Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Blokada aktywacji  (Przeczytany 2600 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Gumaa

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Blokada aktywacji
    « dnia: Lutego 05, 2011, 22:28:57 »
    Witam mam pytanie odnośnie blokady która nie pozwala aktywować gry więcej niż 3 razy. Nie chodzi o to że to jestem piratem albo coś takiego, wykorzystałem aktywacje już 2 razy i została tylko jedna. Boję się że po formatowaniu albo po zakupie nowego komputera gra pójdzie na śmietnik bo aktywuje ją 3 razy :/ I tu moje pytanie czy da się że jakoś to obejść? Nawet gdyby dało się dodać te parę aktywacji w razie formatowania lub konieczności przeinstalowania gry.
    Pozdrawiam

Offline Zagłoba Kmicic

• Użytkownik
    Odp: Blokada aktywacji
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 06, 2011, 21:18:38 »
    Poczytaj to  w punkcie 4 będzie rozwiązanie twego problemu      http://www.cdprojekt.pl/news/5244/Ogniem_i_Mieczem_-_najwazniejsze_kwestie
    "Bądź uroczy dla swoich wrogów – nic ich bardziej nie złości''

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 06, 2011, 21:26:22 »
    Nie wiem czy w zwykłym OiM też tak jest, ale w Dzikich Polach jak wykorzystasz wszystkie aktywacje to co 2 tygodnie automat dodaje Ci jedną.

Offline Gumaa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 21, 2011, 14:29:04 »
    Zagłoba:
    Aktywację zużywa się tylko przy:
    - reinstalacji systemu,
    - zmianie komputera,
    - posiadaniu więcej niż 1 systemu na 1 komputerze przy założeniu, że chce się mieć grę aktywną na każdym z nich.

Boję się że po formatowaniu albo po zakupie nowego komputera gra pójdzie na śmietnik bo aktywuje ją 3 razy :/

...