Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Uprzyjemnić sobie grę (+ czy jest możliwa zmiana sztandaru?)  (Przeczytany 6940 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Muffin

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Uprzyjemnić sobie grę (+ czy jest możliwa zmiana sztandaru?)
    « Odpowiedź #15 dnia: Lutego 06, 2011, 01:35:27 »
    Da się zmienić sztandar ;)

Offline Shagrath

• Użytkownik
    « Odpowiedź #16 dnia: Lutego 06, 2011, 01:41:59 »
    Da się ? Oczywiście da się za pomocą jakichś robótek z programem i zmienianiem wyglądu sztandaru ?
    [EDIT] : sory... przeoczyłem link na pierwszej stronie ;]
    « Ostatnia zmiana: Lutego 06, 2011, 01:46:02 wysłana przez Shagrath »
    90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój podpis.

92% młodzieży zaczęło słuchać HIP-HOPu i POPu. Jeśli jesteś częścią 8%, która słucha metalu, rocku (czyt. fajnej, nie sztucznej MUZYKI) wklej to proszę na swój podpis.

Offline Kerth4

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Kwietnia 05, 2011, 10:27:58 »
    Naj lepsi są kawalerzysici . Jak jest bitwa np.z NORDAMI no to kawaleria wygra ja gram i mam 300 dzień [Bez kodów] I królestwo VEANGIERÓW.

Offline Shagrath

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Kwietnia 05, 2011, 14:48:11 »
    Człowieku !
    Po pierwsze to nie ten temat.
    Po drugie już było omawiane setki razy, że każdy jest równy, bo jeden jest lepszy w jednym a drugi w czymś innym.
    Po trzecie czytaj o czym jest temat (ze zrozumieniem).
    Oraz po czwarte. Naucz się pisać, można sprawdzić np. jak pisać "najlepszy" i nie zrobić literówki u Vaegirów.

A jak coś to bez urazy za to, że wytknąłem Ci błędy ale człowieku, nie rób zamieszania na forum.
    Ja wiem, że nie jestem święty i pewnie też popełniłem na tym forum taki błądzik ale ja przynajmniej po napisaniu posta naprawiam to jeżeli coś jest błędne oczywiście, czasami od razu a czasami dopiero jak ktoś to zauważy.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 05, 2011, 14:54:42 wysłana przez Shagrath »
    90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój podpis.

92% młodzieży zaczęło słuchać HIP-HOPu i POPu. Jeśli jesteś częścią 8%, która słucha metalu, rocku (czyt. fajnej, nie sztucznej MUZYKI) wklej to proszę na swój podpis.

Offline Ferumn

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Kwietnia 11, 2011, 18:35:51 »
    Gdy zrobiłem tak jak w linku do zmiany herbu to uaktywniła mi się nowa opcja, moje pytanie jest takie: Czy jest więcej takich ukrytych opcji w grze ? Jak tak to prosiłbym o jakiś link jak je po włączać itp.

Offline dominicu_smaximus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Września 01, 2011, 13:34:15 »
    "W każdym bądź razie potrzebuje kogoś kto ogarnia i potrafił by mi polepszyć Single Playera, może jakiś ciekawszy mod, dodatki z ulepszeniami i takimi podobnymi. Wszystko aby gra była jeszcze lepsza.( pomijam jedynie mody które całkowicie zmieniają rozgrywkę jak mody + broń palna, po prostu chcę ,,zachować erę")"

Była mowa jak rozgrywkę umilić a nikt nie odpowiedział konkretnie o dodatki z ulepszeniami (grafika, dźwięki, jednostki itp). Ogólnie nie chcę włączać moda. Lub jeśli byłby ktoś łaskaw podpowiedzieć co robie niewłaściwie że ze strony http://www.mountblade.info/page/17 (z dodatkami) nie można nic ściągnąć z tych rzeczy: Graphical Enhancement 2.0, High Resolution Texture Pack, Cries of War soundpack, (pod nazwami są nieaktywne linki chyba) a o te rzeczy mi chodzi. Dzięki
    « Ostatnia zmiana: Września 01, 2011, 13:48:52 wysłana przez dominicu_smaximus »

Offline matigeo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #21 dnia: Września 09, 2011, 22:44:06 »
    Ta strona http://www.mbrepository.com/ Ci się przyda.

Offline Thorgas

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Września 13, 2011, 17:48:16 »
    Da się zmienić flagę. Wciskasz "ctrl" i tyldę. Wyskakuje ci okienko, piszesz: "cheatmenu", enter. Następnie wchodzisz w okno obozu i tam gdzieś masz opcję zmiany herbu.
    Jak to wyłączyć? Ano tak jak sie włączyło tyle że piszesz: nocheatmenu i akceptujesz enterem.
    Nie pamiętam dokładnie, ale staram się pomóc, przypominając sobie to i owo, gdy jeszcze zdobywałem całą Calradię w 20 minut :p.