Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Morrowind  (Przeczytany 1898 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Revial9090

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • ALLELUJA BRACIE!!
    Morrowind
    « dnia: Stycznia 29, 2011, 14:07:05 »
    Co myślicie o tej grze?Według mnie jest bardzo fajna.Ciekawa fabuła,super grafika i oprawa muzyczna,dla mnie to cud,miód i malina.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Morrowind
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 29, 2011, 14:14:18 »

Jest już taki temat.

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 15, 2011, 23:22:07 »
    A wg. Mnie to gra niezbyt fajna, brzydka grafika, niezaciekawa fabula i brak polskich dialogów
    (click to show/hide)

Offline Paralityk

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 16, 2011, 00:01:17 »
    Po jakiego grzyba odkopujesz ten wątek, który powinien być już zamknięty a do tego robisz to komentarzem nic nie wnoszącym do tematu O_o?
    Żeby nie było offtopu:
    Zakładam, że masz nie więcej niż 14-15 lat... Przynajmniej takie sprawił wrażenie twój post.
    Brzydka grafika?? A kogo obchodzi grafika(pomijając, że w czasach gdy ta gra powstała grafa była niezła)?? Widać jaki z ciebie gracz skoro definiujesz taki tytuł tym, że nie posiada graficznych wodotrysków. Grafika Morrowinda była świetna i pomagała budować mroczny klimat.
    Nieciekawa fabuła? Ukończyłeś chociaż tą grę? Może i nie była to idealna historia ale mi (jak i wielu innym) się podobała.
    Brak polskich dialogów... I dzięki Bogu! Jak słyszę polski dubbing w grach to szlag mnie trafia;/. Głosy są przeważnie fatalnie dobrane a osoby podkładające brzmią jak by w życiu w te gry nie grały(bo tak pewnie jest) i nie miały pojęcia komu i w jakiej sytuacji głos podkładają.
    Nie będę dalej rozwodził się nad tematem bo pewnie nawet nie doczytasz tego co już napisałem...
    A wątek powinien być zamknięty skoro temat o TES już istnieje.