz jak wyglądał Ncup w zeszłym roku? A jakoś nikt nie wypomina Ci, że jesteś Polakiem a podstawy miałby do obrazy na podstawie ncup. A jeżeli miałby jakiś problem - to wypominanie tego świadczy o nim samym. Wilki decyzje podjęły, nie mają zamiaru wchodzić w jałowe dyskusje i głupie wyliczanki. Wilki nigdy klanem lubianym nie były, bo zawsze miały paru bezkompromisowych członków. Nie wstydzimy się tych ludzi i cały klan stoi za nimi murem. Dopóki ktoś jest w klanie to cały klan jednym głosem będzie go popierał. Wielu naszych graczy mówiło wprost o problemach w osobie dowódcy, rozmowy, zapewnienia na priv za każdym razem inne, dyskusje toczone za plecami różnych stron jednocześnie... basta. Wilki powiedziały nie. Wilki zdania nie zmienią. Dziękuję za uwagę i powodzenia życzę raz jeszcze.
    « Ostatnia zmiana: Marca 11, 2011, 17:55:40 wysłana przez Nikt_Ważny »

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #279 dnia: Marca 10, 2011, 23:04:34 »
    Cóż trudno w kilku momentach nie przyznać Ci racji. Moim zdaniem jednak WV też nie jest bez winy, może to jakowaś chęć "pomszczenia" zeszłego roku gdy kilku członków SRT chciało wejść do reprezentacji ale nie udało się...
    Wracając, hmm NewPlayerze co do dziooba to tutaj się nie zgodzę...mimo wszystko to obecnie najbardziej utytułowany dowódca, doprowadził REF na 3 miejsce, i choćby dlatego powinien spróbować i tutaj, moim zdaniem, oczywiście doceniam i twój i Blackitta talent do dowodzenia, ale póki co nie przełożył on się jeszcze na jakoweś sukcesy na arenie międzynarodowych turniejów...

Ktoś niezwiązany z oboma klanami....Pachnie to większą patologią niż Ci się nawet wydaję...Rzucasz idee ale musisz wziąć pod uwagę iż, trudno znaleźć taką osobę, a rady pato...to znaczy polskich klanów mogą okazać się organem który nie do końca poradzi sobie z zadaniem, i możliwe iż Ojciec Dominik z Przeorem będą decydować o sile naszej reprezentacji nawiązując do twego tekstu o Franciszkanach...

Co do tego łutu szczęścia...hmm chciałbym bronić polskiej sceny wb, ale się nie da...Rzucili się jak impotenci na prezerwatywę, tylko nikt nie wie po co?

Sumując jako osoba nie związana z ani REFem ani WV powiem iż...racja leży po środku. Z jednej strony WV ma swoje słuszne twierdzenia  a z drugiej troszke chłopaki trzeba się poświęcić czasem...Chociaż te słowa mogę skierować do każdego klanu, który potraktował reprezentacje jak pospolite ruszenie lub okazje by udowodnić że, sześcian długości naszych członków jest większy niż wasz...

Offline Wezyk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #280 dnia: Marca 10, 2011, 23:11:14 »
    Cóż trudno w kilku momentach nie przyznać Ci racji. Moim zdaniem jednak WV też nie jest bez winy, może to jakowaś chęć "pomszczenia" zeszłego roku gdy kilku członków SRT chciało wejść do reprezentacji ale nie udało się...
    Facepalm... Już dawno takiej głupoty nie przeczytałem... Czasami zastanów się co piszesz bo to już kolejny przykład Twojego bezmyślnego myślenia.
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline el_hombre_loco

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #281 dnia: Marca 10, 2011, 23:36:00 »
    Ja rozumiem, że ludzi takich jak: (może mówienie po nickach jest odrobinę niedelikatne - ale jeśli reprezentacja Polska chce mieć szanse z najskrupulatniej dobranymi reprezentacjami innych KLANÓW takich ludzi po prostu powinno w niej nie być.)

Krajów?

WV nie zostało zaproszone na spotkanie bo WV wyraziło swoją opinie w poscie na forum. Tak tez zrobiła reszta klanów, wspólnie, wraz z aktualnym kapitanem reprezentacji.

Na moje oko w 16stce znaleźliby się wszyscy 'poborowi' z WV. Jeśli Mania nie jest waszym najlepszym łucznikiem to można było delikatnie doradzić. Co więcej, według mnie, na placu boju w 12tce też znalazłoby się 6 waszych członków. Czesc wykreslonych przez Ciebie pewnie faktycznie odpadłaby później , ale co do niektorych to się nie zgadzam. Okocha zostal pominiety przez pomyłke żeby było jasne (to nie był jakiś wyraz dezaprobaty dla jego umiejetnosci duelowych).

Źle robicie.
    « Ostatnia zmiana: Marca 10, 2011, 23:40:50 wysłana przez el_hombre_loco »
    dancer,feint spam noob, hammer time biacz

Offline Kąbiner

• Użytkownik
    « Odpowiedź #282 dnia: Marca 10, 2011, 23:51:44 »
    Wasz dowódca (Blackitt jak mniemam) miał szansę zostać dowódcą(dowodził na równi z Dziobem, czego przykładem był wynik 10-10 na ostatnich kwalifikacjach do reprezentacji), ale zrezygnował z tego stanowiska na rzecz Dzioob'a który jak każdy człowiek wybiera ludzi bardziej subiektywnie aniżeli obiektywnie.Sami chcieliście wystawić 13 swoich na wszystkich 16 ludzi z reprezentacji i gdybyście byli bardziej wytrwali w dążeniu do celu, to Wy rozdawalibyście teraz karty, a nie "Loża Masońska REFu" xD Chciałbym też spytać Cię drogi New Playerze, czy decyzja o całkowitym wycofaniu się wszystkich członków WV z reprezentacji była solidarną decyzją każdego wybranego do dalszych eliminacji, czy też decyzja ta została im narzucona "z góry"?W końcu klan WV szczyci się tym że oferuje swoim ludziom dużą wolność i lekką hipokryzją byłoby zabranianie np: takiemu Agalebowi(który chyba bardzo chciał/chce być w reprezentacji) brania udziału w NC2011.Kontynuując, piszesz "rada klanów, która stwierdziła, że kultura jest najważniejsza i wg niej będą dobierać do składu. Pomijając fakt, że ŻADEN członek WV nie został do niej zaproszony, a jest w niej aż 3 członków REFu," a ja się pytam gdzie było Twoje poczucie niesprawiedliwości kiedy to REF nie wiedział że Blackitt z Aronem i resztą ustalają dalsze losy Polskiej reprezentacji?Co do kwestii kultury to muszę się z Tobą zgodzić, że jest to absurdalny pomysł(Reprezentacja ma być jak maszyna, czyli najpierw musi dobrze działać, a dopiero potem jakoś wyglądać), ale czy jest bardziej porypany od poprzedniego(na którym był Blackitt i chyba nie miał nic przeciwko), polegającego na tym że każdy przywódca klanu ma wgląd do teamu reprezentacji?Podsumowując...Smuci mnie bardzo Wasze bezkompromisowe podejście "albo będzie po naszemu, albo stąd idziemy", jakby nie można było odłożyć na bok wszystkich kłótni i antypatii w imię wyższego celu którym jest reprezentowanie kraju.

« Ostatnia zmiana: Marca 10, 2011, 23:57:18 wysłana przez Kąbiner »

Offline Luciferek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #283 dnia: Marca 10, 2011, 23:56:14 »
    Bujać to my panowie szlachta,w rytm tej myśli leci całe WV czy tylko co poniektóre osoby z tego klanu ? Chłopaki nic do was nie mam,mam tam nawet paru znajomych którzy są naprawdę spoko,ale powoli zaczynacie odpieprzać,najpierw stawiacie warunki,później pomimo tego że informowaliśmy o przyjaznej dłoni nas olewaliście,a teraz walicie focha z przytupem,odwracacie się dupskiem i jak mała dziewczynka mówicie " Nie,nie podoba mi się!! " po czym nóżkami tupiecie w podłogę,ja pierdolę,klan,dzieci,burdel czy ludzie ? a może wszystko na raz ? ogarnijcie się już i zdecydujcie bo już po raz drugi się z owej reprezentacjii wycofujecie. Może stracimy dobrych graczy których u was jest dosyć sporo,szacunek za to,ale przynajmniej nie będzie więcej kłótni i starć. A co do rady klanów. Kalpek siedział na dupie afkując ( sorry Kalpek ale jak dobitnie nie wytłumaczę to nie dotrze : ) )  Zardes bawił się w skrybę i pisał co mu dyktowaliśmy ( co chwilę coś w tekście zmienialiśmy więc się naprawdę w klawkę nastukał i raczej nie miał kiedy gadać ) Jedyną osobą z REFu która w ogóle się odzywała i zabierała głos był Dzioob. IPL oraz REF chcieli zaprosić jeszcze Vito,ale stwierdził że skoro ja tam jestem to on tam być nie musi,po za tym jak sam stwierdził,świetnie sobie poradzę bez niego i nie musi być moją nianią. Czy Black,Argaleb,Gorn,wężyk,albo ktokolwiek inny z WV mają jeszcze jakieś pytania ? Pozdrawiam i naprawdę gorąco zapraszam na Tsa ! tam sobie porozmawiamy o wszystkim,bo pisać moi drodzy,to każdy potrafi : ) (no pomijając analfabetów i dzieci : P ) Pozdrawiam ciepło i do usłyszenia,bądź też przeczytania  :D

