Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Mroczni Nekromanci znowu przybili by splugawić dusze  (Przeczytany 1028 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Berserker

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Mroczni Nekromanci znowu przybili by splugawić dusze
    « dnia: Lutego 03, 2011, 17:42:28 »
    A tak na serio to jak debil wplątałem się w organizacje bitwy klanów, mam za zadanie zorganizować polską grupę na ów bitwę.
    Ta bitwa jest organizowana chyba przez klan "Samurai", chodzi oto, że zbiera się po kilka osób z każdego klanu jakie są w Warbandzie(Native) i na masową skalę się napieprzamy dla zabawy. Na ostatniej bitwie było około 130 ludzi z różnych klanów, i był wysoki poziom grania, jak dla mnie to bardzo się podobało bo nie ma za dużo serwerów z wysokim poziomem gry (nie licząc 2 serwów battle i duelowych ile można to samo grać). Sposób organizacji jest narazie na poziomie luźnym i for fun i dobyło się to ostatnio w niedziele i we wtorek.
    Chciałbym właśnie stworzyć taką polską grupę graczy z różnych klanów, którzy umieją grać dobrze, by pokazać że Polacy wpierdl*ą każdemu kto nam fiknie.
    Jeżeli wszystko fajnie wyjdzie, to dużo zabawy powinno nam to dać, w sumie jest to narazie dosyć na luzie i teraz potrzebuje ilu i z jakich klanów gracze przybędą na bitwę, choć na ten czas niema terminów gdzie?, co?, jak? (ostatnio było o 20.30)
    Więc ilu Klanowiczów będzie chciało w takim czymś uczestniczyć, najlepiej piszcie w tym temacie albo na pw. Sądzę że jakieś fajne, zabawne, nie konieczne mądre pomysły są mile widziane.W sumie wszystko jest do ustalenia.
    Nie długo napisze kiedy następna bitwa.

PS.pls podtrzymacie się od komentarzy jeżeli nie jesteście zainteresowani ani nie byliście na tej bitwie, czy obiekcje co do formy tego posta(do administracji; myślałem że to dobre miejsce na takie coś) .

« Ostatnia zmiana: Lutego 04, 2011, 14:15:05 wysłana przez Berserker »

Offline Maszkaros

• Użytkownik
    Odp: Mroczni Nekromanci znowu przybili by splugawić dusze
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 03, 2011, 17:43:43 »
    A tyle sobie obiecywałem po tytule tematu...

Offline GameKompot

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 03, 2011, 18:36:28 »
    całkiem udane:)

Offline AronPL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 03, 2011, 20:02:22 »
    Ehhh spodziewałem się kolejnej dawki śmiechu hmmmm i w sumie została dostarczona. Może i byście ludzi przyciągnęli, lecz swoim zachowanie np. mnie nie pozyskasz, bo właśnie, to co chcecie osiągnąć i ukazać, że " by pokazać że Polacy wpierdl*ą każdemu kto nam fiknie. " Hmmm no cóż pomysł sam w sobie dobry, ponieważ ostatnio nic się nie dzieje. Jednakże jak np. miałbym wziąć udział w tym wydarzeniu, to:

- Cóż, to za klan " Samurai " zazwyczaj przeglądam temat z klanami a tego nie przypominam sobie.
    - Na jakim serverze miało, by się to odbyć.

Heh wybaczcie za komentarz, lecz takiego tematu nie sposób pominąć. Ehhh przypuśćmy, że się zgłaszam, lecz zażądam odpowiedzi.
    Zapoznaj się z informacją w regulaminie na temat wysokości sygnaturki. // Kalpokor

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 03, 2011, 20:05:04 »
    Samurai to nie jest polski klan, ktoś, kto nie bawi się w klany od wczoraj, powinien był wiedzieć. A co do samej idei, to nie za bardzo łapię:
    - Co do tego ma klan wymyślony przez Trebrona?
    - Co to znaczy ,,masowe naparzanie''?
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #5 dnia: Lutego 03, 2011, 20:06:22 »
    No tak...to jest właśnie Polska zaściankowość...czy dla ciebie Aron Warband ogranicza się tylko do Polskiej sceny?

Samurai jest klanem z zachodu Europy, dobrze zorganizowany, silny, ostatnia bitwa była duża. Wszystko odbywa się pod patronatem 22nd a to gwarancja sukcesu:) Niestety wątpię byś mógł liczyć na pomoc WV...w takich bitwach uczestniczymy we własnym gronie, zresztą ostatnio grałeś z nami i wiesz jak jest:)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline AronPL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Lutego 03, 2011, 20:17:48 »
    Rozumiem no, cóż zgłaszam się może będzie zabawnie. Zresztą heh pominął mnie Grunwald ;]

PS. Dzięki za uświadomienie Argaleb ;p a i jeszcze jedno nie odzywałem się, lecz mógłbyś nie podsyłać w moim kierunku zdań pełnych ironii, co do mojej osoby ;pp przynajmniej tak, to odczuwam. Zresztą ja zazwyczaj kręcę się w okręgu Polskich klanów niebawem przestanę grywać. Także czasem odpuść sobie komentarze, tego typu bo na tym forum nie raz takie czytałem... ;pp
    Zapoznaj się z informacją w regulaminie na temat wysokości sygnaturki. // Kalpokor

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #7 dnia: Lutego 03, 2011, 20:49:55 »
    Z całego tematu najbardziej mnie interesuje gdzie i kiedy ta bitwa się rozegra?

Offline IPL_Lord_Legionista

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    • ..Z nazwą tego klanu ciągle w sercu żyję..(IPL) .
      • IPL
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #8 dnia: Lutego 03, 2011, 22:50:25 »
    Przypomina mi to duze mixy ale mysle ze od nas klanu spora grupa będzie miala chec wiec jak cos to daj znac na steam a tam pojawię sie a jak będzie przyprowadzę trochę IPL :)
    Z biało-czerwoną flagą zawsze gotowy do walki My pod sztandarem prawdy, nasz kolor skóry jest biały To my, ci radykalni, ci najgorsi z najgorszych,IPL-owcy

Offline Berserker

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Lutego 04, 2011, 15:00:20 »
    Zapomniałem podkreślić, że na tej bitwie mile widziani są gracze zrzeszeni z jakimś klanem(na upartego możemy wymyślić jakiś kalan, ale to w ostateczności). Na ostatniej bitwie było fajnie w 2 mapach, później zaczęli się zlatywać romdomersi, co psuło zabawę i ludzie z klanów zaczęli wychodzić. Na bitwie następnej możemy zorganizować jakiegoś ts'a by zwiększyć naszą skuteczność, mam nadzieje że wtedy nie będziemy się ze sobą kłócić. PRZEDE WSZYSTKIM CHODZI O ZABAWĘ!

"AronPl" jak dla mnie masz dziwne poczucie humoru. Jak wspomniał Argaleb to odbywało się na serwerze 22nd(zapomniałem to dodać) i najprawdopodobniej nadal będzie się tam odbywało, na dowód istnienia klanu Samurai dam ci link do ich stronki
    http://samurai-clan.ucoz.net/forum/6-97-1  (od razu są tam screenshots z tej bitwy, są tam 3 jak poszukasz). Mam nadzieje że to cie uspokoi.

"Hofiko" nazwa tego wątku niema nic związku z tym tematem, a kilku wtajemniczonym sprawiło to uśmiech. "masowe naparzanie" hmm... tu się ukazał mój ubogi słownik, poparz se na te screenshots i wyobraź se że jesteś w środku szeregu, i wiesz że każdy po drugiej stronie może cie zjechać bez zbędnego wysiłku (chyba że jesteś koks, jak pamiętam to nie musisz się martwić).

"Argaleb" eee tam marudzisz :P, jak po treningu se wpadniecie w kilku w ramach walki z nudą to będzie ok. Nie wymagam żeby całe klany się spotkały tylko jak komuś z osobna się zachce to niech wpadnie( w kupie raźniej, kupy nikt nie ruszy)

"IPl Rekrut Lord Legionist"  na pewno napisze

Właście dostałem inf że dziś kolejna bitwa o 19.30 gtm sadzę że to dla nas 20.30 na 22ndBatlle (więc ruszcie dupska)!!!
    « Ostatnia zmiana: Lutego 04, 2011, 16:24:44 wysłana przez Berserker »

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #10 dnia: Lutego 04, 2011, 15:07:02 »
    Więc dziś na naszą pomoc liczyć nie możesz:) Sparing mamy o 20:00 więc raczej nie zdążymy na bitwę...

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #11 dnia: Lutego 04, 2011, 17:00:56 »
    Kolejne urojenie Total Wara.. organizowane na szybko wielkie niewiadomo co, więcej krzyku niż zabawy. Zobaczymy.. do 3 razy sztuka.