Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Czesc  (Przeczytany 2351 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Gregorius

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Czesc
    « dnia: Grudnia 24, 2007, 14:39:55 »
    Witam was mam na imie Mateusz moja postac nazywa sie Gregorius jestem giermkiem na 6 lvl i skonczyłem limit :( ale i tak ta gre bardzo lubie
    w Mount & Blade gram już tydzien i prubuje zbierac pieniądze na cd-keya

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Odp: Czesc
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 24, 2007, 22:03:31 »
    Ortografia, ortografia i jeszcze raz ortografia - na tym forum za brak kultury osobistej i do drugiego uzytkownika dostaje sie ostrzezenia, wiec radze troche potrenowac na sucho (w wordzie) a pozniej produkowac sie na forum. Lektura regulaminu na dobry poczatek tez nie zaszkodzi.

Witam.

Offline Gregorius

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 25, 2007, 09:11:37 »
    dziękuję za ostrzeżenie

Offline Gregorius

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 25, 2007, 09:25:36 »
    A i jeszcze powiem coś o swojej postaci
    Lubie grac kusznikami, Horsemanami a najbardziej Piechurami gdyż kocham walke w zwarciu tylko nielubie w trialu bo szybko lvl nabijam i po 5 godzinach gry muszę robic kolejną postac ale i tak wale w zwarciu a takich żołnieży polubiłem gdyż lubię miecze i wielkie tarcze oraz ta dynamikę i ciężką zbroje i granie tak zawanego tanka na polu bitwy który zawsze przyjmuje dmg na klatę by inni mogli jeszcze sie poruszac

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 25, 2007, 10:10:27 »
    Co nie znaczy że możesz robic dubble posting edit nie boli dałbym ci minusa ale dzisiaj swięta. Ale za innych nie ręcze ;)

Nie jestes od tego, żeby pouczac innych userów!
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 27, 2007, 18:30:42 wysłana przez Puzonix »

Offline Gregorius

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 25, 2007, 11:03:37 »
    wam tylko zależy na dawaniu minusów a ja na tym forum chciałem sie czegoś dowiedziec a nie by wszyscy mnie krytykowali

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 25, 2007, 11:21:05 »
    wam tylko zależy na dawaniu minusów

Mi nie zależy na dodawaniu minusów ja musze dodawac minusy bo mam dosyc patrzenia jak ludzie się kompromitują. Jak będziesz pisał tak jak normalny człowiek a nie jak dziecko neo to nie będziesz dostawał minusów tylko może nawet plusy jak wniesiesz cos ciekawego do tematu. Rozumiem każdy może zrobic błąd ortograficzny itp ale pisz tak żeby można było cię zrozumiec.

Nie jesteś od tego, żeby pouczac innych userów!
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 27, 2007, 18:29:52 wysłana przez Puzonix »

Offline Gregorius

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 25, 2007, 13:29:24 »
    piszę tak dobrze jak umiem tylko to nie moja wina że mój >>BRAT<< wylał na klawiaturę herbatę i nie mogę napisac polskich znaków 
    np w wyrazie: napisac

Offline Gregorius

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Grudnia 25, 2007, 13:32:42 »
    i nie jestem dzieckiem neo chociaż nie mam 18 lat  a dziecko neo spamuje wygaduje głupstwa i wyzywa innych a takich przekroczeń jeszcze nikt u mnie nie zauważył na innych forach

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Grudnia 25, 2007, 13:43:45 »
    -A ja własnie zauważyłem że robisz dubble posting edit nie boli.
    - To że nie masz 18 lat ma najmniej do dziecka neo, mało osób ma tu 18 lat.
    - Wygadujesz głupstwa np co ma "urzywanie modów na trialu" do problemów ze zrobieniem questa w stroymodzie w strorymodzie
    EDIT.
    Koniec dyskusji na ten temat bo się straszny offtop robi.

Offline Gedus

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #10 dnia: Grudnia 25, 2007, 16:24:10 »
    Witam drogi Gregoriusie.. Cos mi sie wydaje ze niechętnie witamy nowych użytkowników.. IMO z tymi minusami to trochę przesadzacie :P
    minusy raczej nie nauczą poprawnego korzystania z forum bo zniechęcają do pisania tutaj..
    takie są moje odczucia

ps1. edytuj posty

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #11 dnia: Grudnia 25, 2007, 19:38:56 »
    i nie jestem dzieckiem neo chociaż nie mam 18 lat  a dziecko neo spamuje wygaduje głupstwa i wyzywa innych a takich przekroczeń jeszcze nikt u mnie nie zauważył na innych forach
    Dodam ze 2 razy napisałeś dwa posty pod rząd a to jest spamowanie. Poza tym ja mam 13 lat a jakoś nie spamuję za dużo.
    A i jeszcze powiem coś o swojej postaci
    Lubie grac kusznikami, Horsemanami a najbardziej Piechurami gdyż kocham walke w zwarciu tylko nielubie w trialu bo szybko lvl nabijam i po 5 godzinach gry muszę robic kolejną postac ale i tak wale w zwarciu a takich żołnieży polubiłem gdyż lubię miecze i wielkie tarcze oraz ta dynamikę i ciężką zbroje i granie tak zawanego tanka na polu bitwy który zawsze przyjmuje dmg na klatę by inni mogli jeszcze sie poruszac
    Tak to chyba da się robić tylko z river piratami.... ja gram w pełnej płytówce a unikam czołowych konnych starć z lansjerami oraz wskakiwania w zadymkę z udziałem jakichś mocniejszych jednostek
    (..) ale i tak wale w zwarciu a takich żołnieży polubiłem gdyż lubię miecze i wielkie tarcze oraz ta dynamikę i ciężką zbroje i granie tak zawanego tanka na polu bitwy (..)
    A ja luię korzystanie z przecinków i z innych znaków interpunkcyjnych
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor