Spotkań będzie w przyszłości znacznie więcej, to dzisiejsze odbędzie się o 21.00 i decyzji zmienić nie mogę. Pamiętajcie, że to nadal beta testy i poza zabawą chodzi również o sprawdzenie balansu map, zachowania moda z większą ilością graczy itp... Mile są również widziane
materiały filmowe wysokiej jakości oraz zrzuty ekranu.
A możecie oszacować ilu ludzi będziecie oczekiwać w ten czwartek? Bo jeżeli będzie to liczba rzędu 60, to przyjdę, choćby na kwadrans :D
Ciężko jest szacować ile osób się zjawi, ale kilka klanów potwierdziło swoją obecność. W moim odczuciu powinniśmy się martwić czy 60 slotowy serwer wystarczy, ale mogę się mylić i niech nikt mnie nie zlinczuje jak zamiast 60 osób pojawi się 40.
Jeszcze jedna ważna informacja. Jest to unikalna okazja do skopania dupy twórcą moda: Tulowi i Dedalowi ( nie rozmawiałem z Bartusiem), którzy najprawdopodobniej pojawią się dzisiaj na serwerze. Nie możesz tego przegapić! Uwaga, podczas dzisiejszej gry będzie prowadzone dowództwo, dlatego proszę WSZYSTKICH o zjawienie się na TS'ie! w jaki sposub wejsc na wasz serwer , do czego te dane wybaczcie ale zepsula mi sie klawiatura i pisze z wirtualnej
Są to dane komunikatora głosowego Team Speak. Pozwala on na swobodne komunikowanie się podczas gry. Grać będziemy na jednym jak na razie serwerze hostującym WFaS, czyli naszym tawernianym ( postawionym przez społeczność i administracje tego serwisu).