Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth II  (Przeczytany 1670 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Paralityk

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth II
    « dnia: Lutego 01, 2011, 14:27:01 »
    Mam pytania odnośnie tej gry.
    1. Czy jest możliwość dalszego rozwijania bohaterów po ich utworzeniu? Chodzi mi o statystki takie jak pancerz czy moc.
    2. Czy można na stałe zwiększyć poziom bohatera zamiast zawsze zaczynać od 1 (jak np w Warlords Battelcry) ?
    3. Czy można rozwinąć bohatera powyżej 10lvl? Limit lvl miał by sens gdyby nie to, że maksymalny poziom można wbić w 10-20min :/...

Offline Reger26

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth II
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 01, 2011, 19:05:21 »
    1. Możesz tylko edytować.
    Niestety na resztę nie znam odpowiedzi. Ale zapewne trzeba będzie coś edytować w plikach.

Offline Paralityk

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth II
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 06, 2011, 18:03:04 »
    Czy ktoś wie, który plik należy edytować żeby móc grać złymi bohaterami po stronie dobra? Źli bohaterowie są znacznie ciekawsi a z kolei siłami dobra lepiej mi się gra.