Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: 1755 Old Frontier  (Przeczytany 8708 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mefisto

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    1755 Old Frontier
    « dnia: Stycznia 26, 2011, 19:59:17 »
    Czy grał ktoś w tego moda?
    http://www.mbrepository.com/category.php?id=7&sort=file_timestamp&order=desc&limit=10&page=1

Z tego co widzę, konkretne okoliczności historyczne moda to powstanie Pontiaca lub Tecumseha a więc żadnych stepowych plemion rodem z bajek May'a :D
    Waży całkiem sporo, dla mnie to pół dnia ściągania tak więc moze ktoś opisac jakieś uwagi co do tego moda?
    "My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest tylko jedna rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenną. Tą rzeczą jest honor."- J. Beck

Offline Kucimok

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: 1755 Old Frontier
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 26, 2011, 21:36:04 »
    Ja szczerze mówiąc nigdy nie pobierałem moda choć bardzo często się z nim mijałem ... nie ma ss i tak jakoś nie bardzo wiem czy warto
    Heh ..

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 26, 2011, 21:39:19 »
    Słaby i niedopracowany. Jedyna zmiana w stosunku do Native to nowe modele i jednostki. Nawet mapa została z Native. Nieopłaca się ściągać jak na razie.

Offline Mefisto

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 26, 2011, 23:44:22 »
    Dzięki ;p to czekamy na następną bete
    "My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest tylko jedna rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenną. Tą rzeczą jest honor."- J. Beck

Offline milvus

• Użytkownik
    1755 Old Frontier v. 2.5
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 02, 2011, 22:16:09 »
    Witam.Znalazłem fajnego moda http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,147421.0.html moze komus sie spodoba.
    A widze ze jest juz temat sorry.

Scaliłem oba wątki. Na przyszłość radzę najpierw się rozejrzeć.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 02, 2011, 22:22:41 wysłana przez sir Luca »

Offline Mefisto

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Lutego 10, 2011, 14:53:08 »
    Powiedzcie mi czy Was też tak często wywala z gry do windowsa?? Czy tylko u mnie taka niestabilność?

Offline Krzychu11

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #6 dnia: Lutego 10, 2011, 15:22:03 »
    U mnie mod chodzi normalnie- miałem do tej pory tylko dwa crashe

Offline Jagoda

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #7 dnia: Lutego 27, 2011, 22:19:43 »
    Mod chodzi normalnie, ale nie przykuł moją uwagę na dłużej niż 30 minut. Po 30 minutach grania dałam sobie spokój i powróciłam do Florisa.

Offline Mefisto

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Marca 13, 2011, 00:07:43 »
    Wyszła wersja 2.7. Niestety jestem nią rozczarowany. Dorzucili pare przedmiotów- wydają się robione na szybko (np kolorystyka gryzie się z tłem): Kilka nowych karabinów/ muszkietów, wzory głów Indian i mega zajebisty indiański tomahawk który może śmiało rywalizować wielkością z toporem katowskim. Nie poprawiono "ciał Indian"- dalej są to korpusy stereotypowych koksów co nijak miało się do rzeczywistości (Indianie przeważnie nie wyróżniali się budową ciała tak jak np Murzyni).
    Twórca zorientował się że Huroni i Wyandoci to jedno plemię inaczej tylko nazywane i nie można awansować ich wedle możliwości na Huron Warior albo Wyandott Warrior :D

No cóż, ale jakby nie było do tej pory jedyny mod o Indianach z strefy leśnej tak więc czekam na dalsze rozwinięcia.
    A tu link do tej najnowszej wersji 2.7
    http://www.mbrepository.com/file.php?id=2355

Offline lenczu1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Marca 19, 2011, 18:50:32 »
    Witam
    Czy wam też ścina się gra podczas walki, bo mi często?

Offline Mefisto

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Marca 21, 2011, 12:04:31 »
    Podczas walki- u mnie nie

Offline ałtsajder

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #11 dnia: Marca 30, 2011, 12:14:23 »
    Ściągnąłem, pobrałem, ale....
    Zacytuję Jagodę:
    Mod chodzi normalnie, ale nie przykuł moją uwagę na dłużej niż 30 minut. Po 30 minutach grania dałam sobie spokój i powróciłam do Florisa.

:]
    Pomimo, że lubię takie walki, czegoś mi w modzie brakuje...Dynamiki?Mniejszej mapy?Większych potyczek?Nie przekonuje mnie do końca...poczekam na dalsze efekty i trzymam kciuki!

Pozdrawiam!

Edit!
    Grałem w wersję 2.8, czyli najnowszą...nie mam porównania ze wcześniejszymi wersjami ale jedyne co mogę powiedzieć to rewelacji nie ma się co spodziewać.
    « Ostatnia zmiana: Marca 30, 2011, 23:45:47 wysłana przez ałtsajder »

Offline Mefisto

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Marca 30, 2011, 22:52:33 »
    Wersja 2.08
    http://www.mbrepository.com/file.php?id=2355
    Niestety nie mam czasu przetestować hehe

Offline Richard_Delancey

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • Полковник Славного Запороського Війська Мосій Шило
    « Odpowiedź #13 dnia: Maja 02, 2011, 16:17:51 »
    Eeee, da radę zrobić tak, że ten mod pójdzie mi na karcie ATI? Bo podobno wszystkim na ATI się kraszuje... Nawet sam twórca to przyznał na forum :P
    Слава Україні!

Offline Trynithy

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #14 dnia: Maja 16, 2011, 21:07:57 »
    mi nawet greforce craschuje co drugą bitwę.