A tak na serio to jak debil wplątałem się w organizacje bitwy klanów, mam za zadanie zorganizować polską grupę na ów bitwę.
Ta bitwa jest organizowana chyba przez klan "Samurai", chodzi oto, że zbiera się po kilka osób z każdego klanu jakie są w Warbandzie(Native) i na masową skalę się napieprzamy dla zabawy. Na ostatniej bitwie było około 130 ludzi z różnych klanów, i był wysoki poziom grania, jak dla mnie to bardzo się podobało bo nie ma za dużo serwerów z wysokim poziomem gry (nie licząc 2 serwów battle i duelowych ile można to samo grać). Sposób organizacji jest narazie na poziomie luźnym i for fun i dobyło się to ostatnio w niedziele i we wtorek.
Chciałbym właśnie stworzyć taką polską grupę graczy z różnych klanów, którzy umieją grać dobrze, by pokazać że Polacy wpierdl*ą każdemu kto nam fiknie.
Jeżeli wszystko fajnie wyjdzie, to dużo zabawy powinno nam to dać, w sumie jest to narazie dosyć na luzie i teraz potrzebuje ilu i z jakich klanów gracze przybędą na bitwę, choć na ten czas niema terminów gdzie?, co?, jak? (ostatnio było o 20.30)
Więc ilu Klanowiczów będzie chciało w takim czymś uczestniczyć, najlepiej piszcie w tym temacie albo na pw. Sądzę że jakieś fajne, zabawne, nie konieczne mądre pomysły są mile widziane.W sumie wszystko jest do ustalenia.
Nie długo napisze kiedy następna bitwa.
PS.pls podtrzymacie się od komentarzy jeżeli nie jesteście zainteresowani ani nie byliście na tej bitwie, czy obiekcje co do formy tego posta(do administracji; myślałem że to dobre miejsce na takie coś) .