Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Zadanie nowy chan  (Przeczytany 3979 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Michael1205

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Mikel/ Michael1205/ Samborski
    Zadanie nowy chan
    « dnia: Lutego 01, 2011, 13:41:46 »
    Dostałem zadanie nowy chan i podbiłem wszystkie twierdze chanatu Krymskiego ale mam tylko 6 sojuszników a Islam Gerej ma 14 więc zacząłem więzić ich w zamkach łacznie z Gerejem no i nic jak się pytam o wojne to odpowIADAJĄ TAK mamy 5 armii a wróg nie ma ani jednej. Proszę o pomoc co dalej???

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Odp: Zadanie nowy chan
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 01, 2011, 13:58:00 »
    Zapisz, spędź parę dni w zamku i zobacz co się stanie. Być może po paru dniach stwierdzą, że wygraliście, sprawdź czy żaden z twoich miast, zamków nie jest oblężone przypadkiem, bądź wioska plądrowana.
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline deldamian

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 01, 2011, 14:56:15 »
    Witam!

Ja mam jeszcze jeden problem. A mianowicie nie jestem w stanie zdobyć Bakczysaraju. Sama twierdza wygląda jak jeździec - postać w grze a nie jak zamek! Gdy go zdobywam to wiesza się gra. A bez zdobycia zamku nie ma sensu dalej grać. Mieliście ten problem?!

Offline Alex3245

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 01, 2011, 15:09:55 »
    Niestety ja mam ten problem ze wszystkimi miastami.Więc staram się unikać oblężeń miast ,ale Bakczysaraju się nie da,więc zbieram lordów do kampanii,u wrogów znajdujących się w twierdzy wymuszam wyjście z niej.Gdy jest tylko garnizon każe żołnierzom wyruszyć samemu.Jest to nieraz trudne i czasochłonne,ale zdarza się że jest dosyć łatwe.Głupi pomysł ,ale chce pomóc:)

Offline deldamian

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 01, 2011, 20:35:38 »
    Nie wiem tylko od czego to zależy, ale po zdobyciu W-wy wyskakuje błąd skryptu ( zdobywałem parę razy i powtarza się ) podkreślony na czerwono. Chyba po zakończeniu zadania i wizycie u króla Bakczysaraj znika. Gra się blokuje w różnym momencie np. przed walką, w czasie walki i najczęściej po zdobyciu zamku przy klikaniu "kontynuacji". A jest jakiś kod na nieśmiertelność żołnierzy by ich wysłać i zdobyć zamek? Widziałem na zabijanie wrogów, ale to nie pomoże.

Offline Michael1205

• Użytkownik
    • Mikel/ Michael1205/ Samborski
    « Odpowiedź #5 dnia: Lutego 02, 2011, 15:50:34 »
    DZIĘKI ! Działa =-)

Offline Gumaa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Lutego 05, 2011, 22:53:32 »
    Na nieśmiertelność nie ma Ale za pomocą kodów możesz rozwinąć umiejętność dowodzenie. Następnie przy użyciu kodu na kasę zrekrutować jak najwięcej żołniezy i już nie powinieneś martwić kodem na nieśmiertelność. :)

Offline Hubert

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Lutego 07, 2011, 16:29:37 »
    Też tak miałem ale tylko z Bakaczysarajem... ale miałem szczęście że car ją podbił...
    a żeby całkowicie wygrać z chanatem to trzeba uwięzić wszystkisz popleczników ?

Offline Alex3245

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Lutego 07, 2011, 16:38:57 »
    Jak dobrze pamiętam to lordowie po podbiciu wszystkich miejscowości przechodzą na twoją stronę.

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #9 dnia: Lutego 07, 2011, 18:41:11 »
    Źle pamiętasz.
    W tym zadaniu, gdy otrzymasz komunikat o pokonania Islama Gireja na zawsze, Chanat zmartwychwstaje, mianowicie wracają włości i lordowie, z jednym wyjątkiem - chanem jest Mehmet.
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline Alex3245

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Lutego 07, 2011, 19:45:59 »
    To że Chanat zmartwychwstaje i chanem jest Mehmet pamiętam,chciałem to chyba za bardzo ogólnie napisać:)