EDIT 1 : Tak drogi Kąbinerze,to się tak wydaje że kultura zajmuje ostatnie miejsce w eliminacjach,ale stawiając warunek kultury mieliśmy na myśli to by ktoś nie wyszedł w czasie meczu bo np. przegrywamy,bądź też nie leciał sobie pierwszy na "Hurrraaaa " Do przodu,kiedy dowódca mówi mu by trzymał szyk,szereg,schował się. Etc. Głównie kierowaliśmy się tym ponieważ osoba o wysokiej kulturze jest na tyle ogarnięta że słucha co się do niej mówi. Pozdrawiam : D
    « Ostatnia zmiana: Marca 11, 2011, 00:03:59 wysłana przez Luciferek »

Offline Grzewit

• Użytkownik
    « Odpowiedź #284 dnia: Marca 11, 2011, 00:07:12 »
    FTW i znowu wracamy do starej gadki. Luca mógł nikomu o tym nie mówić i sam skonstruować skład to raz. Dwa. Po przez uczestnictwo w eliminacjach zgodziłeś się na to tak samo jak reszta twojego klanu a teraz kiedy dzioOb pokazał skład reprezentacji wycofujesz się i cały klan z tego wszystkiego bo twoja duma została urażona :/. Pozbawiasz dzioOba Argaleba i Blackitta oraz wielu innych dobrych graczy. Wykreślasz mnie. Rozumiem nie jestem znanym graczem ale potrafię co nieco ;). Dla przykładu może posłużyć dzisiejszy dzień kiedy to ściągałem z konia Argaleba i Blackitta na IG_batelgrounds (jeżeli się wyprą nie będę miał im tego za złe;)). Wykreśliłeś też Konrada który nie jest najgorszym graczem. SerGrzybka którego włócznia + tarcza oraz gra ala spartiata jest już sławna na serwerze ZKM-u (Ci którzy z nim grali pewnie mogą to potwierdzić;)). New nie obrażaj się tylko przyjmij to z podniesioną głową oraz to że nie znalazłeś się w składzie. Muszę się zgodzić z loco co że pewnie główny skład składałby się przeważnie z was oraz że źle robicie wycofując się. Nie powinniście się izolować od innych. Może wtedy zauważylibyście że poza wami i REFem też są dobrzy gracze.
    Jeżeli dzioOb się zgodzi to mogę odstąpić moje miejsce gorNowi jeżeli miałoby to być ceną na odzyskanie Szymczaka, Argaleba, Blackitta, Manie i Ciebie. Ja mogę poczekać jeszcze rok. Będzie to tylko z plusem dla mnie i większą motywacją.
    P.S. Nie oceniaj skilla graczy po godzinach jakie mają zagrane w WB. ;) Jest to nie miłe. Poza tym pokazuje to jacy dobrzy byliby gracze którzy w tym momencie mają ponad 2 razy mniej godzin od was a skilla porównywalnego ;)
    P.S.2. Jak miała by wyglądać ta osoba nie związana z REFem i WV. Luc, Aron, Vito, Grzewit (czyli ja) Vinci (przepraszam za skrót;)). Nie mam lepszy pomysł jakiegoś randoma weźmy który ma nick "jachcedoklanu" i ma WB od 30 minut ;)

Pozdrawiam Grzewit.
    « Ostatnia zmiana: Marca 11, 2011, 00:12:58 wysłana przez Grzewit »
    A kto umarł, ten nie żyje.