Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: m&b podstawowe  (Przeczytany 1243 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline student910617

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    m&b podstawowe
    « dnia: Lutego 08, 2011, 21:37:38 »
    Witam zacząłem grać jakoś Hmmm w sobotę mam rozegrane jakieś 300dni w grze oraz mam 1200renomy i teraz nasuwa się moje pytanie :
    Czy za każdą walkę dostaje się renomę ??
    od czego liczona jest renoma czasami widzę ze mam 10 czasami 20 a czasami 5 pkt
    czy na ataku zamku albo obronie tez jest renoma
    czy aby dostać przynajmniej 1 pkt renomy musi być jakaś minimalna liczba wroga
    czy jeżeli sam nie atakuje a wysłlam moje wojsko do ataku to czy tez dostane renomę

i teraz z innej beczki
    czy muszę zabić aby dostać expa czy jak moje wojsko zabija a ja w walce gdzie jest 100vs100 zabije jednego wroga i mam 100pkt to tyle dostaje czy za tych 100wrogow exp sie sumuje i potem dzieli przez wszystkich członków drużyny ??

prosił bym o odpowiedz i dziękuje z góry

Offline Pablo1989

• Użytkownik
    Odp: m&b podstawowe
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 09, 2011, 13:13:36 »
    czy jeżeli sam nie atakuje a wysłlam moje wojsko do ataku to czy tez dostane renomę

i teraz z innej beczki
    czy muszę zabić aby dostać expa czy jak moje wojsko zabija a ja w walce gdzie jest 100vs100 zabije jednego wroga i mam 100pkt to tyle dostaje czy za tych 100wrogow exp sie sumuje i potem dzieli przez wszystkich członków drużyny ??

1.Tak ale pamiętaj im większa przewaga nad wrogiem tym więcej i częściej dostajesz
    2.JW Od liczebności wroga, i częstych walk, otóż jak się non stop walczy się z dużą armią wroga to co każdą walkę mniej dostajesz
    3.Tak
    4.Chyba przynajmniej 10
    5.Tak :P, sam tak czasem robię, bo skoro mam dużo wojska to niech sami na samopas wybiją wroga jednie od czasu do czasu wspomagam łukiem przy oblężeniach bo czasem :D mojemu wojsku zdarza się syndrom szturmowca

Jak na własną ręke zabijasz idze na ciebie, a to co oni zabiją idą na nich ale po zwycięstwie jest dodatkowy exp co idzie na wspólne dzielenie
    I'm too fast.  No?  Then why's your leg on the ground
    "Rekrutacja do Legionów Polskich OTWARTA"
    Pisać pod nr gg w tej sprawie 7245052

Offline student910617

• Użytkownik
    Odp: m&b podstawowe
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 09, 2011, 14:29:14 »

i teraz z innej beczki

1.Tak ale pamiętaj im większa przewaga nad wrogiem tym więcej i częściej dostajesz
    2.JW Od liczebności wroga, i częstych walk, otóż jak się non stop walczy się z dużą armią wroga to co każdą walkę mniej dostajesz
    3.Tak
    4.Chyba przynajmniej 10
    5.Tak :P, sam tak czasem robię, bo skoro mam dużo wojska to niech sami na samopas wybiją wroga jednie od czasu do czasu wspomagam łukiem przy oblężeniach bo czasem :D mojemu wojsku zdarza się syndrom szturmowca

Jak na własną ręke zabijasz idze na ciebie, a to co oni zabiją idą na nich ale po zwycięstwie jest dodatkowy exp co idzie na wspólne dzielenie

czyli jak mam 100 jednostek a przeciwnik 200-300 to ja dostaje wieksza renome niz jak jest 100vs100 tak ??:D
    a zeby dostac szybko lvl wysoki to warto mieć małą armie i starać sie szarżą samemu ich zabijać bo po walce z 100-tką piechoty można zrobić nawet i 8000-10000expa dzieki za odpowiedz ;]