Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Dobry mod w PL.  (Przeczytany 3258 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline 2D

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Dobry mod w PL.
    « dnia: Lutego 01, 2011, 14:16:49 »
    Witam.

Jako, że swą przygodę z modami do Warbanda dopiero zaczynam, chciałbym abyście polecili mi jakiś fajny mod. Najlepiej, żeby dużo zmieniał w grze (itemy, nacje, mapę). Najlepiej by ów mod był po Polsku.

Dzięki.

Pozdrawiam.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    Odp: Dobry mod w PL.
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 01, 2011, 14:21:03 »
    Modów jest mnóstwo, rozejrzyj się po tym dziale i zobacz, gdzie w I poście masz dodane spolszczenie. Ja mało gram w singla ale mogę polecić Sword of Damocles (niestety pod M&B), Prophesy of Pendor (WB, ale nie ma spolszczenia), bądź Brytenwaldę, uznawaną za jeden z najlepszych modów do WB (przez niektórych graczy jest czczona :D).
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline 2D

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 01, 2011, 15:03:29 »
    Interesowałem się Brytenwaldą. Spolszczenie jakieś jest, ale chyba nie stu procentowe.
    Swoją drogą szkoda, że w dziale modów do Warbanda nie ma tematu "Spolszczenia modów", tak jak ma to miejsce w dziale modów do MB. Ułatwiłoby to sprawę.

Offline adamk23

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 01, 2011, 15:28:38 »
    Polecam Prophesy of Pendor mod jest świetny a spolszczenie będzie już niedługo (tak zapowiadają jego twórcy xD) a jak ktoś bardzo niecierpliwy  to można użyć spolszczenia do PoP'a 3.1 na podstawkę :)
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.-Albert Einstein
    FAQ Floris Expanded Mod Pack 2.4 i 2.5+ Spolszczenie 2.5

Offline Muffin

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 02, 2011, 00:31:08 »
    Podpinam się, coś kozackiego aby nie było nudno. Poza tym propozycje podane przez was u góry, za chwilkę je przeglądam.

Offline 2D

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Lutego 03, 2011, 13:02:43 »
    To może przynajmniej lista do modów do Warbanda, które są spolszczone?

Offline DeSpeRaDoCS

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Lutego 03, 2011, 13:10:30 »
    Zadaj sobie trochę trudu i poszukaj sobie na forum, kilka minut i masz.