Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: mod do władców pierścieni  (Przeczytany 8139 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nazgulek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    mod do władców pierścieni
    « dnia: Lutego 05, 2011, 12:55:32 »
    Od pewnego czasu jestem szczęśliwym posiadaczem gry M&B(v 1.010) pochłonęła mnie ona na wiele godzin. Niestety zaczęła mi się nudzić a że jestem zagorzałym fanem twórczości Tolkiena i ekranizacji jego dzieł chciałem was poprosić o link do stronki z której mógłbym pobrać taki mod. Chce też poprosić o instrukcje jak ten mod zainstalować.

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Odp: mod do władców pierścieni
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 05, 2011, 13:04:18 »
    Drogi Nazgulku, pierwszy post pierwsza wpadka...
    Widzisz w prawym górnym rogu strony, pod infomacjami o twoim koncie, opcję "szukaj" wpisz tam frazę: "Szukam moda", a od razu wyskoczy Ci temat z taka nazwą, na przyszłość tam zamieszczaj posty, w celach poszukiwania modów. Celowo nie wstawiłem linka, abyś się trochę usamodzielnił :)
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline diego16d

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 05, 2011, 13:11:27 »
    Tu masz link do tematu moda http://www.mountblade.info/forum/index.php?board=14.0. Mod jest pod wersję 0.808 i obecnie jest robiony pod 1.010. Jeśli jednak zdecydujesz się przenieść na starszą wersję, to ściągnięty mod kopiujesz do katalogu modules. Potem przy uruchomieniu gry z zakładki wybierasz the last days i grasz.

Offline Sauron

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 05, 2011, 17:11:11 »
    Od pewnego czasu jestem szczęśliwym posiadaczem gry M&B(v 1.010) pochłonęła mnie ona na wiele godzin. Niestety zaczęła mi się nudzić a że jestem zagorzałym fanem twórczości Tolkiena i ekranizacji jego dzieł chciałem was poprosić o link do stronki z której mógłbym pobrać taki mod. Chce też poprosić o instrukcje jak ten mod zainstalować.
    szukam moda dp mount blade władca pierscieni bo jestem fanem tolkiena pomocy plis

Offline Swadians

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Maja 05, 2011, 20:02:22 »
    Po pierwsze:Poprzednie odpowiedzi o tym mówią
    Po drugie:Mówią także o tym żebyś w końcu użył Wyszukiwarki strony
    Hitler był zły ale Long Cat jest jeszcze gorszy...

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #5 dnia: Maja 05, 2011, 21:00:21 »
    Prócz wspomnianego używania opcji "Szukaj", możecie poczytać o modzie który powstaje, oto link:

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=5896.0;topicseen
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl